Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

Η εκπληκτική στρατηγική των ελίτ για τη διακυβέρνηση ολόκληρου του κόσμου αποκαλύπτεται.

 

Οι σημερινοί αρχιερείς της αποκάλυψης της κλιματικής αλλαγής έχουν αναμφίβολα δίκιο όταν προβλέπουν ότι σε λίγα μόλις χρόνια η γη μπορεί να γίνει μίζερη, άθλια και σχεδόν ακατοίκητη από τα ανθρώπινα όντα.

Όμως, κατά ειρωνικό τρόπο, ένα τέτοιο ζοφερό μέλλον δεν θα επέλθει εξαιτίας της "καταστροφικής κλιματικής αλλαγής", όπως ισχυρίζονται οι ζηλωτές της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Αντίθετα, η γη θα γίνει ο θλιβερός και έρημος βιότοπος για την ανθρωπότητα που προβλέπουν, με μαζική δυστυχία και θάνατο - αν η πραγματικά καταστροφική ατζέντα τους εφαρμοστεί πραγματικά.

Ο Δρ Πάτρικ Μουρ, συνιδρυτής της περιβαλλοντικής οργάνωσης Greenpeace, δήλωσε πρόσφατα σχετικά με την επιμονή των ελίτ να μειώσουν τα αέρια του θερμοκηπίου στο "Καθαρό Μηδέν": "Αν πράγματι επιτύχουν το Καθαρό Μηδέν, τουλάχιστον το 50% του πληθυσμού θα πεθάνει από πείνα και ασθένειες".

Παρομοίως, ο ειδικός σε θέματα ενέργειας Alex Epstein, στο βιβλίο του "Fossil Future", το οποίο έτυχε μεγάλης αποδοχής από τους κριτικούς, γράφει: "Οι σημερινές προτεινόμενες πολιτικές για την ταχεία εξάλειψη της χρήσης ορυκτών καυσίμων θα είχαν, αν εφαρμόζονταν πλήρως, πραγματικά αποκαλυπτικές συνέπειες - καθιστώντας τον κόσμο ένα φτωχό, επικίνδυνο και δυστυχισμένο μέρος για τους περισσότερους ανθρώπους. Και ακόμη και αν οι πολιτικές εξάλειψης των ορυκτών καυσίμων δεν εφαρμοστούν πλήρως", προσθέτει, "... ακόμη και οι εκτεταμένοι περιορισμοί στη χρήση ορυκτών καυσίμων που υπολείπονται κατά πολύ της εξάλειψης θα συντομεύσουν και θα προκαλέσουν δυστυχία σε δισεκατομμύρια ζωές, ιδίως στα φτωχότερα μέρη του κόσμου".

Ο Epstein, ιδρυτής του Center for Industrial Progress, δεν ισχυρίζεται ότι τα ορυκτά καύσιμα και οι εκπομπές CO2 δεν επηρεάζουν το κλίμα με κανέναν τρόπο. "Αναγνωρίζω πλήρως", γράφει, "ότι έχουν συμβάλει στην αύξηση της θερμοκρασίας κατά 1 βαθμό Κελσίου που έχουμε βιώσει τα τελευταία εκατό και πλέον χρόνια".

Ερώτηση: Όταν η επιστημονική υπόθεση της καταστροφικής υπερθέρμανσης του πλανήτη και της επακόλουθης παγκόσμιας αποκάλυψής του συνίσταται σε μεγάλο βαθμό σε μια αύξηση της θερμοκρασίας κατά 1 βαθμό σε περισσότερα από 130 χρόνια - σε έναν κόσμο όπου η παγκόσμια θερμοκρασία αναγνωρίζεται ευρέως ότι έχει αυξηθεί και μειωθεί αυθόρμητα ανά τους αιώνες - γιατί όλες οι κυβερνήσεις του δυτικού κόσμου έχουν εμμονή με την καταστροφική κλιματική αλλαγή ως την ενοποιητική αρχή της διακυβέρνησης, της δημόσιας πολιτικής και σχεδόν όλης της ζωής;

Πριν ασχοληθούμε με την εκπληκτική αλήθεια που κρύβεται πίσω από αυτό που έχει γίνει, στην πραγματικότητα, μια ολοκληρωμένη ψεύτικη θρησκεία που δημιουργήθηκε και αξιοποιείται από τις παγκόσμιες ελίτ που θέλουν να κυβερνήσουν τον κόσμο, ας εξετάσουμε πρώτα εκείνα τα τμήματα της κοινωνίας που έχουν γοητευτεί περισσότερο από αυτή την αποκαλυπτική λατρεία.

Παραδόξως, ενώ ισχυρίζονται ότι ακολουθούν "την επιστήμη", οι οπαδοί της λατρείας της υπερθέρμανσης του πλανήτη τείνουν να αποτελούν τον ίδιο πληθυσμό που επιδεικνύει τον λιγότερο σεβασμό για την πραγματική επιστημονική αλήθεια σε άλλους τομείς της ζωής και της δημόσιας πολιτικής:

* Πολλοί πιστεύουν ότι ένα μωρό μέσα στη μήτρα της μητέρας του δεν είναι καθόλου άνθρωπος - τουλάχιστον, όχι μέχρι τη στιγμή που γεννιέται, όταν το παιδί αυτό μεταμορφώνεται ακαριαία σε ένα πρόσωπο μεγάλης αξίας, με όλα τα θεόσταλτα και συνταγματικά δικαιώματα της ζωής, της ελευθερίας και της επιδίωξης της ευτυχίας. Ένα λεπτό νωρίτερα, το παιδί ήταν μια μάζα άχρηστου ιστού, που ισοδυναμούσε με όγκο που μπορούσε να κομματιαστεί, να εξαχθεί και να απορριφθεί ως ιατρικό απόβλητο. Αυτή είναι μια απολύτως ακριβής, αν και γραφική, αναπαράσταση της επικρατούσας πεποίθησης του σημερινού Δημοκρατικού Κόμματος, με 46 Δημοκρατικούς της Γερουσίας να έχουν ψηφίσει μόλις πέρυσι υπέρ της νομιμοποίησης των αμβλώσεων μέχρι και τη στιγμή της γέννησης.

* Το ίδιο τμήμα του πληθυσμού τείνει να πιστεύει ότι οι σοβαρά ψυχικά ασθενείς άνδρες που ισχυρίζονται ότι είναι γυναίκες είναι στην πραγματικότητα γυναίκες - και το αντίστροφο. Ακόμα χειρότερα, υπερασπίζονται την πρακτική της προετοιμασίας χιλιάδων συναισθηματικά εύθραυστων εφήβων ώστε να υποβληθούν σε φρικτούς ακρωτηριασμούς και άλλες επιβλαβείς, μη αναστρέψιμες "θεραπείες" για την επιδίωξη της αλλαγής φύλου που δεν είναι μόνο επιστημονικά αδύνατη, αλλά και παράλογη.

* Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19, παρά τα ολοένα αυξανόμενα επιστημονικά δεδομένα σχετικά με τον ιό και τη σκανδαλώδη προέλευσή του, τις πρωτοφανείς αρνητικές επιπτώσεις των πειραματικών "εμβολίων" και την αποδεδειγμένη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα των σωτήριων φαρμάκων όπως η υδροξυχλωροκίνη και η ιβερμεκτίνη, αυτοί είναι οι άνθρωποι που έτειναν να αγνοούν την πραγματική επιστήμη και αντ' αυτού να παίρνουν το μέρος των ψεύτικων, εξαρτημένων από την εξουσία ομοσπονδιακών γραφειοκρατών και των άπληστων φαρμακευτικών εταιρειών.

* Τι γίνεται με την εμμονή των μέσων ενημέρωσης με την κλιματική αποκάλυψη; Συμβουλή: "Αν αιμορραγεί, οδηγεί". Ξεκινώντας πριν από έναν αιώνα, το 1895, οι New York Times κατατρόμαξαν τους αναγνώστες τους με προειδοποιήσεις για μια επερχόμενη "νέα εποχή των παγετώνων". Αυτή η υστερία των μέσων ενημέρωσης διήρκεσε μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1920, όταν οι Times άλλαξαν ξαφνικά ταχύτητα και προειδοποίησαν ότι "η γη θερμαίνεται σταθερά". Αυτό διήρκεσε μέχρι το 1954, όταν το περιοδικό Fortune πρωτοστάτησε με την προειδοποίηση ότι έρχεται μια νέα εποχή των παγετώνων. Παρόλο που οι New York Times υποδαύλιζαν τους φόβους για την "υπερθέρμανση του πλανήτη" μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1950, μέχρι το 1975 επέστρεψαν στην υστερία περί "νέας εποχής των παγετώνων". Λίγα χρόνια αργότερα, οι Times επέστρεψαν στο να πανικοβάλλουν τους αναγνώστες τους για την υπερθέρμανση του πλανήτη σε "σχεδόν πρωτοφανές μέγεθος".

* Πιο ανησυχητικό, τι γίνεται με όλους τους επιστήμονες που έχουν προσχωρήσει στη λατρεία της κλιματικής αποκάλυψης; Γιατί να συμφωνήσουν με μια υπερβολική, πολιτικά καθοδηγούμενη φάρσα; Η απάντηση, δυστυχώς, έγινε σαφής κατά τη διάρκεια της εποχής του COVID, όταν πολλοί επιστήμονες, γιατροί και νοσοκομεία υιοθέτησαν τις αμφισβητήσιμες απόψεις και ιατρικές πρακτικές των άκρως πολιτικοποιημένων και ανέντιμων ομοσπονδιακών υπηρεσιών όπως ο FDA και το CDC. Αντί να "ακολουθήσουν οι ίδιοι την επιστήμη" - όπως έκαναν μερικοί θαρραλέοι γιατροί με αρχές, οι οποίοι συχνά διώχθηκαν σοβαρά για την ακεραιότητά τους - οι περισσότεροι γιατροί και επιστήμονες δεν είχαν το απαιτούμενο θάρρος να πάρουν θέση και να διακινδυνεύσουν να χάσουν τη θέση τους ή ακόμη και την καριέρα τους. Άλλωστε, λέει η παροιμία, "έχω μια οικογένεια να συντηρήσω".

* Από όλες τις ομάδες που παρασύρονται από την κλιματική υστερία, η πιο εύκολη για να κατανοήσει κανείς θα ήταν τα εκατομμύρια των νέων που τραυματίζονται και κατηχούνται καθημερινά στο κυβερνητικό ("δημόσιο") σχολικό σύστημα σχετικά με τη βραχυπρόθεσμη, ανθρωπογενή καταστροφική κλιματική αλλαγή. Η πλύση εγκεφάλου ενός παιδιού ώστε να φοβάται το μέλλον και να απεχθάνεται τους ενήλικες που υποτίθεται ότι είναι υπεύθυνοι για την καταστροφή του πλανήτη τους είναι κατάφωρη παιδική κακοποίηση, όπως ενσαρκώνεται στην περίπτωση της Greta Thunberg. Αν και επιβαρυμένη με αυτισμό, ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και διατροφικές διαταραχές, αυτή η πολύ προβληματική 16χρονη Σουηδέζα παρουσιάστηκε με κάποιο τρόπο στον κόσμο ως η φωνή της νεότερης γενιάς και ως ειδικός στην κλιματική επιστήμη, επιπλήττοντας ολόκληρο τον ενήλικο πληθυσμό στην περίφημη ομιλία της στον ΟΗΕ. "Πώς τολμάτε;" βροντοφώναξε. "Μου κλέψατε τα όνειρα και την παιδική μου ηλικία". Πολλαπλασιάστε την Greta Thunberg με εκατομμύρια και παίρνετε μια γεύση του τι κάνουν η κυβερνητική εκπαίδευση και τα μέσα ενημέρωσης στην επόμενη γενιά.

"Κάποιο είδος θεού"

Αλλά τι γίνεται με τους πραγματικούς κακοποιούς, τους ανθρώπους που γνωρίζουν ότι η θρησκεία της υπερθέρμανσης του πλανήτη και της βραχυπρόθεσμης αποκάλυψης είναι μια σκληρή φάρσα, και υπάρχει απλώς ως μέσο για ένα μεγαλύτερο σκοπό που δεν έχει καμία σχέση με τον καιρό;

Οι παγκόσμιες ελίτ - οι υπερπλούσιοι άβαταρς της κλιματικής αλλαγής που πετούν στο Νταβός με τα ιδιωτικά τους τζετ που καταναλώνουν πολύ αέριο και ρυπαίνουν, ενώ ταυτόχρονα επιπλήττουν όλους τους άλλους που οδηγούν αυτοκίνητα, και που τρώνε μπριζόλες και αστακούς, ενώ προειδοποιούν τον υπόλοιπο κόσμο να τρώει έντομα - αυτοί είναι οι αρχιερείς της παγκόσμιας αποκαλυπτικής λατρείας του κλίματος.

Για να τους καταλάβουμε, είναι απαραίτητο να απαλλαγούμε από τα παλιά παραδείγματα του "φιλελεύθερου", του "προοδευτικού", του "δημοκρατικού" και άλλων ευσυγκίνητων αλλά όλο και πιο ανούσιων ιδεολογικών ετικετών. Οι πραγματικοί ηγέτες αυτού του κινήματος είναι κοινωνιοπαθείς, των οποίων η μόνη ιδεολογία και το μόνο σύστημα αξιών είναι ο προσωπικός πλούτος, η εξουσία, τα προνόμια, η τιμή και η δόξα για τους ίδιους, και οι οποίοι έχουν εμμονή με την κυριαρχία του πλανήτη γη. Θέλουν να γίνουν θεοί. Μέχρι στιγμής, μόνο ο δισεκατομμυριούχος αριστερός Τζορτζ Σόρος είχε το θράσος να περιγράψει πραγματικά τον εαυτό του, στα ειδησεογραφικά μέσα ενημέρωσης, ως "κάποιο είδος θεού".

Η καρδιά και η ψυχή της σημερινής αλλόκοτης, παγανιστικής θρησκείας της κλιματικής αλλαγής, η οποία έχει αναδειχθεί ως το κύριο όχημα που χρησιμοποιούν οι παγκόσμιες ελίτ για να μεταμορφώσουν πλήρως και να κυβερνήσουν τον κόσμο, αποκαλύπτεται και φωτίζεται δυναμικά στο τεύχος Σεπτεμβρίου του αναγνωρισμένου από τους κριτικούς περιοδικού Whistleblower του WND, ένα τεύχος με τίτλο "CULT OF THE CLIMATE APOCALYPSE: The elites' breathtaking strategy for ruling the world" (Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ: Η εκπληκτική στρατηγική των ελίτ για να κυβερνήσουν τον κόσμο).wnd.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου