Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Υπέρ των νέων ψηφιακών ταυτοτήτων ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης: «Εμπιστευτείτε την εκκλησία»

 Την αντίθεσή του στις αντιδράσεις εκφράζονται από ορισμένες ομάδες και στις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας που οργανώνονται και στην Κρήτη για τις ταυτότητες με ψηφιακή μορφή, εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ευγένιος!


Ειδικότερα, ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κρήτης, με αφορμή και το συλλαλητήριο ενάντια στις νέες ταυτότητες, τόνισε: “Περιμένετε να δούμε αν χρειαστεί να παρέμβει η Εκκλησία. Κανονικά θα έπρεπε να είμαστε όλοι εδώ απόψε και όχι εκεί (στο συλλαλητήριο) που είναι υποκινούμενο από παράεκκλησιαστικά κέντρα”.

Αναφέρομενος στις εικόνες των πολιτών που περιμένουν με τις ώρες στην ουρά στα αστυνομικά τμήμα να εκδώσουν ταυτότητες παλαιού τύπου, σημείωσε: “Σπεύδουν κάποιοι στα αστυνομικά μας τμήματα να βγάλουν ταυτότητα επειδή ακούν τις συνωμοσιολογίες κάποιων. Δηλαδή πιστεύουν ότι η Εκκλησία θα αφήσει το λογισμό μας απαράκλητο και δεν θα μας πει αυτό που πρέπει να μας πει στην ώρα που πρέπει να το πει και δε θα αντιδράσει εάν πρέπει να αντιδράσει;”.Τελειώνοντας τον λόγο του, ο Αρχιεπίσκοπος κάλεσε τους πιστούς να εμπιστευθούν την Εκκλησία!

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου