Σάββατο, 27 Ιουλίου 2013

Για πόλεμο! - H ρωσική υπόσχεση του Αρμαγεδδώνα στη Συρία - Πέντε επιλογές του Martin Dempsey για τον πόλεμο με τη Συρία - Καμία από τις οποίες δεν αφορά την παύση των εχθροπραξιών.

Στις 22 Ιουλίου το  άρθρο του Chris Carroll, που ο στρατός των ΗΠΑ είναι σε απευθείας σύνδεση με τα νέα Stars  από το site and Stripes προβλέπει την αναθεώρηση των αμερικανικών σχεδίων πολέμου εναντίον της Συρίας, όπως περιγράφεται στην επιστολή του επικεφαλής του Γενικού Επιτελείου, Martin Dempsey και απευθύνεται στο Κογκρέσο των ΗΠΑ.
Ο Dempsey περιγράφει πέντε επιλογές για τη στρατιωτική δράση των ΗΠΑ στη συριακή σύγκρουση:
* Το λιγότερο που εμπλέκονται - ένα τρένο, συμβουλεύει και επικουρεί την αποστολή - δεν θα χρειαστούν στρατεύματα των ΗΠΑ που να εμπλέκονται άμεσα με την καταπολέμηση, δεδομένου ότι παραδίδονται προμήθειες και κατάρτιση για τους μαχητές της αντιπολίτευσης, είπε ο Dempsey .
Συνεχίζει την κατάρτιση και τον εξοπλισμό στους τρομοκράτες αντάρτες και τη διευκόλυνση της βοήθειας και του προσωπικού από τις μεγάλες μη Αραβικές συμμαχίες του ΝΑΤΟ, ενώ ανεβάζει την καταπολέμηση  με άμεση [ από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ]  παράδοση στρατιωτικού υλικού.* Μια δεύτερη επιλογή,με  περιορισμένους επιλεκτικούς βομβαρδισμούς, που θα στοχεύσουν "την υψηλής αξίας  αεράμυνα, του αέρα, του εδάφους, των πυραύλων και τις ναυτικές δυνάμεις, καθώς και τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις και τους κόμβους ," με βομβαρδισμούς που θα γίνονται και πέρα ​​από τα σύνορα της Συρίας. "Ανάλογα με τη διάρκεια, το κόστος θα ήταν  δισεκατομμύρια,«έγραψε ο  Dempsey.
Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος  διακινδυνεύει να γίνει σε επίπεδο ναυτικό με πυραυλικούς βομβαρδισμούς στην Συρία και τη ρωσική υποδομή ακόμη και σε πυκνοκατοικημένες περιοχές που προκαλούν απόλυτη κόλαση στη γη ,για να ζει κανείς στη Συρία, ενώ δεκάδες χιλιάδες θύματα θα υπάρξουν ακριβώς σε σύντομο χρονικό διάστημα, με τρισεκατομμύρια δολάρια  ζημιές στη Συρία . Η Ναυτική βάση των συριακών σκαφών στο λιμάνι και στη θάλασσα θα ενείχε τον κίνδυνο περαιτέρω πόλεμου με τις Ρωσικές ναυτικές δυνάμεις που είναι παρούσες στην Μεσόγειο.
* Μια τρίτη επιλογή, είναι η θέσπιση ζώνης απαγόρευσης πτήσεων, θα προχωρήσουμε περαιτέρω, να βγάλει έξω την  Συριακή αεράμυνα που ελέγχει τους ουρανούς σε όλη τη χώρα. Επειδή τα αεροσκάφη των ΗΠΑ θα πρέπει να πετούν πάνω από τον εναέριο χώρο της Συρίας, ο κίνδυνος για τα στρατεύματα των ΗΠΑ θα είναι υψηλότερος, είπε ο Dempsey.
Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος μπορεί να γίνει σε επίπεδο ενεργοποίησης κολασμένου βομβαρδισμού του συριακού κράτους και των κοινωνικών υποδομών, με στόχο αεροδρόμια, στρατιωτικές βάσεις, αεράμυνα,, όπως συνέβη στη Λιβύη, τα σχολεία και τα πανεπιστήμια, ακόμη και συγκροτήματα διαμερισμάτων, ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα της πόλης θα πρέπει να βομβαρδιστούν ώστε να υπάρχουν ερείπια από τον αμείλικτο βομβαρδισμό του  ΝΑΤΟ ,  σκορπισμένα συντρίμμια με πολλά από ό, τι έχει απομείνει από τον πολιτισμό της Συρίας.
* Ο στρατός των ΗΠΑ θα μπορούσε επίσης να δημιουργήσει ζώνες ανάσχεσης για την προστασία της Τουρκίας ή τα σύνορα της Ιορδανίας, ή για την προστασία των αμάχων της Συρίας, έγραψε ο Dempsey . Θα απαιτούσε μερική ζώνη απαγόρευσης πτήσεων και θα φέρει πολλούς από τις ίδιους τους κινδύνους και  κόστος.
Περιοχές Internment θα συσταθούν για να εμποδίσουν τους Σύρους που επιθυμούν να εγκαταλείψουν τις συνθήκες στο εσωτερικό της Συρίας και θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη ζωή στα στρατόπεδα προσφύγων με μόνη επιλογή για να μείνουν σε άθλιες συνθήκες, χωρίς ελπίδα ή την επιστροφή σε μια Συρία κάτω από την πυρκαγιά. Ακόμη και τους όρους μέσα στους καταυλισμούς των προσφύγων που θα μπορούσε πιθανώς να είναι εμπόλεμη ζώνη σε συνθήκες υπό τις επιθέσεις από τους  αντάρτες της Συρίας που θέτουν το συριακό στρατό για να δικαιολογήσουν περαιτέρω νατοϊκούς βομβαρδισμούς σε συριακό έδαφος.
* Η πέμπτη και πιο σύνθετη επιλογή του Dempsey περιγράφεται, με τον έλεγχο των χημικών όπλων,που  θα απαιτήσει μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων, αεροπρικούς και πυραυλικούς βομβαρδισμούς και χιλιάδες στρατεύματα στο έδαφος.
Δεκάδες χιλιάδες στρατευμάτων του ΝΑΤΟ που  ήδη σταθμεύουν στην Ιορδανία, την Τουρκία, και στη Μεσόγειο, καθώς και μαζικές αερογέφυρες, θα  βομβαρδίσουν συριακές  στρατιωτικές εγκαταστάσεις  λαμβάνοντας και την κατοχή εδάφους με στόχο την εξασφάλιση της χώρας σε πλήρη έλεγχο από το  ΝΑΤΟ , τον τερματισμό του πολέμου, και θέτουν  ήρωες αφού "εκλέγεται" ένας δικτάτορας της επιλογής τους. Απώλειες στη συριακή πλευρά, συμπεριλαμβανομένης του βομβαρδισμού στη ναυτική  βάση που οδηγεί μέχρι σε πλήρους κλίμακας εισβολή και θα φτάσει σε εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς αθώων Σύρων στο εγγύς μέλλον.
Η απάντηση του Dempsey, κυκλοφόρησε τη Δευτέρα, επικεντρώθηκε στη Συρία, τονίζοντας ότι η απόφαση για στρατιωτική δράση δεν είναι δικιά του δουλειά  για να  την κάνει.
"Η απόφαση για το αν θα εισαγάγει στρατιωτική δύναμη είναι μια πολιτική του Έθνους,που μας αναθέτει η πολιτική των ηγετών της», έγραψε. "Καταλαβαίνω επίσης ότι αξίζετε την καλύτερη στρατιωτική συμβουλή μου για το πώς η στρατιωτική δύναμη θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί προκειμένου να αποφασίσει εάν θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί. "
Και, ο Dempsey προειδοποίησε,τις ΗΠΑ ότι θα πρέπει να είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες οποιασδήποτε στρατιωτικής δράσης.
"Μόλις λάβουμε μέτρα, θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το τι θα επακολουθήσει», είπε. "Βαθύτερη συμμετοχή είναι δύσκολο να αποφευχθεί.» (Star and Stripes, 22 του Ιουλίου του 2013)
Ο  Dempsey μπορεί να διεξάγει τον πόλεμο αυτό σε ό, τι επίπεδο κρίνεται σκόπιμο, και είναι πλήρως προετοιμασμένος να το πράξει, δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τις συνέπειες, και αφήνει την απόφαση στο συνέδριο ή τον αρχιστράτηγο Ομπάμα να το κάνει. Μια επιλογή από αριστερά είναι η αντιστροφή και ο αφοπλισμός των ανταρτών. Επίσης λείπει  η κραυγαλέα πραγματικότητα , η γενικότερη εικόνα που εμπλέκονται σε αυτή,  που είναι ένας πληρεξούσιος πόλεμος με τη Ρωσία. Ένας πόλεμος με την  Ρωσία που έχει υποσχεθεί ότι θα οδηγήσει σε Τρίτο Παγκόσμιο  αν δεν σταματήσουν εδώ. Για τον Dempsey το να μην δώσει έστω και μια επιλογή για την ανατροπή όλης αυτής της εκστρατείας στον στραβό πόλεμος είναι λυπηρή, και γι 'αυτόν  πλένει φαινομενικά τα χέρια του από την ευθύνη για τις συνέπειες της συνεχιζόμενης φρίκης της  φιλοπόλεμης  προδοσίας, ιδίως αν ληφθεί υπόψη ότι διακινδυνεύει τον τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο με σοβαρότητα από το συνεχιζόμενι ή κλιμακωμένο πόλεμο με τη Συρία, ακόμη και μόλις που αναφέρεται στα  μέσα ενημέρωσης.
Οι ευρύτερες συνέπειες της αμερικανικής στρατιωτικής δράσης δεν εξετάζονται από τον Γενικό  Dempsey.
Οι Στρατιωτικοί παρατηρητές τόνισαν ότι τουλάχιστον τέσσερις από αυτές τις επιλογές, συμπεριλαμβανομένης της περιορισμένης ζώνης απαγόρευσης των πτήσεων θα μπορούσε να οδηγήσει σε έναν πόλεμο με το Ιράν, καθώς και σε αντιπαράθεση με τη Ρωσία, η οποία υποστηρίζει  το σύστημα αεράμυνας της Συρίας. Άμεση ΗΠΑ-ΝΑΤΟ στρατιωτική επέμβαση στη Συρία θα μπορούσε δυνητικά να οδηγήσει σε περιφερειακό πόλεμο, που έχει στο σχεδιαστήριο το Πεντάγωνο από το 2003.
Θα ήθελα επίσης να προσθέσω, ότι ο Πρόεδρος Άσαντ εξελέγη με δημοκρατικές εκλογές στη Συρία, ακόμη και με διεθνείς παρατηρητές εξασφαλίζοντας δίκαιες εκλογές. To  ότι, ο Άσαντ είχε και εξακολουθεί να κατέχει μια πολύ μεγαλύτερη λαϊκή υποστήριξη στη Συρία από ό, τι ο Ομπάμα έχει τώρα στην Αμερική. Πώς μπορεί μια χώρα που αναγκάζετε σε δήθεν σύστημα αλτρουιστικής κυβέρνησης  ενώ για άλλη τη δικαιολογούν, όταν κατέχουν ήδη μια πιο δημοκρατική, δίκαιη, και με σύστημα; Υπάρχει κάποιος στη Γη που εξακολουθεί να πιστεύει ότι αυτό το μεγάλο ψέμα, ότι έρχονται σε ειρήνη με τα όπλα προτεταμένα; Παρακαλούμε ton Dempsey απλά na αφήσei τη Συρία και μόνο, να του πούμε ότι υπάρχει μόνο μία επιλογή, h αντιστροφή αυτής της ατζέντας του πολέμου πλήρως ή κατά πρόσωπο παγκόσμιο πόλεμο, όπως είχε υποσχεθεί από τον ρωσικό ορείχαλκο!    http://blogdogcicle.blogspot.com/2013/07/to-war-to-war-nevermind-russian-promise_25.html  ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BLOGDOGCICLE.BLOGSPOT.COM.:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου