Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013

Fox News: "Κάτι θα συμβεί ...ο Ομπάμα προσπαθεί να τρέξει έξω το ρολόι". Σεπτέμβριος: Χάος ,ο Ομπάμα θέλει 1,6 τρισεκατομμύρια δολάρια περισσότερα σε φόρους.

          Ο  Πρόεδρος Ομπάμα έχει ήδη δεχτεί  πιέσεις για  να αυξήσει τους φόρους και πάλι. Ο ίδιος ζητά τώρα 1,6 τρισεκατομμύρια δολάρια σε φορολογικές αυξήσεις. Είμαστε επικεφαλής σε μια τεράστια μαύρη τρύπα και δεν υπάρχουν πολλά που πρόκειται να είναι σε θέση να κάνει. Οι πολιτικοί είναι εντελώς έξω στον αριστερό τομέα και μπορεί πραγματικά να δούμε μια κυβέρνηση να κλείσει αυτή τη φορά για το διακύβευμα για να πάρει πραγματικά εξωφρενικά υψηλά έσοδα. Καταστρέφοντας το μέλλον του καθενός και είναι τόσο εγκεφαλικά νεκροί που δεν μπορούν καν να καταλάβουν ότι αυτό δεν είναι βιώσιμο σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα.
     http://i1.wp.com/armstrongeconomics.com/wp-content/uploads/2013/06/McCain-John.jpg      Σύμφωνοι, ο γερουσιαστής Tom Reed έχει βγει δηλώνοντας ότι η πρόταση του Προέδρου για να αποφευχθεί η εκκρεμούσα φορολογική καταγκρέμνιση ακριβώς αποτυγχάνει πλήρως να προσφέρει μια ρεαλιστική λύση.
Boehner John
              Αυτοί οι άνθρωποι καταστρέφουν τα πάντα και δεν μπορούν να καταλάβουν ότι αυτό είναι μαζικός αποπληθωρισμός. Η ανεργία των νέων στην Ευρώπη είναι στο επίπεδο του 60%. Συζήτηση για τη νεολαία σε αυτή τη χώρα. Πηγαίνουν στο σχολείο, να καταλήξετε με τεράστια φοιτητικά δάνεια για να πληρώσουν, και στη συνέχεια, περιμένετε τους πίνακες για εργασία ή αναγκάζονται να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση με κάποιο τρόπο να τα βγάλουν πέρα. Τα σχολεία είναι παράλογα, το κόστος τους είναι μεγάλο και δεν  προσφέρουν απτά αποτελέσματα. Λίγοι άνθρωποι καταλήγουν να κάνουν ό, τι τους ήταν σημαντικό στο σχολείο, εκτός από γιατρούς και δικηγόρους. Θα πληρώσουν για μια εκπαίδευση που αποτυγχάνει να τους προετοιμάσει για μια θέση εργασίας και μόνο οδηγεί σε τεράστια αμφιβολίες. Δώστε στον Ομπάμα ό, τι θέλει για να παρακολουθήσει την ανεργία να πηγαίνει στα ύψη. Ο άνθρωπος είναι τρελός.


USIntAs%Total
     Φτύνει μόνο το μαρξιστικό δόγμα και το μίσος των πλουσίων, και δεν έχει καμία κατανόηση του τι κάνει. Το υπόλοιπο του κόμματός του είναι εξίσου κακό. Οι Ρεπουμπλικανοί βρίσκονται εξίσου στην υπαιτιότητά του. Ο Boehner είναι ανόητος και αντίποινα εναντίον οποιουδήποτε μέλους που υποστηρίζει τον Ron Paul ως φορολογικό συντηρητικό που πρέπει να αφαιρεθεί  από τις επιτροπές. Ο Boehner έχει αποδείξει ότι δεν έχει φορολογική συντηρητική και αποτελεί μέρος του προβλήματος.Μετά υπάρχει ο John McCain. Εδώ είναι ένας άλλος παλιός ανόητος που ψήφισαν για  την αύξηση των φόρων στο Διαδίκτυο. Θέλει να εισβάλει σε όλους, να περάσουν τρισεκατομμύρια περισσότερες μάχες το παλιό ψυχρό πόλεμο, ενώ φορολογεί την κόλαση έξω από την οικονομία και καταστρέφοντας τη μία φωτεινή κινητήρια δύναμη της οικονομικής ανάπτυξης που είναι το διαδίκτυο. Και πάλι, ο ίδιος δείχνει ότι η σημερινή πολιτική τάξη είναι τόσο μακριά από την επαφή με τους ανθρώπους και την οικονομία που είναι ένα αστείο. Δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν, αλλά υψηλότερους φόρους για να διατηρήσουν ό, τι έχουν φτιάξει οι άνθρωποι.Αυτοί είναι απλά ηλίθιοι. Αρνούνται να εξετάσουμε τη μακροπρόθεσμη περίοδο. Το μόνο που κάνουν είναι να βλέπουν το άμεσο παράθυρο και στη συνέχεια λέγοντας ότι αυτό είναι ό, τι χρειάζεστε, εάν αυτό θα λύσει το πρόβλημα. Οι μεγαλύτεροι ωθούν τους φόρους, τόσο λιγότερο οι άνθρωποι πρέπει να καταναλώσουν, και να καταρρέει η οικονομία. Ακόμα ο Keynes είπε ότι πρέπει να γίνει μείωση των φόρων για την τόνωση της οικονομίας.  

Obama Whit House
               Ποτέ δεν πήρε το μέρος των συμβουλών του. Εάν το 70% περίπου του συνολικού εθνικού χρέους αυξήθηκε, το ενδιαφέρον είναι τότε γιατί δεν μπορούν να δουν ότι τελικά το 100% πηγαίνει στους τόκους και τα πάντα καταρρέουν πριν φτάσετε σε αυτό το σημείο. Πού είναι αυτή η βοήθεια  στους φτωχούς; Το μόνο που συμβαίνει είναι η καταστροφή της αύξησης της απασχόλησης και αύξηση της  ανεργίας μεταξύ των νέων αφανίζοντας το μέλλον τους - [στασιμοπληθωρισμός] (το χειρότερο και των δύο κόσμων). Αντί για τον καθορισμό του προβλήματος, να αγοράζουν άρματα μάχης και να αγοράζουν κάθε σφαίρα  αν είναι δυνατόν να αποτρέψουν τους ανθρώπους από το να είναι οπλισμένοι όταν τελικά η εξέγερση θα γίνει  όπως στην Ευρώπη. Θα σκοτώσουν και όχι ο καθένας, όταν επανεξετάσουν τις δικές τους ενέργειες. Αυτός δεν είναι τρόπος για να εκτελέσετε μια χώρα.         http://armstrongeconomics.com/2013/07/26/september-chaos-obama-wants-1-6-trillion-more-in-taxes/  ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ARMSTRONGECONOMICS.COM.:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου