Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Όταν πέσει η αυλαία στον κόσμο, τι θα τραβηχτεί πάνω του;

 

Για παράδειγμα, στην πολιτεία του Αϊντάχο εμφανίστηκε κάποιο είδος σωλήνα στην ομίχλη, μέσα από τον οποίο οι έκπληκτοι κάτοικοι της πόλης κοίταζαν τον ουρανό, σαν από τα βάθη μιας μαύρης τρύπας:
Κανείς δεν ξέρει τι ήταν, αλλά όλοι, φυσικά, ενδιαφέρθηκαν τρομερά.

Στη Γαλλία, ένας δρόμος εμφανίστηκε στον ουρανό:

Πιστεύεται ότι πρόκειται για ένα κόκκινο χαλί για το καλωσόρισμα των επισκεπτών του χώρου που φτάνουν για πάρτι στις Κάννες, αλλά αυτό δεν είναι σίγουρο. 

Αν και στην Ισπανία παρατηρήσαμε κάποιον φίλε να περπατάει στα σύννεφα:

Καιστην Αγγλία ψέκασαν έναν χάρτη της Επίπεδης Γης πάνω από τα κεφάλια τους. Δεν κράτησε πολύ, αλλά κάτι έμεινε για τους απογόνους που πιστεύουν στις μπάλες:

Ωστόσο, στην ένδοξη πολιτεία του Τενεσί συνέβη πλήρης τρόμος στον ουρανό:

Η Αμερική είναι μια αρκετά μεγάλη χώρα, οτιδήποτε μπορεί να συμβεί με τα σύννεφα εκεί:

Ωστόσο, οι μαύρες ρίγες, που θα έκαναν ακόμη και τα μάτια του Σάουρον να βγουν στο μέτωπό του και να μοιάζουν με του Κύκλωπα, είναι κάτι νέο, πρόκειται για μια δροσερή κοσμική πρωτοπορία από την κατηγορία του Kazimir Malevich.

Επομένως, οι συνωμοσιολόγοι ανησυχούν τώρα τρομερά για το τι θα συμβεί στη συνέχεια - ο Σαλβαδόρ Νταλί ή κάποιος αφηρημένος καλλιτέχνης με εντελώς τρελό μυαλό. αν και, φυσικά, αρκεί να μην είναι ένα ψήγμα δουλοπάροικου με το όμορφο επίθετο Moksha Petrov-Vodkin, γιατί ακόμα και μετά τα αγόρια το μυαλό δεν το αντέχει αυτό:

Μέχρι στιγμής, δυστυχώς, δεν ξέρουμε ακριβώς τι θα τραβηχτεί στην αυλαία του κόσμου, οπότε παρακολουθούμε τις εξελίξεις. 

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου