Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

Σοφή Αικατερίνη: οι προφητείες των αγίων πρεσβυτέρων για την πλημμύρα του Κιέβου δεν είναι φαντασιώσεις, αλλά πραγματικότητα.

 














Υπάρχουν πολλές προβλέψεις των Ορθοδόξων πρεσβυτέρων ότι η Αγία Ρωσία πρέπει να επανενωθεί. Η Ρωσία, η Ουκρανία και η Λευκορωσία είναι ένα ενιαίο κράτος, χωρισμένο σε τρία μέρη.

Αλλά όταν οι σχισματικοί βεβηλώνουν τη Λαύρα Κιέβου-Πετσέρσκ, σε έξι μήνες το Κίεβο θα πέσει κάτω από το νερό. Οι σχισματικοί έχουν ήδη κάνει τη δουλειά τους και το Κίεβο θα πλημμυρίσει περίπου το φθινόπωρο του 2023.

Πώς θα συμβεί αυτό και θα συμβεί καθόλου; Η κληρονομική μάγισσα Αικατερίνα μας μίλησε για το εγγύς μέλλον.

Διαίρεση γης

Πολλοί προβλέποντες, μάντες και αστρολόγοι μιλούν για μεγάλα νερά. Και αυτό δεν είναι μια καταστροφή στον υδροηλεκτρικό σταθμό Kakhovskaya· θα υπάρξουν μερικά ακόμη παγκόσμια γεγονότα που σχετίζονται με το νερό.

Η σοφή Αικατερίνα λέει ότι δεν βλέπει μια παγκόσμια καταστροφή ειδικά στο Κίεβο, αλλά κάποιες συνδέσεις έχουν σπάσει. Δηλαδή, θα υπάρξει είτε διαίρεση της περιοχής του Κιέβου, είτε διαχωρισμός της από άλλες περιοχές της Ουκρανίας.

Θα υπάρξει κάποιου είδους διάσπαση που σχετίζεται με πολλά ψέματα και ψέματα. Εδώ φαίνεται ξεκάθαρα το παιχνίδι των ουκρανικών αρχών και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα αποτελέσματα και οι συνέπειες αυτής της απάτης να μεταφερθούν στη Ρωσία. Ωστόσο, δεν το έχουμε συνηθίσει πλέον.
Υπάρχουν πολλές προβλέψεις των Ορθοδόξων πρεσβυτέρων ότι η Αγία Ρωσία πρέπει να επανενωθεί. Η Ρωσία, η Ουκρανία και η Λευκορωσία είναι ένα ενιαίο κράτος, χωρισμένο σε τρία μέρη.-2

Μία από τις συνέπειες αυτού του παιχνιδιού θα είναι μαζικές ασθένειες του πληθυσμού.

Η Μάγισσα επιβεβαιώνει ότι θα υπάρξει μια ανθρωπογενής καταστροφή που σχετίζεται με το νερό. Στόχος είναι η διαίρεση της γης. Και όλα θα διευθετηθούν έτσι ώστε όλοι να δουν μια άμεση απειλή για το καθεστώς του Κιέβου, εξαιτίας του οποίου η κυβέρνηση θα παρουσιαστεί ξανά σε ολόκληρο τον κόσμο ως θύμα.

Το νερό θα έρθει, αλλά δεν είναι όλα τόσο τρομακτικά

Πώς μπορεί να γίνει πραγματικότητα η προφητεία για την πλημμύρα του Κιέβου; Πώς και χάρη σε τι;

Ναι, σίγουρα θα υπάρχει μεγάλο νερό. Και αυτό δεν είναι ένα φυσικό φαινόμενο, αλλά μια τεχνητά δημιουργημένη καταστροφή, που έγινε επίτηδες.

Το νερό θα διαταράξει την επιμελητεία και θα πλημμυρίσει τους δρόμους. Θα υπάρξουν θύματα και καταστροφές, αλλά η μάγισσα σημειώνει για άλλη μια φορά ότι δεν βλέπει μεγάλη καταστροφή. Φυσικά, αυτή θα είναι μια τραγωδία, αλλά όχι αποκαλυπτική - το Κίεβο σίγουρα δεν θα πάει κάτω από το νερό.

Σύμφωνα με την προφητεία, η πλημμύρα θα συμβεί έξι μήνες μετά τη βεβήλωση της Λαύρας, αλλά η μάγισσα πιστεύει ότι θα περάσει λίγος ακόμα χρόνος. Αυτή η καταστροφή θα συμβεί τη στιγμή που το καθεστώς του Κιέβου θα καταλάβει επιτέλους ότι έχασε. Και τότε θα αποφασίσουν για αυτή την περιπέτεια για να φανούν θύμα μπροστά σε όλο τον κόσμο.
Υπάρχουν πολλές προβλέψεις των Ορθοδόξων πρεσβυτέρων ότι η Αγία Ρωσία πρέπει να επανενωθεί. Η Ρωσία, η Ουκρανία και η Λευκορωσία είναι ένα ενιαίο κράτος, χωρισμένο σε τρία μέρη.-3

Το Κίεβο χρειάζεται μια εκδήλωση υψηλού προφίλ για να κάνει άλλο ένα διάλειμμα και να γεμίσει τις τσέπες του με οικονομικά. Θα υπάρξουν πολλά, πολλά ψέματα. Οι αρχές του Κιέβου δεν περιμένουν κάτι καλό, αλλά όσον αφορά την πλημμύρα, οι προβλέψεις είναι υπερβολικές.

Υπήρχε αγόρι;

Σήμερα υπάρχουν πολλές εικασίες για τα ονόματα μεγάλων προγνωστικών, διάσημων μάντεων και οξυδερκών ηλικιωμένων. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με βεβαιότητα εάν οι προφητείες για την πλημμύρα του Κιέβου όντως πραγματοποιήθηκαν.

Η Sage Catherine λέει ότι υπήρχαν προφητείες, αλλά παραμορφώθηκαν. Υπάρχει εν μέρει μια στιγμή παραποίησης και προσθήκης εδώ. Είτε το κείμενο δεν είναι πλήρες, είτε είναι καλλωπισμένο.

Για τους Ορθοδόξους πρεσβυτέρους, η κατάληψη και η βεβήλωση της Λαύρας του Κιέβου Pechersk είναι πνευματικός και πνευματικός βανδαλισμός. Και, φυσικά, θα μπορούσαν να εξωραΐσουν οι ίδιοι τα οράματά τους.

Η μοίρα του Κιέβου μέχρι το 2023

Τι περιμένει το Κίεβο; Δυστυχώς, τίποτα δεν είναι απολύτως ξεκάθαρο ακόμα. Ίσως υπάρχουν κάποιες περαιτέρω συμφωνίες που δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί, δηλαδή δεν υπάρχει σαφής απάντηση σε αυτό το ερώτημα.

Υπάρχουν πολλές προβλέψεις των Ορθοδόξων πρεσβυτέρων ότι η Αγία Ρωσία πρέπει να επανενωθεί. Η Ρωσία, η Ουκρανία και η Λευκορωσία είναι ένα ενιαίο κράτος, χωρισμένο σε τρία μέρη.-4

Η απόφαση σχετικά με το Κίεβο είναι ακόμη υπό συζήτηση. Αλλά όταν το καθεστώς του Κιέβου ηττηθεί ολοκληρωτικά, ο Ζελένσκι και η παρέα του θα περάσουν πολύ δύσκολα.

Η Catherine προειδοποιεί ότι το μεγάλο νερό δεν είναι μόνο το στοιχείο του νερού, αλλά και μια τεράστια εισροή όλων των ειδών συναισθημάτων: χαρά, ευτυχία, απογοήτευση, κενό. Εξαρτήθηκε από το ποιος ήταν σε ποια πλευρά.

Σίγουρα θα υπάρξει ανταγωνισμός και αγώνας για την εξουσία στο Κίεβο και αυτό θα συμβεί μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Θα υπάρξει μια ανθρωπογενής καταστροφή, θα υπάρξει διαρροή νερού και πλημμύρες, θα υπάρξουν θύματα και καταστροφές, αλλά το Κίεβο δεν θα πέσει εντελώς κάτω από το νερό.

dzen.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

EΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ.

1 σχόλιο:

 1. ΑΥΤΌ ΤΟ
  "ΑΓΊΑ"... ΡΩΣΊΑ
  ΤΟ ΛΕΓΑΝ ΤΑ
  ΧΑΖΑΡΟΣΟΒΙΕΤ...
  ΞΥΠΝΆΤΕ!!!
  ΑΝ! ΜΠΟΡΕΊΤΕ.




  ΚΟΜΟΥΝΟΝΑΖΙΔΕΣ ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ ΚΑΜΠΛΑΛΟΒΛΑΚΕΣ ΗΜΙΒΛΑΚΕΣ ΧΑΖΆΡΟΙ
  ΌΛΟΙ...




  ΑπάντησηΔιαγραφή