Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Επίθεση στο Ιράν! Πυροβολισμοί εντός του κοινοβουλίου και στο μαυσωλείο του Χομεϊνί!/ Διπλή επίθεση με τραυματίες και ομήρους στο Ιράν.

Πυροβολισμοί αναφέρθηκαν από το εσωτερικό του ιρανικού κοινοβουλίου, μεταδίδουν τα ιρανικά μέσα ενημέρωσης, δίνοντας πληροφορίες για τον τραυματισμό ενός φρουρού.Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νεκρό φρουρό.

Την ίδια ώρα ένοπλος άνοιξε πυρ στο μαυσωλείο του αγιατολάχ Χομεϊνί στη νότια Τεχεράνη προκαλώντας τραυματισμούς, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων FARS.
militaire.gr

Διπλή επίθεση με τραυματίες και ομήρους στο Ιράν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 10:07
Μια διπλή επίθεση με τραυματίες και ομήρους βρίσκεται σε εξέλιξη στο Ιράν τόσο στο κοινοβούλιο όσο και στο μαυσωλείο του αγιατολάχ Χομεϊνί.
Διπλή επίθεση με τραυματίες και ομήρους στο Ιράν

Αρχικά τα ιρανικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι τρεις ένοπλοι άνοιξαν πυρ στο εσωτερικό του κοινοβουλίου προκαλώντας τον θάνατο ενός φρουρού και τον τραυματισμό τουλάχιστον τριών ακόμα ανθρώπων.

Ο βουλευτής Ελιάς Χαζρατί δήλωσε ότι τρεις δράστες, ένας κρατώντας ένα πυροβόλο όπλο και δύο με αυτόματα όπλα AK-47, εισέβαλαν στο κοινοβούλιο, σύμφωνα με τον ιστότοπο της κρατικής τηλεόρασης.

Το πρακτορείο ειδήσεων ISNA μετέδωσε, επικαλούμενο ένα μέλος του κοινοβουλίου, ότι όλες οι πόρτες του κοινοβουλίου έχουν κλείσει και ένας από τους δράστες έχει περικυκλωθεί από τις δυνάμεις ασφαλείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρακτορείο ειδήσεων Tasnim μεταδίδει ότι εντός του κτιρίου του ιρανικού κοινοβουλίου κρατούνται όμηροι ενώ συνεχίζεται η ανταλλαγή πυροβολισμών.

Την ίδια ώρα άγνωστος αριθμός ενόπλων άνοιξε πυρ και στο μαυσωλείο του αγιατολάχ Χομεϊνί στη νότια Τεχεράνη προκαλώντας τραυματισμούς, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων FARS.

Τα κίνητρα και η ταυτότητα των δραστών παραμένουν άγνωστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.