Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Ή ΑΝΑΛΑΜΠΗ; ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΙ;

 Καθώς δείχνουν τα πράγματα φτάνουμε απ-αισίως στην ώρα μηδέν: Οι νέες ψηφιακές ταυτότητες είναι καθ΄ οδόν και, αν δε βάλει ο καλός Θεούλης μια ακόμα τρικλοποδιά στα άνομα σχέδια των κυβερνώντων, όπως έκανε πολλάκις στο παρελθόν, αναμένεται, να εκδοθούν κάπου μέσα στο Σεπτέμβριο.Εννοείται, ότι οι χρήσιμοι ηλίθιοι / μπολιασμένοι / προβατάκια ακούνητα, αμίλητα, αγέλαστα θα στηθούν από τα ξημερώματα στην ουρά, όπως έκαναν και με τα εμβόλια, όπως έκαναν και με τα τεστ, για να βοηθήσουν το σύστημα που τους χειραγωγεί / χρησιμοποιεί, να κάνει την πρέπουσα διαφήμιση / προπαγάνδα.

Να φανταστώ, ότι θα τραβάνε περιχαρείς σέλφι με το νέο τους απόκτημα και θα τις μοστράρουν σε κοινή θέα πανηγυρίζοντας για το δεύτερο βήμα προς την ηλεκτρονική σκλαβιά τους; Αφού το πρώτο, ως γνωστόν ήταν το μπόλι, που εμπιστεύτηκαν με κλειστά τα μάτια, εφόσον το είπε η “επιστήμη” της κερα-Παγώνας και του Βασιβλακό βεβαίως βεβαίως και τώρα δεν προλαβαίνουν να θάβουν θύματα και να φτιάχνουν κόλλυβα για τις κηδείες… Αλλά δε βαριέσαι… μην τους πουν και συνωμοσιολόγους… Ντροπής πράματα…

Αλλά ας γυρίσω για λίγο στο πρώτο θέμα του τίτλου, ώστε να το συνδέσω με το δεύτερο:

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Ή ΑΝΑΛΑΜΠΗ;

Θα μου πείτε, πού κολλάει αυτό με την έκδοση των ταυτοτήτων;

Ως γνωστόν οι περισσότεροι αρθρογράφοι της Τρικλοποδιάς -συμπεριλαμβανομένης και της αφεντιάς μου- έχουμε υποστηρίξει, όχι επειδή έτσι μας είπε το ξεροκέφαλό μας αλλά επειδή έτσι μας είπαν πλείστες προφητείες, οι οποίες μάλιστα συμφωνούν κατά εκπληκτικό τρόπο μεταξύ τους, ότι του ερχομού του Αντιχρίστου προηγείται η Αναλαμπή της Ορθοδοξίας και ο επανευαγγελισμός της Οικουμένης.

Θα πρέπει όμως να αναγνωρίσουμε, ότι στο θέμα αυτό οι απόψεις των Χριστιανών –με όλη τη σημασία της λέξης και όχι των fake- διίστανται, καθόσον υπάρχουν πάμπολλοι καλοί και «διαβασμένοι» Χριστιανοί αλλά και γέροντες, που υποστηρίζουν, ότι «η Αναλαμπή είναι πλάνη» και ότι πάμε ντουγρού για Αντίχριστο.

Ναι αλλά… τόσες προφητείες κάνουν λόγο για την εποχή εκείνη. Τι κάνουμε; Τις πετάμε ελαφρά τη καρδία στον κάλαθο των αχρήστων;

Προσωπικά, παίδες, ως πιο ανοιχτό πεθαίνεις μυαλό και πνεύμα δεν μπορώ, παρά να ακούσω και την αντίθετη άποψη , η οποία δε στερείται λογικής και πάνω κάτω συνοψίζεται στο εξής:

Ότι οι προφητείες που κάνουν λόγο για την Αναλαμπή πριν την έλευση του Αντιχρίστου είναι πλαστές και συγκεκριμένα δημιουργήματα των οπαδών του αντιδίκου, ώστε να πλανηθούν, ει δυνατόν και οι εκλεκτοί και να προσκυνήσουν τον Αντίχριστο ως προφητευόμενο. Μάλιστα σε συζήτηση που είχα με διαχειριστή ορθόδοξου – πατριωτικού ιστολογίου εξέφρασε κι εκείνος την άποψη, ότι θα μπορούσαν οι σ@τανάδες με το χρήμα, να εξαγοράσουν ακόμα και μοναστήρια και να παρουσιάσουν fake προφητείες ως θεόπνευστες.

Βέβαια στο συγκεκριμένο θέμα είχα πολλές ενστάσεις, τις οποίες είχα γράψει σε άρθρο

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΠΛΑΝΗ Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ; ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΩΣ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟ ;

Με κυριότερη την εξής:

Αν δε ζήσουμε την Αναλαμπή πώς θα εκπληρωθεί η προφητεία του Πατροκοσμά

«Μετά το γενικό πόλεμο θα ζήσει ο λύκος με τ’ αρνί»;

Αλλά μόλις πρόσφατα άκουσα σε βίντεο αγιορείτη μοναχό, που υποστήριζε, ότι αυτή η παραδεισένια εποχή επί της γης, που προείπε ο άγιος, θα είναι τα πρώτα τριάμισυ χρόνια του Αντιχρίστου, στα οποία θα δώσει πλούσια τα υλικά αγαθά στους ανθρώπους, ώστε να τον προσκυνήσουν ως Θεό. Λέτε; Είναι κι αυτή μια άποψη.

Όμως υπάρχει και η αμέσως επόμενη προφητεία του Πατροκοσμά, που συμπληρώνει την παραπάνω και λέγει:

«Καλότυχος όποιος ζήσει μετά το γενικό πόλεμο, επειδή αυτός θα τρώει με ασημένιο κουτάλι»

Είναι δυνατόν να θεωρούσε ο Άγιος «καλότυχο» όποιον θα ζούσε στα χρόνια του Αντιχρίστου; Χλωμό έως εκρού το κόβω…

Εν πάση περιπτώσει, επειδή όπως προείπα, σέβομαι πολλούς εκ των πολεμίων της Αναλαμπής καθότι διαθέτουν και αυτοί τα επιχειρήματά τους και ως μαθηματικό μυαλό, λέω να παίξω το παιχνίδι των πιθανοτήτων και να δώσω ποσοστά τόσο στους μεν όσο και στους δε.

ΠΑΜΕ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Είναι φανερό τοις πάσι, ότι εδώ και χρόνια κουμάντο στον κόσμο κάνει ο «άρχων του κόσμου τούτου» με τα τσιράκια του και αυτός δεν είναι άλλος από τον προαιώνιο εχθρό του ανθρώπου, τον εκπεσόντα άγγελο / Εωσφόρο ή αλλιώς Σατανά.

Μάλιστα τώρα τελευταία αγωνιά και αγχώνεται το πουλάκι μου, επειδή τα σχέδια του δεν προχωρούν όσο γρήγορα θα ήθελε, ώστε να μας κατσικωθεί με το έτσι θέλω ο εκλεκτός του Αντίχριστος, ως παγκόσμιος δικτάτορας. Και κάπως έτσι η Agenda 21 έγινε Agenda 2030 και πάει λέγοντας.

Εν τω μεταξύ όμως ο αντίδικος έχει βαλθεί να καταστρέψει ολόκληρη τη δημιουργία του Θεού με πολλούς και διάφορους τρόπους:

Αφενός μεν εργάζεται για τη φυσική εξόντωση του ανθρώπου (και την εξαναγκαστική πορεία της ψυχής του προς τα τρίσβαθα της κολάσεως) με τα μπόλια, με πολέμους, με επικίνδυνες ιδεολογίες / ευθανασία κλπ, κλπ, γιατί πώς στο κακό θα μπορέσει ο γιόκας του ο Αντί, να κουμαντάρει 8 δις ανθρωπότητα; Παίζει και κάποια δις να μην του κάνουν το χατίρι…

Αφετέρου δε καταστρέφει μανιωδώς τη φύση (βλ. φωτιές) υποκρινόμενος μάλιστα, ότι πασχίζει για την προστασία της -άκουσον, άκουσον- με … μέτρα όπως τα αναμενόμενα για την (εγ)κλιματική αλλαγή. Χαχα, καλό…

Τα οποία βέβαια, αν εφαρμοστούν, θα οδηγήσουν συν τοις άλλοις σε άγρια παγκόσμια επισιτιστική κρίση / πείνα και των γονέων αλλά και στη δυστοπική δικτατορία που ονειρεύεται η σατανική Αλήτ, της οποίας πρόγευση πήραμε κατά την τριετία της πλανδημίας.

Τα παραπάνω σε συνδυασμό με την υπάρχουσα τεχνολογία, που αντί να υπηρετεί και να διευκολύνει τον άνθρωπο χρησιμοποιείται για να τον υποδουλώσει και να τον υποβιβάσει σε επίπεδο κατώτερο και από αυτό του ζώου (βλ. και πλανδημία, όπου ο σκύλος έβγαζε βόλτα τον άνθρωπο και ο άνθρωπος φορούσε φίμωτρο) καθιστούν ξεκάθαρο, ότι αυτήν τη στιγμή στρώνεται το χαλί για τον ερχομό του Αντιχρίστου και τα πάντα είναι έτοιμα, για να ποιήσει … 

«πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν…»

Δεν μπορούμε επομένως να εθελοτυφλούμε και να επαναπαυόμαστε, ότι ο από μηχανής (;) Θεός θα βάλει το χεράκι Του και θα μας γλυτώσει για μιαν ακόμη φορά, όπως έκανε πλειστάκις στο παρελθόν, αλλά θα πρέπει, να αντιμετωπίσουμε κατάματα την πραγματικότητα και να είμαστε έτοιμοι για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Και ας αναρωτηθούμε:

Είμαστε άξιοι για μια ακόμα παράταση ή επέμβαση ή μήπως μας έχει σιχαθεί ο Δημιουργός εξαιτίας της συνεχιζόμενης αμετανοησίας μας; Οέο;

ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΩΣ ΣΗΜΕΙΟ ΟΡΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΚΒΑΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ

Α) Αρχικά θέλω, να ξεκαθαρίσω, ότι δεν προτίθεμαι, να μπω στη λογική του προχαράγματος, του χαράγματος ή του μεταχαράγματος. Τόσο το εμβόλιο όσο και η ταυτότητα στο δικό μου το ξεροκέφαλο είναι πέραν πάσης αμφιβολίας ΑΡΝΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥ, επομένως το να μπαίνει κάποιος στη λογική, ότι δεν πειράζει το ένα, δεν πειράζει το άλλο, δεν πειράζει το τρίτο και δε βαριέσαι βρε αδερφέ, ας το κάνουμε και ας μετανοήσουμε αργότερα, είναι de facto εμπαιγμός Κυρίου και ας μην ξεχνάμε, ότι «Θεὸς οὐ μυκτηρίζεται» και επίσης, ότι «φοβερόν το εμπεσείν εις χείρας Θεού ζώντος».

Β) Σχετικά με το εμβόλιο είχα γράψει πάμπολλα άρθρα και δόξα τω Θεώ, όλοι εδώ στην Τρικλοποδιά βρεθήκαμε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας. Το μόνο στο οποίο θέλω, να σταθώ, είναι η επιστημονική τοποθέτηση του καθηγητή Ιωάννη Κυπραίου, ο οποίος εξηγεί, μέσω ποιας τεχνολογίας το εμβόλιο εμπεριέχει ανεξάλειπτη ψηφιακή σφραγίδα:

https://odysee.com/@HealthTech:5/FrPaisios_IK_Talk_231121:d

Ενώ από τα δικά μου άρθρα παραθέτω ενδεικτικά το εξής:

MIA ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ … ΧΑΡΑΓΜΑ…

Γ) Όσον αφορά στην ταυτότητα θα ήταν γελοίο αλλά και δείγμα υπερηφανείας εκ μέρους μου, να καταθέσω προσωπική άποψη, τη στιγμή που εδώ και δεκαετίες ολόκληρες άγιοι αλλά και λοιποί φωτισμένοι άνθρωποι μας προειδοποιούσαν, να μην λάβουμε τέτοια ταυτότητα. Συνοπτικά εδώ:

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΚΔΩΣΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΙΣ ΝΕΕΣ “ΕΞΥΠΝΕΣ” ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ;

Και βέβαια τα πασίγνωστα «σημεία των καιρών» (παραθέτω τη σελίδα ΙΙΙ)

Θέλω όμως, να παραθέσω δύο ακόμη προφητείες, που συμφωνούν με τα παραπάνω και συνηγορούν υπέρ της άποψης, ότι το χάραγμα θα δοθεί πρώτα υπό μορφήν κάρτας:

ΑΓΙΟΣ ΑΡΕΘΑΣ:

“τό χάραγμα θά δοθεῖ σάν ψῆφος ἐντριβή καί ἐγνωσμένη ἀνθρώποις”!

(το χάραγμα αρχικά θα δοθεί μέ τήν μορφή πλακιδίου / κάρτας καθημερινής χρήσης)

ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ Ο ΣΥΡΟΣ:

“διότι τοιοῦτον τρόπο χρησιμοποιεῖ ὁ τύραννος ὥστε ὅλοι νά βαστάζουσιν τό σημάδι του πρίν ἔρθει νά ἀπατήσει τά σύμπαντα”.

(οι άνθρωποι θα βαστάζουν το σημάδι του προ της ελεύσεως του ανόμου)

ΕΡΜΗΝΕΙΑ:

α) “ψῆφον ἐντριβή”. Στά χρόνια τοῦ Ἁγίου Ἀρέθα οἱ ἄνθρωποι ψήφιζαν γράφοντας τό ὄνομα τοῦ ὑποψηφίου πού προτιμοῦσαν σέ κάποιο πλακίδιο σέ μέγεθος τραπουλόχαρτου = “ψῆφον” (ἐξ οὖ καί ἡ λέξη ψηφιδωτόν = μικρό πλακίδιο) καί μετά τό ἔριχναν στήν κάλπη … ἡ λέξη ἐντριβής – τοῦ ἐντριβοῦς, σημαίνει κάτι πού εἶναι καθημερινῆς χρήσης.

Βλέπουμε λοιπόν ὅτι τό χάραγμα ἀρχικά θά δοθεῖ μέ τήν μορφή πλακιδίου (κάρτας) καθημερινῆς χρήσης.

β) Ἀπό τήν ἄλλη ὁ Ἅγιος Ἐφραίμ μᾶς τονίζει ὅτι οἱ ἄνθρωποι θά “βαστάζουν” τό σημάδι πρό τῆς ἐλεύσεως τοῦ ἀνόμου”. Προσέξτε ὅτι ὁ ἅγιος δέν λέγει ὅτι θά φέρουσι ἐπί τοῦ σώματος, ἀλλά ὅτι θά βαστάζουν τό σημάδι του στό χέρι τους καί ὅτι αὐτό θά γίνει προτοῦ νά ἐμφανισθεῖ δημόσια ὁ Ἀντίχριστος γιά νά ἀναλάβει τήν παγκόσμια ἐξουσία (ἀπατήσει τά σύμπαντα). Μετά τήν ἐμφάνισή του θά ἀπαιτήσει, ὄπως ἀναφέρει καί ἡ Ἀποκάλυψη, τό χάραγμα νά τό φέρουν οἱ ἄνθρωποι ἐπί τοῦ σώματός των, τῆς δεξιᾶς χειρός ἤ τοῦ μετώπου των.

(ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ Ἰούνιος 2010 / Ἀπό τό Ἱστολόγιο ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ)

Επίσης σημαντικότατη η άποψη ανθρώπων που βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας και ουδεμία σχέση έχουν με την Ορθοδοξία, οι οποίοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την ψηφιακή φυλακή που μας ετοιμάζουν:

Δ) Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΕΥΡΩ

Θα ήταν αφελές εκ μέρους μας, να θεωρήσουμε, ότι μέσα στα τόσα έξοδα που κάνει αυτή εδώ η ξε-πουλημένη κυβέρνηση και οι συν αυτή, δε θα μπορούσε να κάνει ακόμα ένα για το σατανάρεστο έργο της έκδοσης των νέων ψηφιακών ταυτοτήτων.

Επομένως για ποιο λόγο θα πρέπει ο κάθε ενδιαφερόμενος να υποδουλωθεί πολίτης, να καταθέσει τον οβολόν του, ώστε να την παραλάβει;

Απλούστατο! Επειδή με αυτόν τον τρόπο θα δηλώσει τη συναίνεσή του για την υποταγή του στον αντίδικο.

Και όπως ακριβώς συνέβη με το εμβόλιο, που υπέγραψε, για να το λάβει και μετά γύρισαν και του είπαν, ότι κανείς δεν τον υποχρέωσε αλλά μόνος του το ζήτησε, έτσι ακριβώς θα γίνει και με την ταυτότητα:

Θα εισέλθει εκουσίως σε μια ψηφιακή φυλακή από την οποία αύριο μεθαύριο, όταν αντιληφθεί το λάθος του, ούτε να δραπετεύσει θα μπορεί αλλά και αν ζητήσει, να αποφυλακιστεί, θα του απαντήσουν:

«Μα κανείς δε σε υποχρέωσε! Μόνος σου θέλησες, να μπεις σε αυτήν και μάλιστα πλήρωσες και το αντίτιμο! Οπότε τώρα, σκάσε και κολύμπα!»

Ε) ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΒΑΣΕΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ;

Περιμένουμε, να κυκλοφορήσουν για ένα διάστημα / μήνες ίσως; και κάποιοι «αψέκαστοι» λάτρεις της τεχνολογίας να τρέξουν, να τις παραλάβουν ενώ στη συνέχεια θα ανατραπούν τα πάντα με τον ερχομό των γεγονότων και το γενικευμένο ξέσπασμα του Γ’ΠΠ.

Αυτό θα μπορούσε, να έχει δύο αναγνώσεις:

Ι) Να κυκλοφορήσουν, όπως έχει ανακοινωθεί, το Σεπτέμβριο και λίγο αργότερα να έρθουν τα γεγονότα, οπότε να φθάσουμε στην «παράδοση της Πόλης στους Έλληνες» τη χρονιά που το Πάσχα θα πέσει 5 Μαϊου, τουτέστιν το 2024.

Προσωπικά, αν και υπήρξα από τους πρώτους που είχα εκθέσει αυτό το σενάριο…

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΤΟ 2024 ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΟΡΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ;

πλέον το θεωρώ μάλλον απίθανο, αφού από τα γεγονότα που θα προηγηθούν του Γ’ΠΠ ελάχιστα αχνοφαίνονται στον ορίζοντα, όπως π.χ. η προώθηση της συνεκμετάλλευσης στο Αιγαίο, οι διεκδικήσεις των εξ Ανατολών γειτόνων στη Θράκη κλπ. Εκτός εάν δούμε ένα ράλυ καταιγιστικών εξελίξεων μέσα στους επόμενους μήνες… Μπα… δεν…

ΙΙ) Τα γεγονότα που θα ανατρέψουν τα πάντα να έρθουν λίγο αργότερα από όταν η νέα ταυτότητα γίνει υποχρεωτική, το οποίο αναμένεται, να συμβεί τον Αύγουστο του 2026. Σε αυτήν την περίπτωση ενδέχεται, να πάμε για το σενάριο του 2027.

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ 2024; ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ 2027;

Οπωσδήποτε όμως θα πρέπει να έχουμε υπόψιν και το ενδεχόμενο, να πάμε ντουγρού για Αντίχριστο και να μη μεσολαβήσει τίποτε που θα μας σώσει από τα χέρια του, όπως ακριβώς υποστηρίζουν οι πολέμιοι της Αναλαμπής.

Το οποίο σενάριο θα μπορούσε να συμβεί ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ:

Ι) Ο φίλτατος Κλάους ή αλλιώς η Λουλού με τα ροζ και οι παρατρεχάμενοι του WEF θα προτιμούσαν την «αναίμακτη» εκδοχή, όπου θα ξεμπερδέψουν κάποια δις πληθυσμό με μέσα τύπου μπόλια κ.ά. και τα υπόλοιπα θα μπουν οικειοθελώς στην ψηφιακή τους φυλακή αποδεχόμενοι ψηφιακές ταυτότητες, ψηφιακό χρήμα, πόλεις των δεκαπέντε λεπτών και ό,τι άλλο κατεβάσει το διεστραμμένο μυαλό του μέντορα του Βλακούλη και των συνεργατών του.

Και μαντέψτε! Αφού τα δεχθούν όλα αυτά, θα έχουν το αποκλειστικό προνόμιο, να καταναλώνουν τα in εδέσματα της Νέας Εποχής – έντομα, κρέας εργαστηρίου κλπ! Τι λες τώρα! Και κάπως έτσι θα έρθει η «παραδεισένια» επί γης εποχή του Great Reset, του «δε θα έχετε τίποτα και θα είσαστε ευτυχισμένοι»… Άχου καλέ, συγκινήθηκα…

ΙΙ) Ο πάλαι ποτέ ηγέτης της Αμερικανικής μασονίας Άλμπερτ Πάικ όμως είχε άλλα σχέδια:

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΑΛΜΠΕΡΤ ΠΑΪΚ: ΟΙ 3 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ.

Και αφού «προέβλεψε» με εκπληκτική ακρίβεια τους δύο πρώτους παγκοσμίους πολέμους, είπε για τον τρίτο, ότι θα καταστρέψει το Χριστιανισμό και τον αθεϊσμό και θα επικρατήσει το δόγμα της λατρείας του Εωσφόρου / Αντιχρίστου.

Ενώ και οι κάρτες Ιλλουμινάτι μας μοστράρουν κάρτα με τον Γ’ΠΠ, ο οποίος μάλιστα δείχνει να ξεκινάει από το Ιράν. Άκου, να δεις τώρα!

Το σενάριο του Γ’ΠΠ είναι αυτό που κυριαρχεί ΚΑΙ στις προφητείες της Ορθοδοξίας, οι οποίες όμως, ως γνωστόν, ΔΕ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΟΝΟ, επομένως ενδέχεται μέσα στο φτωχό μας μυαλουδάκι, να τα έχουμε κάνει όλα κουλουβάχατα και να αναμένουμε σύντομα γεγονότα, που ίσως προορίζονται για το απώτερο μέλλον.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΙ;

Έλα ντε…

Θα μας κουβαληθεί ο Αντίχριστος ως ο μέγας ειρηνοποιόςπου θα φέρει την τάξη μέσα από το χάος και θα δώσει για τριάμισυ χρόνια άπειρα υλικά αγαθά στην ανθρωπότητα, η οποία θα τον προσκυνήσει και θα τον λατρέψει ως Θεό, μέχρι να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο;

Ή θα ζήσουμε για σύντομο χρονικό διάστημα όντως ευλογημένη εποχή με άφθονα και τα υλικά αγαθά αλλά πρωτίστως διαδίδοντας την Ορθοδοξία και δοξάζοντας τον Ένα και Μοναδικό Αληθινό Θεό;

Φοβάμαι, ότι τα διλήμματα και οι παγίδες θα έρχονται το ένα μετά το άλλο και ελλείψει πνευματικών καθοδηγητών, όλο και κάπου μπορεί, να σκοντάψουμε και να πλανηθούμε.

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΠΕΡΙ ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ

Οφείλω όμως να αναφέρω και μια ακόμα άποψη, που μου έχουν εκθέσει αναγνώστες, οι οποίοι υποστηρίζουν μεν ότι θα συμβεί η Αναλαμπή, όχι όμως με τον τρόπο που την περιμένουμε –πριν τον πόλεμο και πριν τον Αντίχριστο- αλλά παράλληλα με αυτόν, όπου ο «προφητευόμενος» θα είναι εκείνος που θα αναμετρηθεί με τον Αντίχριστο στην τελική μάχη του Αρμαγεδδώνα και ολόκληρη η ανθρωπότητα θα κληθεί, να επιλέξει πλευρά. Τότε θα είναι που θα βαπτιστούν Χριστιανοί το ένα τρίτο των Τούρκων (Πατροκοσμάς) και τα δύο τρίτα των Εβραίων (Παϊσιος) ενώ οι Έλληνες θα αναλάβουν τον επανευαγγελισμό της οικουμένης.

Με τα σημερινά δεδομένα βέβαια το σενάριο για το ρόλο των Ελλήνων φαντάζει χλωμό ή τουλάχιστον μακρινό, αφού και ο Ελληνισμός δεν είναι στα καλύτερά του από πλευράς διατήρησης της Ορθοδόξου πίστης με μόνο του ελαφρυντικό την προδοσία και από μέρους όσων θα έπρεπε, να παίζουν το ρόλο των πνευματικών ταγών.

Η παραπάνω άποψη βασίζεται στην Ιερά Αποκάλυψη και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η μόνη μου ένσταση, ότι έρχεται σε κόντρα με άλλες γνωστές προφητείες, όπως αυτές του οσίου Ανδρέα, του δια Χριστόν σαλού:

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ: ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

ΟΙ … ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

Ανάμεσα στους πολέμιους της Αναλαμπής υπάρχουν και κάποιοι, οι οποίοι όχι μόνο υποστηρίζουν, ότι ο Αντίχριστος είναι επί θύραις αλλά και το επιθυμούν διακαώς λέγοντας περίπου «ας έρθει, να ξεμπερδεύουμε».

Προσωπικά στην εν λόγω στάση διακρίνω μια κάποια περηφάνεια του στυλ «Εμείς οι μεγάλοι και άξιοι Χριστιανοί δε φοβόμαστε, να αναμετρηθούμε με τον Αντίχριστο αλλά είμαστε έτοιμοι για όλα, ακόμα και για κάθε μαρτύριο για χάρη και προς δόξαν Χριστού. Όσο για τους … άλλους, που δεν ετοιμάστηκαν ακόμη, ας πρόσεχαν…»

Σας θυμίζει κι εσάς το Φαρισαίο της γνωστής παραβολής ή η ιδέα μου είναι;

Και αναρωτιέμαι:

Όταν έχει ειπωθεί, ότι κατά την εποχή του Αντιχρίστου θα βγουν οι μεγαλύτεροι άγιοι όλων των εποχών, ποιος εξ ημών δύναται, να έχει τέτοια παρρησία ενώπιον του Θεού, που να είναι τόσο σίγουρος, ότι θα πολεμήσει με το θηρίο και θα το νικήσει;

Μήπως να χαμηλώναμε λίγο τη μύτη και να αντιλαμβανόμασταν, τι σημαίνει το «Χωρὶς ἐμοῦ οὐ δύνασθε ποιεῖν οὐδέν»;

Όταν ο ίδιος ο Χριστός είπε στον Πατέρα Του: «Πάτερ μου, εἰ δυνατόν ἐστι, παρελθέτω ἀπ‘ ἐμοῦ τὸ ποτήριον τοῦτο»…

Όταν ο ίδιος ο Πέτρος έφτασε, να αρνηθεί τρις τον Κύριον –κατά παραχώρησίν Του- επειδή προηγουμένως είχε πέσει σε περηφάνεια λέγοντας «και αν όλοι σε προδώσουν, ΕΓΩ δε θα σε προδώσω ποτέ»…

Ποιοι νομίζουμε, ότι είμαστε εμείς οι καρακατακαημένοι, που θα μείνουμε σταθεροί στην πίστη μας no matter what; Από μεγάλα λόγια χορτάσαμε. Στην πράξη να δω τη μαγκιά μας…

ΣΤ) ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΣΗΜΕΙΟ ΟΡΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΚΒΑΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ

Αν λοιπόν μετά την έκδοσή των ταυτοτήτων, δούμε τις ανατροπές που περιγράφουν οι προφητείες που προαναφέρθησαν, θα αναπτερωθούν οι ελπίδες μας, ότι ο Κύριος ίσως μας σώσει για μια ακόμη φορά δίνοντάς μας μιαν ακόμη ευκαιρία.

Αν όμως δούμε τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών να προχωρούν ακάθεκτα, τότε ίσως να πρέπει να αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας περί Αναλαμπής προ Αντιχρίστου και να τραβήξουμε κουπί.

Οπωσδήποτε όμως είτε στη μία είτε στην άλλη εκδοχή ένα είναι το σίγουρο: ότι ο δρόμος δε θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα αλλά μάλλον με αγκάθια και θα περάσουμε δια πυρός και σιδήρου:

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΒΑΣΕΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ…

Η ΚΟΝΤΡΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ

Πρόσφατα είχα μια συζήτηση με ιερέα ψαγμένο όσον αφορά στα νεοταξίτικα σχέδια και μου είπε το εξής:

Ότι οι υπερορθόδοξοι Εβραίοι (οι Εβραίοι που είναι προσκολλημένοι στο εβραϊκό δίκαιο και στις παραδόσεις και αντιτίθενται στις σύγχρονες αξίες και πρακτικές) διαφωνούν κάθετα με τις μεθοδεύσεις των σιωνιστών, που επιδιώκουν, να φέρουν με το έτσι θέλω το «μεσσία» τους, Αντίχριστο και ισχυρίζονται, ότι εκείνος, ως «απεσταλμένος του Θεού», δε χρειάζεται τη βοήθεια των ανθρώπων αλλά θα έρθει από μόνος του, όταν έλθει το πλήρωμα του χρόνου.

Και χρησιμοποιώντας τη δική τους λογική από τη δική μας σκοπιά αναρωτιέμαι:

Το γεγονός ότι εκ μέρους των σιωνιστών είναι τα πάντα έτοιμα για τον ερχομό του Αντιχρίστου σημαίνει ντε και καλά, ότι θα τον φέρουν;

Όχι βέβαια! Τα πάντα είναι στο χέρι του Θεού και μόνον και Εκείνος θα αποφασίσει, πότε θα επιτρέψει στον άνομο, να κάνει την εμφάνισή του και να γίνει παγκόσμιος βασιλιάς / δικτάτορας.

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Ή ΟΧΙ;

Κανείς δεν μπορεί, να απαντήσει με σιγουριά σε αυτό αλλά σύμφωνα με ρωσική προφητεία του αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ ο Αντίχριστος θα γεννηθεί στη Ρωσία σε μια μεγάλη πόλη που θα δημιουργηθεί μετά την ένωση όλων των σλαβικών φυλών με τη Ρωσία. Θα είναι η δεύτερη πρωτεύουσα του Ρωσικού Βασιλείου και θα ονομάζεται Μόσχα – Πετρούπολη, ακριβώς επειδή θα βρίσκεται ανάμεσα σε αυτές τις δύο πόλεις. Ο ίδιος ο Θεός όμως θα της δώσει και ένα ακόμα όνομα: θα την ονομάσει «η πόλις του τέλους». Υπάρχει τέτοια πόλη και δεν τη γνωρίζω; Ή μήπως είναι fake και οι προφητείες του αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ;

Επίσης , πριν τη γέννηση του Αντιχρίστου θα πρέπει, να έχει συσταθεί μια όγδοη Οικουμενική Σύνοδος*, που θα αποκαταστήσει την Ορθοδοξία και θα καταδικάσει τις αιρέσεις (Άγιος Νείλος ο Μυροβλύτης) ενώ θα υπάρξει και ένας μεγάλος, παρατεταμένος πόλεμος και μια τρομερή επανάσταση στην Ρωσία, πέρα από κάθε ανθρώπινη φαντασία. Η Κωνσταντινούπολη και η Ιερουσαλήμ θα κατοικηθούν από τις δυνάμεις της Ρωσίας (από οµιλία του ιεροµoνάχου πατρός Σεραφείµ Ρόουζ Ρωσίας στο Σαν Φρανσίσκο στις 3/8/1981).

(Προσοχή! Πριν τη ΓΕΝΝΗΣΗ του Αντιχρίστου! Όχι πριν την επταετή βασιλεία του)

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ

Το μόνο στο οποίο μπορώ, να καταλήξω είναι το «ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ». Ο σκοπός που έγραψα το παρόν άρθρο δεν ήταν για να δώσω απαντήσεις αλλά για να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου μαζί σας και να σας επιστήσω την προσοχή! Πολλές παγίδες μπορεί να υπάρξουν, προκειμένου σε κάποια από αυτές να πέσουμε, να πλανηθούμε.

Το γεγονός ότι ξεπεράσαμε το σκόπελο του εμβολίου δε σημαίνει, ότι δε θα υπάρξουν και επόμενοι, στους οποίους ίσως σκοντάψουμε και ναυαγήσουμε. Σήμερα η ταυτότητα, αύριο το ψηφιακό χρήμα, μεθαύριο ίσως ο ίδιος ο Αντίχριστος, που θα επιχειρήσει, να πλανήσει ει δυνατόν και τους εκλεκτούς.

Και ο μόνος τρόπος που ίσως καταφέρουμε, να μείνουμε στη σωστή πλευρά της ιστορίας, στην πλευρά του Χριστού, είναι, αν αναζητήσουμε διακαώς τη δική Του βοήθεια. Αν συναισθανθούμε την αναξιότητά μας και ζητήσουμε να μας δώσει φώτιση και δύναμη, ώστε να πορευθούμε σωστά στα δύσκολα που έπονται. Πώς; Όπως το νιώθει ο καθένας! Κάπως έτσι, ας πούμε:

«Χριστέ μου, εγώ θέλω να παραμείνω μαζί Σου και να μη Σε αρνηθώ, με κάθε κόστος, με οποιοδήποτε τίμημα. Επειδή όμως είμαι πολύ μικρός και πολύ αμαρτωλός, για να τα βάλω με τις αντίχριστες δυνάμεις, που έχουν κατακυριεύσει τον πλανήτη, αφήνομαι στα χέρια Σου και εκλιπαρώ για τη βοήθεια και την προστασία Σου. Κάνω εγώ το πρώτο βήμα και κάνε Εσύ τα υπόλοιπα ενενήντα εννέα και σώσε με.»

Ή να στραφούμε προς τη μητέρα όλων μας και να αναφωνήσουμε:

“Την πάσαν ελπίδα μου εις σε ανατίθημι, Μήτερ του Θεού, φύλαξον με υπό την σκέπην σου”.

Άλλωστε εμείς οι Έλληνες είμαστε μαθημένοι στις θυσίες. Εδώ μείναμε στο Ευρώ –τρομάρα μας- πάση θυσία. Να μη μείνουμε στο Χριστό πάση θυσία; Λέω τώρα εγώ…

Και επειδή το παραβάρυνα σήμερα, ας κάνω και λίγο χιούμορ, γιατί κινδυνεύω, να μου πάρει τα πρωτεία ο αγαπητός Κυανούς Ουρανός, που τον είχαμε για σοβαρό αλλά έχει ξεφύγει τώρα τελευταία:

Λοιπόν, φίλτατε Αρούκο, σε πληροφορώ, ότι δε θα παραμείνεις ο μόνος ξεCHIPωτος (με ταυτότητα χωρίς CHIP) στην καρακατακαημένη Ψωροκώσταινα. Λέω, να ακολουθήσω κι εγώ και ευελπιστώ και μερικά ακόμη εκατομμύρια.

Μένουμε Έλληνες…

Μένουμε Χριστιανοί Ορθόδοξοι…

Μένουμε ξεCHIPωτοι…

Κρατιόμαστε από το φουστάνι της Παναγίας μας και πάμε κι όπου βγει…

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ

*Κάποιοι υποστηρίζουν, ότι 8η Οικουμενική Σύνοδος ήταν αυτή που έγινε στην Κωνσταντινούπολη το 879-880 υπό την προεδρίαν του Αγίου Φωτίου του Μεγάλου.

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου