Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

Νατσιός: «Ποιος εξοπλίζει τα παιδιά μας με τα σύγχρονα ηλεκτρονικά αποβλακωτικά;»

 Εμφανίζοντας σε φωτοτυπία παραλλαγή της Ελληνικής σημαίας που τοποθετήθηκε ως έργο τέχνης σε έκθεση αφηρημένης τέχνης που φιλοξενείται στο Γενικό Προξενείο της Νέας Υόρκης ξεκίνησε την τοποθέτησή του για τον κρατικό προϋπολογισμό στη Βουλή ο πρόεδρος της Νίκης Δημήτρης Νατσιός.

«Μεταξύ των εκθεμάτων ήταν και αυτό. Η σημαία μας φτιαγμένη με κλινοσκεπάσματα και με ροζ χρώμα. Η σημαία μας είναι γαλανόλευκη και βάφεται με κόκκινο μόνο με το αίμα των ηρώων μας» είπε ο κ. Νατσιός εκφράζοντας την δυσφορία του για έκθεμα.

6061283


Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην έξαρση βίας με αφορμή τα περιστατικά σε αγώνα βόλεϊ και τον βαρύ τραυματισμό αστυνομικού. «Βία στα σχολεία. Βία στα γήπεδα. Βία παντού και η κυβέρνηση κάνει σαν να είναι φαινόμενο ουρανοκατέβατο. Όχι, έχουμε κρίση αξιών που βαθαίνει όσο τα παιδιά μας απομακρύνονται από τις αξίες της χριστιανικής μας πίστης» είπε. «Η κοινωνική άνθιση ενός λαού και η συνέχειά του χτίζεται μέσα από την παιδεία» είπε σε άλλο σημείο για να μιλήσει για τους «ψεφτομορφωμένους και τους νεόπλουτους της μάθησης που ταυτίζονται με τους νεόπλουτους του χρήματος».

natsios_greek_flag
Κλείσιμο


«Τα παιδιά μας είναι παιδιά της εποχής μας. Η εποχή είναι δική μας ευθύνη και δική μας αλαζονεία. Ποια παιδεία προσφέρουμε στα παιδιά μας; Μήπως θερίζουμε ότι σπείραμε χθες; Ποιος τροφοδοτεί τα Εξάρχεια; Ποιος εξοπλίζει τα παιδιά μας με τα σύγχρονα ηλεκτρονικά αποβλακωτικά; Ποιος εθίζει τα παιδιά στην καταναλωτική μανία; Εμείς» είπε ο κ. Νατσιός. Ο πρόεδρος της Νίκης απαντώντας στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της «Νέας Αριστεράς» Ευκλείδη Τσακαλώτο που τον είχε κατηγορήσει για εχθροπαθή λόγο και έλλειψη «χριστιανικής αγάπης» είπε: «Εσείς κ. Τσακαλώτο δείχνατε αγάπη όταν ψηφίζατε μνημόνιο; Οταν τα μέτρα σας έστελναν στον τάφο συνανθρώπους μας ή τα παιδιά μας στο εξωτερικό; Όταν μειώνατε τις συντάξεις;».

Ο ίδιος τοποθετήθηκε και για την τροπολογία που χορηγεί άδεια διαμονής για εργασία σε αλλοδαπούς λέγοντας μεταξύ άλλων «αν είμαστε χώρα και όχι χώρος όπως έχει πει ο κ. Σαμαράς, οι λαθρομετανάστες πρέπει να απελαθούν».

Τέλος, για τον κρατικό προϋπολογισμό είπε ότι το κόμμα του θα καταψηφίσει ενώ ζήτησε περισσότερα μέτρα ενίσχυσης των πολύτεκνων οικογενειών και εθνική στρατηγική για την αντιμετώπιση του δημογραφικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου