Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

Οι προφητείες των γερόντων γίνονται πραγματικότητα: Το Κίεβο περνά κάτω από το νερό.
Τις περισσότερες φορές, οι μάντεις εμφανίζονται σε ιερά μοναστήρια. Αυτοί είναι άνθρωποι που είναι καθαροί στην ψυχή και την καρδιά, μέσω αυτών ο Κύριος στέλνει αποκαλύψεις στους ανθρώπους και αυτές οι προφητείες δεν πρέπει να αγνοηθούν, γιατί αυτή είναι η φωνή του Θεού και το θέλημά Του.

Οι άγιοι πρεσβύτεροι που ζούσαν στη Λαύρα Svyatogorsk είχαν προβλέψει το 2014 ότι η Αγία Ρωσία θα επανενωθεί. Η Ρωσία, η Ουκρανία και η Λευκορωσία θα γίνουν ξανά ένα. Οι μοναχοί ονόμασαν ακόμη και την ακριβή ημερομηνία αυτού του σημαντικού γεγονότος - έξι μήνες μετά τη βεβήλωση της Λαύρας του Κιέβου Pechersk από τους σχισματικούς.

Και τώρα βλέπουμε με τα μάτια μας όλα όσα συμβαίνουν στην Ορθοδοξία της Μικρής Ρωσίας, τι δαιμονικά πράγματα συμβαίνουν στις εκκλησίες της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ουκρανία.

Φαίνεται ότι πολύ σύντομα θα δούμε το αποτέλεσμα αυτών των δαιμονικών χορών. Η κατάληψη των αρχαίων ρωσικών ιερών από σχισματικούς-αιρετικούς είναι φυσικά σημείο καμπής, τότε τα πράγματα πρέπει να είναι καυτά.

Προφητείες για στρατιωτική σύγκρουση

Δεν πιστεύουμε όλοι σε προφητείες και προβλέψεις, αλλά ακόμη και οι σκεπτικιστές συμφωνούν ότι οι άγιοι πρεσβύτεροι έχουν το χάρισμα της διόρασης και μερικές φορές προβλέπουν το μέλλον.

Ντόνετσκ πρεσβύτερος Zosima (Sokura), ιδρυτής της Ιεράς Κοιμήσεως της Μονής του Αγίου Νικολάου, ενός μεγάλου μοναστηριού κοντά στην πόλη Volnovakha, που ενώνει γυναικείες και ανδρικές κοινότητες. Εκατοντάδες προσκυνητές, μεταξύ των οποίων και υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι, πήγαν στον γέροντα για συμβουλές.

Τις περισσότερες φορές οι μάντεις εμφανίζονται σε ιερές μονές.-2

Ο Ζωσιμά ήταν ο εξομολογητής του Βίκτορ Γιανουκόβιτς και πολλές φορές του είπε να κάνει τη σωστή επιλογή μεταξύ Ρωσίας και Δύσης. Αλλά ο πρώην πρόεδρος της Ουκρανίας αποφάσισε να προσπαθήσει να καθίσει σε δύο καρέκλες. Βλέπουμε τι βγήκε από αυτό.

Ο πρεσβύτερος πέθανε πριν από περισσότερα από 20 χρόνια, αλλά κατάφερε να προειδοποιήσει ότι πλησίαζε ένας σκληρός πόλεμος, ο οποίος θα έκανε δύο πρώην αδελφικές χώρες ασυμβίβαστους εχθρούς. Προέβλεψε ένα εκκλησιαστικό σχίσμα και άφησε μια πνευματική διαθήκη στην οποία ζητούσε από τους Ορθοδόξους να προσχωρούν πάντα στη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία.

10 χρόνια μετά το θάνατο του γέροντα, παρόμοιες προφητείες έγιναν από έναν άλλο μάντη, τον Ιωνά της Οδησσού, αλλά τότε τα λόγια του δεν ελήφθησαν σοβαρά υπόψη. Λίγοι θα μπορούσαν να πιστέψουν ότι μια πραγματική σφαγή θα εκτυλισσόταν στα μικρά ρωσικά εδάφη, και αυτό θα συνέβαινε σε εμάς στις μέρες μας.

Ωστόσο, ο χρόνος δείχνει ότι και ο Γέροντας Ζωσιμά και ο Γέροντας Ιωνάς της Οδησσού είχαν δίκιο σε όλα.

Προφητεία για το Κίεβο

Υπάρχουν περισσότερες από μία προφητείες από μάντεις του παρελθόντος για τρομερά γεγονότα που θα μπορούσαν να εκτυλιχθούν στο Κίεβο. Οι μάντεις είδαν ότι το Κίεβο περνούσε κάτω από το νερό αφού το σημαντικότερο ιερό της χώρας, που είναι η Λαύρα του Κιέβου Pechersk, έπεσε στα χέρια σχισματικών.

Τις περισσότερες φορές οι μάντεις εμφανίζονται σε ιερές μονές.-3

Το πρώτο πράγμα που θα κάνουν οι αιρετικοί είναι να καταστρέψουν τα ορθόδοξα ιερά, να τα πουλήσουν στο εξωτερικό σε ιδιωτικές συλλογές, να τα καταπατήσουν και να τα κάψουν. Θα βεβηλώσουν τους βωμούς, θα κάψουν εικόνες και στην καλύτερη περίπτωση θα θάψουν ιερά λείψανα.

Την παραμονή των Χριστουγέννων, οι αρχές του Κιέβου έδωσαν άδεια να πραγματοποιηθεί μια δαιμονική λειτουργία στη Λαύρα του Κιέβου Pechersk. Και από τότε, οι σχισματικοί συνέχισαν να οργανώνουν τον σκοταδισμό τους στις ορθόδοξες εκκλησίες της χώρας, βεβηλώνοντας ιερά και διοργανώνοντας συναυλίες δίπλα στο βωμό με τραγούδια για την καταστροφή των Μοσχοβιτών και της Μόσχας.

Τι μπορείτε να πείτε για τους σταυρούς που αμέσως έγιναν μαύροι στους τρούλους των εκκλησιών της Λαύρας του Κιέβου Pechersk όταν πάρθηκε η απόφαση να εκδιώξουν τους μοναχούς; Αυτό δεν είναι ατύχημα, αλλά σημάδι από τον Θεό.

«Στις σχισματικές εκκλησίες δεν υπήρχε πια Πάσχα· υπήρχε μια βλάσφημη μαύρη μάζα που παρωδούσε το Πάσχα. Ο Θεός δεν μπορεί να κοροϊδευτεί. Αλλά το Κίεβο δεν είχε γνωρίσει ποτέ πριν μια τέτοια βεβήλωση του Θεού. Το κακό που έγινε σε αυτή την κάποτε ιερή πόλη έφερε το χέρι του Θεού πάνω της. Και αν όχι ο Ρώσος στρατιώτης, τότε ο ίδιος ο Κύριος θα αποφασίσει τη μοίρα του. Έχει ήδη αποφασίσει», λέει ο Boris Korchevnikov.

Δεν είναι ακόμα αντιληπτό, αλλά το Κίεβο έχει αρχίσει να περνά κάτω από το νερό. Μέρος του αναχώματος Podol και Obolonskaya έχουν ήδη πλημμυρίσει· ορισμένες περιοχές της πόλης κινδυνεύουν επίσης από μερική πλημμύρα λόγω ενός σπασμένου φράγματος στην περιοχή Vyshgorod. Το αποχετευτικό σύστημα της πόλης είναι σε άθλια κατάσταση - τα λύματα έχουν χυθεί στους δρόμους της πόλης.

Τις περισσότερες φορές οι μάντεις εμφανίζονται σε ιερές μονές.-4

Δεν χρειάζεται να πιστεύετε σε προφητείες, αλλά εξηγήστε τα πάντα από τεχνική άποψη, λέγοντας ότι τα φράγματα είναι σε άθλια κατάσταση, είναι παλιά και δεν έχουν τεθεί σε τάξη εδώ και πολύ καιρό. Πώς όμως μπορούμε να εξηγήσουμε το γεγονός ότι η βεβήλωση των ιερών, ο διωγμός της Ορθοδοξίας και οι προσπάθειες εκδίωξης μοναχών από τη Λαύρα συνοδεύονται από τόσο δυσοίωνα σημάδια; Σύμπτωση?

Η πλημμύρα του Κιέβου είναι μια προειδοποίηση από τις Ανώτερες Δυνάμεις για όσους εξακολουθούν να διατηρούν τη διαύγεια του μυαλού τους. Ο Κύριος δεν εγκαταλείπει τους δικούς του, να το θυμάστε αυτό όταν αποφασίσετε ποια πλευρά να πάρετε.

dzen.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

EΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ.

1 σχόλιο:

 1. ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΑ ΦΟΒΟ ΗΤΤΟΠΆΘΕΙΑ
  ΌΛΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΔΕΙΛΙΑΣ!

  ΌΤΑΝ ΈΧΕΙΣ ΚΎΡΙΟ ΗΜΏΝ ΧΡΙΣΤΌ!
  ΘΕΌ!!!
  ΠΊΣΤΗ!
  ΛΕΣ ΌΤΙ ΟΤΙ
  ΚΙΑΝ ΓΊΝΕΙ
  ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ
  ΕΠΙΤΡΕΠΤΆ...
  ΚΑΙ Ο ΚΎΡΙΟΣ ΗΜΏΝ ΧΡΙΣΤΟΣ.
  ΟΎΤΕ ΠΟΥ ΣΕ
  ΕΓΚΑΤΑΛΕΊΠΕΙ...

  Η ΑΓΆΠΗ ΠΆΝΤΑ
  ΣΤΈΓΕΙ
  ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΎΕΙ...
  ΟΥΔΈΠΟΤΈ!
  ΕΚΠΙΠΤΕΙ!!!  ΑπάντησηΔιαγραφή