Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Καβάλα: Πέθανε η 17χρονη Ευγενία Μαρία Καζαντζίδου.

Καβάλα: Πέθανε η 17χρονη Ευγενία Μαρία Καζαντζίδου

Πέθανε το πρωί στο Νοσοκομείο Καβάλας όπου νοσηλεύονταν, η 17χρονη μαθήτρια του Λυκείου Ποδοχωρίου Ευγενία Μαρία Καζαντζίδου.

Προ λίγων ημερών μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο μετά από ξαφνικό και σοβαρό πρόβλημα υγείας. Οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Τις προηγούμενες μέρες οι συμμαθητές της έκαναν παρακλήσεις για τη βελτίωση της κατάστασης της υγείας της, ματαίωσαν μάλιστα την 5νθήμερη σχολική εκδρομή τους.

Από το πρωί στην περιοχή υπάρχουν ανακοινώσεις ματαίωσης εορταστικών εκδηλώσεων λόγω πένθους. Η άτυχη 17χρονη Ευγενία Μαρία Καζαντζίδου ήταν αριστούχος κι ήθελε να γίνει αθλητικογράφος.

proininews.gr

Το πρωί του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου 2023 άφησε την τελευταία της πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας η Ευγενία-Μαρία Καζαντζίδου από το Κοκκινοχώρι του Δήμου Παγγαίου Καβάλας.

Η 17χρονη μαθήτρια είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο προ ημερών, αντιμετωπίζοντας σοβαρό πρόβλημα υγείας, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή.

Από το πρωί συλλογικότητες και φορείς του Παγγαίου ακυρώνουν προγραμματισμένες εορταστικές εκδηλώσεις σε ένδειξη πένθους για τον χαμό της νεαρής μαθήτριας. Επίσης, αναβάλλεται ο αγώνας μεταξύ Ορφανίου και Άρη Πηγών.

Δήμος Παγγαίου: Ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις σε ένδειξη πένθους

Ανάλογη ανακοίνωση εξέδωσε και η Δημοτική Αρχή του Παγγαίου, αναφέροντας τα εξής:

«Για σήμερα 16.12.23 αναβάλλονται ΟΛΕΣ οι εκδηλώσεις του Δήμου Παγγαίου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης σε ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό ενός νεαρού κοριτσιού κάτοικο Κοκκινοχωρίου.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια».

Η κηδεία της Ευγενίας-Μαρίας Καζαντζίδου θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 μετά το μεσημέρι του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου 2023, στον ιερό ναό Αγίου Νέστορα στο Κοκκινοχώρι Καβάλας.

kavalapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου