Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

ΠΑΝΙΚΟΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ: Τρεις άνδρες απειλούσαν να ανατινάξουν λεωφορείο (PHOTOS).

parisi
Θρίλερ εξελίχθηκε στο Παρίσι που ευτυχώς είχε αίσιο τέλος.

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο Παρίσι, όταν τρεις νεαροί απείλησαν να ανατινάξουν λεωφορείο. Αρχικά, υπήρξε αναφορά για ύποπτο πακέτο μέσα στο λεωφορείο. Όταν έφτασε εκεί η αστυνομία, σύμφωνα με το France Info, τρεις νεαροί επιβάτες αρνήθηκαν να τους ελέγξουν. Στη συνέχεια, απείλησαν ότι θα ανατινάξουν το λεωφορείο.
Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας, η οποία απέκλεισε την περιοχή σε μεγάλη ακτίνα, ενώ ένοπλοι άνδρες της αντιτρομοκρατικής στόχευαν με τα όπλα τους, τους τρεις νεαρούς. Η αστυνομία πιστοποίησε την ύπαρξη ενός ύποπτου αντικειμένου στο λεωφορείο και απέκλεισε ολόκληρη την περιοχή κοντά στον σταθμό του Μετρό Gobelins.
Το σημείο παρέμεινε αποκλεισμένο σε μεγάλη ακτίνα, καθώς βρισκόταν σε εξέλιξη η επιχείρηση, με το κλιμάκιο των πυροτεχνουργών να πραγματοποιεί έλεγχο εντός του οχήματος για το ύποπτο αντικείμενο, το οποίο οι τρεις νεαροί απειλούσαν να ενεργοποιήσουν.
Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους συλλάβουν και όπως αποδείχθηκε οι νεαροί ήταν αραβικής καταγωγής. Ο έλεγχος στο λεωφορείο δεν έδειξε ότι υπήρχαν εκρηκτικά και έληξε ο συναγερμός.
parisi Καταγραφή2 Καταγραφή3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.