Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

To ΟΧΙ των Ελλήνων στην ηλεκτρονική ταυτότητα #ταυτότητες.

 

Το Γένος των Ελλήνων έχει ένα σπουδαίο χαρακτηριστικό γνώρισμα: Σε όλα τα ολοκληρωτικά καθεστώτα ανά τους αιώνες, έχει βροντοφωνάξει το μεγάλο «ΟΧΙ». Στην αυτοκρατορία των Περσών –η οποία ήθελε να κατακτήσει Ελλάδα και Ευρώπη– είπε: «Μολών λαβέ»! Και ο Λεωνίδας δεν περίμενε· πήγε στις Θερμοπύλες να τους αντιμετωπίσει, ενώ ο Θεμιστοκλής ετοιμαζόταν να τους δώσει το τελειωτικό κτύπημα στη Ναυμαχία της Σαλαμίνας, καθώς θα ηχούσε ο παιάνας: «Ίτε, παίδες Ελλήνων, ελευθερούτε πατρίδα… νυν υπέρ πάντων αγών».

Αργότερα, ο Μ. Αλέξανδρος (όπως είχε προφητεύσει γι’ αυτόν ο Προφήτης Δανιήλ), με μια χούφτα Μακεδόνες κατέλυσε την Περσική Αυτοκρατορία και δημιούργησε την Ελληνική. Ο στρατηγός του, ο Πτολεμαίος, έδωσε εντολή να γίνει η μετάφραση της Παλαιάς Διαθήκης στην ελληνική γλώσσα, μετάφραση με την οποία φωτίσθηκαν και γαλουχήθηκαν τα έθνη.

Στη συνέχεια, όταν η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία έγινε διώκτης του Χριστιανισμού, επαληθεύθηκε η πρόρρηση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού προς ευλαβείς Έλληνες προσκυνητές, οι οποίοι είχαν ζητήσει να Τον δουν: «ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο υιός του ανθρώπου» (Ιω. ΙΒ΄,23). Ο λόγος Του αυτός εκπληρώθηκε τρεις αιώνες αργότερα, με τη δική Του παρέμβαση, υποδεικνύοντας στον Μ. Κωνσταντίνο ότι: «Εν Τούτω Νίκα»! Έτσι, μετέφερε το «κέντρο βάρους» της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας ανατολικά, ιδρύοντας την Κωνσταντινούπολη και «κατήργησε» τη Ρώμη και το πνεύμα της, διότι με «όχημα» τον ελληνικό πολιτισμό και την ελληνική γλώσσα, διαδόθηκε το Ευαγγέλιο του Χριστού και «εδοξάσθη ο Υιός του Ανθρώπου», με τη χιλιόχρονη επικράτηση του ελληνοχριστιανικού πνεύματος.

Κατόπιν, επί 400 χρόνια σκλαβιάς κάτω από τον ζυγό των Οθωμανών, οι Έλληνες δεν αλλοίωσαν ούτε κατ’ ελάχιστον την πίστη τους προς τον Χριστό και την αγάπη τους προς την Πατρίδα. Όταν οι άλλοι ασπαζόντουσαν τον άθεο Διαφωτισμό, οι Έλληνες συνειδητά επέλεξαν «το Φως το Αληθινόν». Με μοναδικό Σύμμαχο τον Κύριο και με σύνθημα: «Για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία», αποτίναξαν τον μουσουλμανικό ζυγό και ίδρυσαν το κράτος μας στο Όνομα της Αγίας και Ομοουσίου Τριάδος, στο Οποίο ομνύει ο Συνταγματικός μας νομοθέτης, ορίζοντας στο πρώτο Σύνταγμα –ως προϋπόθεση υπηκοότητας– ότι: «Πας τις Ορθόδοξος Χριστιανός είναι Έλλην».

Τον 20ο αιώνα, ο γερμανο-ιταλικός άξονας του Γ΄ Ράϊχ, απαίτησε την υποταγή μας, την ώρα που τα μεγάλα έθνη της Ευρώπης, το ένα μετά το άλλο, «γονάτιζαν» μπροστά στην πανίσχυρη δύναμή του. Οι Έλληνες δέχθηκαν την πρώτη επίθεση ανήμερα της εορτής της Παναγίας μας, 15 Αυγούστου 1940, όταν βυθίστηκε από ιταλική τορπίλη το καταδρομικό «Έλλη», το οποίο στο λιμάνι της Τήνου απέδιδε με άγημα τιμές στη Μεγαλόχαρη. Αλλά στις 28 Οκτωβρίου 1940 ο ελληνικός Λαός είπε το μεγάλο «ΟΧΙ». Και στις 21 Νοεμβρίου 1940, πάλι κατά την ημέρα της εορτής της Παναγίας μας, με την Υπέρμαχο Στρατηγό να τον στηρίζει και να ηγείται η ίδια εμφανώς στο μέτωπο του πολέμου, έτρεψε τους Ιταλούς σε άτακτη φυγή, αναγκάζοντας τον Τσώρτσιλ να ομολογήσει ότι: «Οι ήρωες πολεμούν σαν τους Έλληνες». Το «ΟΧΙ» το επαναλάβαμε αμέσως μετά και στον Χίτλερ, ο οποίος αντιμετώπισε εκ μέρους των Ελλήνων την ηρωϊκότερη αντίσταση μεταξύ όλων των εθνών· κι αυτό συνετέλεσε αποφασιστικά να χάσει τον πόλεμο με τη Ρωσία.

Φυσικά, σε όλη αυτή την ένδοξη πορεία των προγόνων μας, δεν έλειψαν τα σπέρματα του Εφιάλτη, του Πήλιου Γούσια κ.α. δοσίλογων, τα έκγονα των οποίων γράφουν μέχρι σήμερα τις μελανές σελίδες της Ιστορίας μας.

Αγαπητοί μου αδελφοί και συμπατριώτες, σήμερα επανέρχεται ένα νέο «Ράϊχ» με γερμανο-γαλλικό πλέον άξονα, ο οποίος προσπαθεί να ενώσει υπό την ηγεμονία του την Ευρώπη. Η εν λόγω μεταβίβασε τη νομοθετική εξουσία των εθνών στον εαυτό της, αχρήστευσε την εθνική νομοθεσία, κατέλυσε τα συντάγματα των χωρών (με την εγκληματική αμέλεια των ηγετών μας). Το «club» των Βρυξελλών νομοθετεί αρχές και «αξίες» ενάντια στις αρχές και αξίες της πατρίδος μας και του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Στέλνει τελεσίγραφα, κανονισμούς, οδηγίες, επιτάσσοντας να απαρνηθούμε τον Κύριό μας Ιησού Χριστό και τις εντολές Του και να τηρήσουμε τις δικές της αντιχριστιανικές αρχές και «αξίες» της Ε.Ε., επιβάλλοντας κάθε είδους κυρώσεις σε όσους δεν προσκυνούν το αντίχριστο πνεύμα της.

Βεβαίως, σ’ αυτό το σύντομο άρθρο είναι αδύνατον να περιγράψουμε λεπτομερώς το εχθρικό προς τον Χριστό πνεύμα των εταίρων μας. Λίγα μόνο στοιχεία αρκούν: Τάσσονται και νομοθετούν υπέρ της βλασφημίας κατά του Θεού και υπέρ των παρά φύσιν παθών· απαγορεύουν το κήρυγμα μετανοίας, τη βασική προϋπόθεση της Βασιλείας του Θεού (βλ. στο θέμα της «μεταστροφής φύλου»). Ανακηρύττουν την Ε.Ε. επίσημο χώρο των ΛΟΑΤΚΙ (δηλ. τάσσονται υπέρ των Σοδόμων και Γομόρρων), κάνοντας τον λόγο του Κυρίου να ηχεί εντονότερα και πιο επίκαιρα από ποτέ: «αμήν λέγω υμίν, ανεκτότερον έσται γη Σοδόμων και Γομόρρας εν ημέρα κρίσεως ή τη πόλει εκείνη» (Ματθ. Ι΄,15). Νομιμοποιούν και νομοθετούν την κάθε είδους ηθική αποστασία, στέλνουν οδηγία μέχρι και για να μην εύχονται οι πολίτες «Καλά Χριστούγεννα»! Υψώνουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τη σημαία των ΛΟΑΤΚΙ και μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο οργανώνουν έκθεση λεσβίας Σουηδής «καλλιτέχνιδος», της οποίας τα έργα είναι βλάσφημα προς τον Κύριό μας Ιησού Χριστό (παρουσιάζοντάς Τον δήθεν σαν ομοφυλόφιλο, να περιστοιχίζεται από «Αποστόλους», δήθεν ακτιβιστές και υπερασπιστές των ΛΟΑΤΚΙ). Βλασφημούν, υβρίζουν και προσβάλλουν με κάθε τρόπο τον Κύριό μας! Επίσης, ενώ ζητήθηκε  να γίνει έστω απλή αναφορά της ευρωπαϊκής χριστιανικής κληρονομιάς στο Ευρωπαϊκό Σύνταγμα και τις ευρωπαϊκές συνθήκες, εκείνοι κατηγορηματικά το αρνήθηκαν.

Αυτή η Ευρώπη ήδη δείχνει ειλικρινά και απροκάλυπτα ότι μισεί τις χριστιανικές αρχές. Και ήδη έχει ξεκινήσει ποινικό διωγμό προς όσους δεν υποτάσσονται στις αντιχριστιανικές αρχές και «αξίες» που η ίδια πρεσβεύει. Η Ευρώπη έχει στρέψει τα «νώτα» της στον Χριστό. Τον έδιωξε, δεν Τον θέλει· Τον βλασφημεί, Τον υβρίζει, Τον προσβάλλει. Γι’ αυτό και ο Πανάγαθος Κύριός μας, σεβόμενος απολύτως τη θεόσδοτη ελευθερία μας, διακριτικά αποχωρεί σιγά σιγά από τις κοινωνίες μας, οι οποίες πλέον δρέπουν ως συνέπειες «τις αρχές των οδυνών» αυτής της αποστασίας μας.

Εμείς όμως, αδελφοί μου, θεωρείτε ότι είμαστε στη «σωστή πλευρά της Ιστορίας»; Θα παραμένουμε μ’ αυτούς που βλασφημούν, υβρίζουν, προσβάλλουν και διώχνουν τον Κύριό μας; Ο Κύριος είπε: «μνημονεύετε του λόγου ου εγώ είπον υμίν. ουκ έστι δούλος μείζων του κυρίου αυτού. ει εμέ εδίωξαν, και υμάς διώξουσιν» (Ιω. ΙΕ΄,20).

Η Ε.Ε. εξελίσσεται στο πιο ολοκληρωτικό καθεστώς όλων των εποχών, δημιουργεί έναν κυβερνοχώρο, όπου είναι υποχρεωτική η ψηφιοποίηση των πάντων. Επιβάλλει να δημιουργηθούν στον κυβερνοχώρο της ηλεκτρονικά μητρώα τροφίμων, εμπορευμάτων, ζώων συντροφιάς, ζώων κτηνοτροφίας, μητρώα κατοικιών. Επιτάσσει την ψηφιοποίηση των δημοσίων υπηρεσιών, των φυσικών και νομικών προσώπων. Δημιουργεί ενιαία ψηφιοποιημένη αγορά, επιβάλλει σταδιακά τις ηλεκτρονικές συναλλαγές και ψηφιοποιεί την οικονομία. Ετοιμάζεται να ψηφιοποιήσει το ευρώ και να καταργήσει το μετρητό χρήμα, ώστε όλες οι συναλλαγές να γίνονται πλέον ηλεκτρονικά και να καταγράφεται, να αποθηκεύεται και να ελέγχεται κάθε ανθρώπινη συναλλαγή και δραστηριότητα.  Η Ε.Ε. αυτές τις κρίσιμες ώρες επιβάλλει με το πρόγραμμα «Ψηφιακή δεκαετία 2020-2030» τον απόλυτο ψηφιακό μετασχηματισμό της Ε.Ε. Σ’ αυτόν τον ηλεκτρονικό και απόλυτα ελεγχόμενο κυβερνοχώρο, η Ε.Ε. θα ασκεί απόλυτη ηλεκτρονική διακυβέρνηση, αφού όλα τα ηλεκτρονικά αρχεία θα διασυνδεθούν διασυνοριακά. Ένα μόνον απομένει: Με ποιον τρόπο θα διασυνδεθεί κάθε πολίτης μ’ αυτόν τον ψηφιακό κυβερνοχώρο, σ’ αυτό το γερμανογαλλικό «μαντρί», με πρόσχημα να διασφαλισθεί η κυβερνοασφάλεια όλων των οικονομικών συναλλαγών με το δημόσιο και με τους ιδιώτες, αλλά και κάθε διασυνοριακής συναλλαγής.

Αρχικά, προτάθηκε ως πιο ασφαλής λύση η εμφυτεύσιμη ταυτότητα στο χέρι με τσιπ RFID. Αλλά αποφασίσθηκε πρώτα να δημιουργηθεί (και ήδη δημιουργείται σε νομοθετικό και τεχνολογικό πλαίσιο) όλη η τεχνολογική υποδομή με υπερυπολογιστές κβαντικής επιτάχυνσης (οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα καταγραφής είκοσι δισεκατομμυρίων συναλλαγών το δευτερόλεπτο), για να αποθηκεύουν τα δεδομένα και να τα ελέγχουν με την τεχνητή νοημοσύνη (πάντα για την «κυβερνοασφάλεια»). Πριν όμως από αυτό, είχε ήδη αποφασισθεί η αφαίρεση από τις ταυτότητές μας της ιδιότητας: «Χριστιανός Ορθόδοξος». Έτσι, με τον Νόμο 1599/1986 (ΦΕΚ Α΄ 75/11.6.1986), άρθρ.2 και 3, οι φιλοδυτικοί πολιτικοί μας καθιέρωσαν τον Ενιαίο Κωδικό Αριθμό Μητρώου (Ε.Κ.Α.Μ.). Σ’ αυτόν μάλιστα, υπήρχε εμφανώς το «barcode ΕΑΝ 13», με τις τρεις μπάρες ασφαλείας, η καθεμία εκ των οποίων αντιπροσωπεύει τον αριθμό «6».

Στο άρθρο 2 παρ. 4, ο ίδιος Νόμος όριζε ότι ο Ε.Κ.Α.Μ. (και η ηλεκτρονική ταυτότητα) θα αποτελεί στο εξής «τον αριθμό των ληξιαρχικών πράξεων, του δελτίου ταυτότητας, του εκλογικού βιβλιαρίου, του διαβατηρίου, του ασφαλιστικού βιβλιαρίου, του φορολογικού μητρώου, της άδειας οδήγησης, του προξενικού μητρώου, του δημοτολογίου και του εκλογικού καταλόγου» κλπ. Ασφαλώς, τότε ήταν σαφείς και ξεκάθαροι! Η ηλεκτρονική ταυτότητα είχε εμφανή τον γραμμωτό κώδικα (χάραγμα) και είχε καταστεί σαφές ότι ο Ε.Κ.Α.Μ. της ταυτότητας θα αντικαθιστούσε τα πάντα.

Μετά όμως από τη σθεναρή αντίδραση του υπέροχου, πιστού Λαού μας υπό τη σθεναρή στάση του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου, οσάκις επιχειρήθηκε η έκδοσή της, η προσπάθεια απέτυχε. Γι’ αυτό έπρεπε –κατ’ αυτούς– να «ωριμάσει» ο ελληνικός Λαός, για να αναγκασθεί να τη δεχθεί. Έτσι, εν τω μεταξύ, πτώχευσαν Ελλάδα και Έλληνες, μας υποδούλωσαν με τα μνημόνια και τη δανειακή σύμβαση και υποθήκευσαν την εθνική περιουσία για 100 χρόνια. Κατάσχουν πλέον τα σπίτια εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων, εξαναγκάζουν ένα εκατομμύριο Έλληνες να γίνουν μετανάστες στο εξωτερικό, αλλοιώνουν τη σύνθεση του αμιγώς ελληνικού πληθυσμού με μουσουλμάνους μετανάστες, και μας έχουν αναγκάσει να εξαρτώμαστε από την οικονομική «δόση» τους, για να προλαβαίνουμε να τους καταβάλουμε τους τόκους των δανείων τους.

Κάτω από τις πρωτοφανείς αυτές συνθήκες, επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, με capital control, ο γενναίος ελληνικός Λαός με δημοψήφισμα είπε σε ποσοστό 63% ένα ολοκάθαρο «ΟΧΙ» στους τοκογλύφους εταίρους δανειστές μας· το οποίο όμως η διεθνιστική «ιμιτασιόν» αριστερά,  μέσα σε λίγες ώρες, το μετέτρεψε (και το διέστρεψε) σε «ναι».

Και τώρα, η Ε.Ε. –έχοντάς μας με τα μνημόνια υποδουλωμένους– στέλνει «τελεσίγραφο» ότι πρέπει μέχρι τις 3 Αυγούστου 2026 να λάβουμε την ηλεκτρονική ταυτότητα, ώστε να εισέλθουμε στον ολοκληρωτικό κυβερνοχώρο της, για να ελέγχει κάθε συναλλαγή μας! Ανακοινώνει ότι μετά την παρέλευση της εν λόγω προθεσμίας, θα κάνει πράξη το: «ίνα μη τις δύνηται αγοράσαι ή πωλήσαι ει μη ο έχων…» (Αποκ. ΙΓ΄,16).

Τώρα όμως, γνωρίζοντας την ψυχοσύνθεσή μας, δεν έχουν εμφανές το barcode στην ταυτότητα, αλλά όλα τα έχουν ενθέσει στο RFID τσιπάκι. Διατείνονται ότι τάχα είναι μόνο για την ασφαλή ταυτοποίηση του προσώπου μας. Όμως στην Κ.Υ.Α. 8200/0-297647/10.4.2018 (ΦΕΚ Β΄ 1476/27.4.2018), στο άρθρο 3, παρ.4, ξεκάθαρα το λένε: «Στο ενσωματωμένο ηλεκτρονικό μέσο αποθήκευσης [τσιπ RFID], θα αποθηκεύονται… [όλα] τα στοιχεία που απαιτούνται για τις Υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης». Θα αποθηκεύεται ο Ε.Κ.Α.Μ. σου, ο οποίος θα σε διασυνδέει διασυνοριακά με την ηλεκτρονική κυβέρνηση των Βρυξελλών και όλα της τα αρχεία· και μ’ αυτήν την ταυτότητα θα κάνεις τα πάντα, κάθε συναλλαγή. Με άλλα λόγια, απόλυτος συγκεντρωτισμός για τον απόλυτο έλεγχο!  Επίσης, και στη συμπληρωματική Κ.Υ.Α. 8200/0-181621/24.4.2019 (ΦΕΚ Β΄ 1671/14.5.2019) έχουν τροποποιήσει τεχνηέντως το συγκεκριμένο άρθρο, για να μας εξαπατήσουν και γι’ αυτό επισημαίνουν: «ενώ θα δύναται να αποθηκευτούν τα στοιχεία που απαιτούνται για τις Υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εάν αποφασισθεί να συμπεριληφθούν στο εν λόγω μέσο». Το ίδιο ακριβώς αναφέρουν και στην τελευταία Κ.Υ.Α. 8200/0-109568/16.2.2023 (ΦΕΚ Β΄ 824/17.2.2023), στο άρθρο 1 παρ. 4.

Και εμείς; Συνεχίζουμε να εμπιστευόμαστε αυτούς που ενώ πτώχευαν Ελλάδα και Έλληνες και μας υποδούλωναν στους τοκογλύφους, κατά την ίδια χρονική περίοδο πολλοί από αυτούς αποκτούσαν 50-120 ακίνητα ο καθένα τους; Με δάνεια πτώχευαν την Ελλάδα και ταυτόχρονα με δάνεια πλούτιζαν οι ίδιοι και αποκτούσαν δεκάδες ακίνητα! Μάλιστα, τη στιγμή που κατάσχουν το σπίτι του Έλληνα, το δικό τους «Ε9» μοιάζει ανώτερο από κτηματομεσιτικό γραφείο! Ας μην ξεχνάμε όμως τον λόγο του Αποστόλου των Εθνών, ο οποίος μας έχει εκ των προτέρων ενημερώσει ότι όλα θα τα ενεργούν  «εν… τέρασι ψεύδους και εν πάση απάτη της αδικίας» (Β΄ Θεσ. β΄,9-10).

Επειδή πολύς λόγος έχει γίνει για την παραλαβή της ταυτότητας ή του τσιπ με το «χξς΄» –με τη βία ή εν ελευθερία– δείτε την πονηρία τους: Ο Κανονισμός (ΕΕ) 2019/1157 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 20ης Ιουνίου 2019 επιβάλλει υποχρεωτικά την κατάργηση των συμβατικών παλαιών ταυτοτήτων και την έκδοση και παραλαβή της νέας ηλεκτρονικής ταυτότητας. Τον εν λόγω κανονισμό ενσωμάτωσε η Πολιτεία μας στο εθνικό δίκαιο και με την Κ.Υ.Α. 8200/0-297647 της 10ης Απριλίου 2018 (ΦΕΚ Β΄ 1476/27.4.2018). Και –άκουσον, άκουσον!– στο άρθρο 6, ενώ επιβάλλει υποχρεωτικά τη νέα ηλεκτρονική ταυτότητα, σημειώνει ότι αυτή θα εκδίδεται μόνο με αίτηση του πολίτη και με υπεύθυνη δήλωσή του, ότι ο ίδιος αιτείται να του δοθεί η εν λόγω ταυτότητα. Έτσι, θέλουν σκοπίμως να φαίνεται ότι ενεργούν «δημοκρατικά», ώστε ό,τι κι αν προκύψει εις το εξής, την ευθύνη να την έχει ο αιτών και ο υπευθύνως δηλών· διότι ο ίδιος ζητά με τη δική του αίτηση και υπεύθυνη δήλωση την εν λόγω ταυτότητα. Δηλαδή κάτω από σφοδρή πίεση, με αίτηση και με υπογραφή μας θα προκύπτει ότι «την αποδεχόμαστε». Συνεπώς, ότι αυτεξουσίως ενεργούμε!

Ήδη επισήμως, μέσα στη Βουλή, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Θεόδωρος Λιβάνιος, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου «AΡΓΟΣ» -15.9.2021, το οποίο αφορούσε την εμφύτευση μικροτσίπ στα ζώα συντροφιάς, ανακοίνωσε ότι σκοπός τους είναι, μετά τα ζώα να εμφυτεύσουν το μικροτσίπ και στους ανθρώπους! Ξεκάθαρα και απροκάλυπτα το ομολόγησε! Τι άλλο περιμένετε; Ταυτόχρονα, πολιτικοί, ΜΜΕ –με καλεσμένους τους  «ειδικούς» τύπου Τατσόπουλου κ.α.– έχουν ξεκινήσει έναν ανηλεή «πόλεμο» κατά των Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι έχοντας υγιή αισθητήρια, εκφράζουν συννόμως τη διαφορετική τους άποψη και αντιδρούν στις νέες ταυτότητες. Τους ειρωνεύονται, τους προσβάλλουν και παρουσιάζουν δήθεν αντικειμενικά «ρεπορτάζ», ρωτώντας περιπαικτικά: «Πού βλέπετε το κακό; Πού βλέπετε τον διάβολο μέσα στην ταυτότητα;».

Τους απαντούμε λοιπόν:

– Το κακό και το πνεύμα του διαβόλου, το αντίχριστο πνεύμα, δεν είναι κρυμμένο μέσα στην πλαστική ηλεκτρονική ταυτότητα! Το αντίχριστο πνεύμα είναι ολοφάνερο πλέον και προωθείται από τους άθεους ηγέτες της Ε.Ε. και τους συνηγορούντες δικούς μας πολιτικούς, οι οποίοι δεν μας ενημέρωσαν ποτέ προεκλογικώς, ώστε να τους εξουσιοδοτήσουμε! Το πνεύμα της Ε.Ε. είναι πλέον πασιφανώς αντιχριστιανικό και προωθεί μεθοδικά τον αποχριστιανισμό της πατρίδας μας και των άλλων εθνών. Επιβάλλει τη βλασφημία κατά του Κυρίου μας, νομοθετεί αρχές και «αξίες» ενάντια στις εντολές Του και επιβάλλει να τις σεβόμαστε. Πλέον ο «καίσαρας» δεν τηρεί τα όριά του έναντι του Θεού. Καταπατά τα δικαιώματα του Θεού, ενώ παράλληλα επιβάλλει τα δικά του. Η Ε.Ε. δεν θέλει τον Χριστό ούτε ως απλή αναφορά του Ονόματός Του μέσα στις συνθήκες της.

Εμείς όμως δηλώνουμε, ενώπιον του Κυρίου μας Ιησού, ότι αρνούμαστε από ελεύθεροι πολίτες να καταντήσουμε άβουλοι υπήκοοι αυτής της αντίχριστης Ευρώπης. Υπό αυτές τις καταστάσεις και εξαιτίας του αντίχριστου πνεύματός της, δεν περιποιεί τιμή σε εμάς να λεγόμαστε «Ευρωπαίοι», αλλά αίσχος και όνειδος. Οι ήρωες και μάρτυρες πρόγονοί μας έχυσαν το αίμα τους για «του Χριστού την Πίστη την Αγία»· και εμείς δεν θα ατιμάσουμε το τίμιο αίμα τους ούτε το Αίμα του Χριστού μας! Αρνούμαστε να παραλάβουμε αυτήν την ταυτότητα είτε έχει είτε δεν έχει τον δυσώνυμο αριθμό. Όποιος είναι εχθρός του Δημιουργού και Πατέρα μας (στο Όνομα του Οποίου ομνύει ο Συνταγματικός μας νομοθέτης), είναι και δικός μας εχθρός. Και οι εκάστοτε κυβερνώντες, όπως και τα ΜΜΕ, ας μην κάνουν πως τάχα δεν καταλαβαίνουν! Έχουν αφαιρέσει από τις ταυτότητες το εθνόσημο του Σταυρού (της Ελληνικής Δημοκρατίας) και βάζουν στις νέες ταυτότητες τη σημαία της Ε.Ε. Έχουν αφαιρέσει το ύψιστο χαρακτηριστικό μας: «Χριστιανός Ορθόδοξος» και συστηματικά προωθούν το «666»!

Είμαστε πλέον στο ιστορικό σημείο που ο κυρίαρχος ελληνικός Λαός στον οποίο διά του Αγίου Βαπτίσματος έχει κατασκηνώσει ο Θεός– πρέπει να επιλέξει ποια ένωση επιθυμεί: Αυτήν με την Ε.Ε., η οποία νομοθετεί ενάντια στις εντολές του Χριστού και απαιτεί όλα να γίνονται εν ονόματι του «χξς΄» ή την ένωση με τον Κύριό μας Ιησού Χριστό, «ίνα ώσι εν», ώστε τα πάντα να τελεσιουργούνται εν τω Ονόματί Του;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον για όλους μας «εδώ τελειώνουν τα ψέματα»! Τόσο η Ε.Ε., όσο και ο Κύριος Ιησούς Χριστός, απευθυνόμενοι προς εμάς, λένε: «ουδείς δύναται δυσί κυρίοις δουλεύειν· ει γαρ τον έναν μισήσει και τον έτερον αγαπήσει, ή ενός ανθέξεται και του ετέρου καταφρονήσει»(Ματθ. ΣΤ΄,24).

Αγαπητοί μου αδελφοί, σε εμάς έλαχε να πούμε το μεγαλύτερο «ΟΧΙ» της Ιστορίας. Και πρέπει να το πούμε δυνατότερα από κάθε άλλη φορά.  Δεν πρέπει να ακουσθεί μόνο στην Ευρώπη· αλλά να ακούσει όλος ο πλανήτης ότι «του Έλληνος ο τράχηλος ζυγόν δεν υποφέρει» και ότι ο Έλληνας δεν παραδίδει την θεόσδοτη ελευθερία του σε κανέναν εχθρό του Χριστού.

Τελειώνω, αγαπητοί μου αδελφοί, με μία υπόμνηση: Ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός –που σήμερα εορτάζει– κατά τον ξεσηκωμό του Γένους μας, δίδασκε, λέγοντας: «Χριστός και ψυχή μόνο σας χρειάζονται». Τώρα όμως, «μόνο Χριστός μάς χρειάζεται»! Την ψυχή ας την θυσιάσουμε γι’ Αυτόν, ο Οποίος λέει: «μείζονα ταύτης αγάπην ουδείς έχει, ίνα τις την ψυχήν αυτού θη υπέρ των φίλων αυτού» (Ιω. ΙΕ΄,13). Τώρα, αυτόν τον λόγο Του πρέπει να έχουμε κατά νου: «Μνημονεύετε της γυναικός Λωτ. ος εάν ζητήση την ψυχήν αυτού σώσαι, απωλέσει αυτήν. και ος εάν απωλέση αυτήν, ζωογονήσει αυτήν» (Λουκ. ΙΖ΄,32-33).

Τα υπόλοιπα θα εξηγηθούν με το βιβλίο μας «ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΗ ΤΙΣ ΥΜΑΣ ΠΛΑΝΗΣΗ», που θα κυκλοφορήσει προσεχώς. Περιμένω 27 έτη να μιλήσει η Εκκλησία· θα περιμένω ακόμη λίγο.

(Διευκρινίζουμε ότι η αρχική φωτογραφία της παρούσας ανάρτησης είναι το οπισθόφυλλο του βιβλίου μας «Βλέπετε μη τις υμάς πλανήση», ενώ η φωτογραφία που ακολουθεί είναι το εξώφυλλο. Και για τις δύο φωτογραφίες είναι κατοχυρωμένα τα πνευματικά δικαιώματα και απαγορεύεται ρητά η χρησιμοποίησή τους καθ’ οιονδήποτε άλλο τρόπο, πλην της κοινοποιήσεως του άρθρου τούτου ως έχει, με τις εν λόγω φωτογραφίες). 

Όποιοι συμφωνείτε, κοινοποιήστε το παρόν άρθρο. Εμείς ούτε ΜΜΕ διαθέτουμε ούτε άλλο μέσο, αλλά μόνο την αγάπη σας και το φιλότιμό σας· καθώς, και τους χριστιανικούς ιστότοπους, τους οποίους ολοψύχως ευχαριστούμε για τον εν Χριστώ αγώνα τους, που είναι πολύτιμος σ’ αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, όταν όλα τα συστημικά ΜΜΕ στέκονται εναντίον αυτού του σπουδαίου πνευματικού αγώνα.

Αρχιμανδρίτης Χριστόδουλος Αγγελόγλου

Πνευματικός και Λειτουργός του Ι. Ησυχαστηρίου

«Παναγία, η Φοβερά Προστασία»

24 Αυγούστου 2023

vasilinos.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου