Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Οι χριστιανοί σιωνιστές στον Τραμπ: Η πολιτική της μη μετακίνησης της αμερικανικής πρεσβείας "δείχνει αδυναμία και φόβο".

Το αμερικανικό υποκατάστημα της Διεθνούς Χριστιανικής Πρεσβείας της  Ιερουσαλήμ (ICEJ) απέστειλε στον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και στον Πρεσβευτή των ΗΠΑ στο Ισραήλ, Ντέιβιντ Φρίντμαν, ένα έγγραφο στρατηγικής,  που καλεί τη διοίκηση του Τράμπ να μετακινήσει την ισραηλινή πρεσβεία της Αμερικής στην Ιερουσαλήμ φέτος.


Στο έγγραφο που παραδόθηκε καθώς το Ισραήλ προετοιμάζεται για να γιορτάσει την 50ή επέτειο της επανένωσης της ιερής πόλης στις 23-24 Μαΐου, η ομάδα χριστιανικών σιωνιστών αναγνώρισε τρεις βασικούς λόγους, που η διεθνής κοινότητα χρησιμοποίησε για να δικαιολογήσει την άρνηση αναγνώρισης της Ιερουσαλήμ σαν πρωτεύουσας του Ισραήλ: Τη διεθνοποίηση της Ιερουσαλήμ, όπως προτείνεται στο Σχέδιο Κατανομής των Ηνωμένων Εθνών του 1947, την ανάγκη να είναι «απεριόριστες» στο ζήτημα της Ιερουσαλήμ και «φόβος για πιθανή ισλαμική αντίδραση».
"Δεν πρόκειται για μια πολιτική βασισμένη στην αρχή, τη δικαιοσύνη ή το ιστορικό δικαίωμα, αλλά βασίζεται αποκλειστικά στην αδυναμία και τον φόβο", ανέφερε το ICEJ στο έγγραφο πολιτικής. "Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να ανακοινώσουν τη σταθερή τους απόφαση, να αναγνωρίσουν επισήμως την Ιερουσαλήμ σαν πρωτεύουσα του Ισραήλ και να μετακινήσουν την πρεσβεία τους εκεί τις εβδομάδες πριν από την Ισραηλινή εορτή για την 50ή επέτειο, μιας επανενωμένης Ιερουσαλήμ".
https://www.breakingisraelnews.com/88050/christian-zionist-group-urges-trump-friedman-move-us-embassy-jerusalem/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BREAKING ISRAEL NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.