Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Αρχαία Εργοστάσια Κλωνοποίησης: Αμαζόνες, Ιδρυτές, Θερμοκοιτίδες, Δοκιμαστικοί Σωλήνες (Βίντεο)

 από τον  N.Morgan

(Απενεργοποιήστε το VPN, καθώς μπορεί να αποκλείσει ορισμένα βίντεο, όπως το Rumble)

 Υπήρχαν στο παρελθόν Εργοστάσια Κλωνοποίησης; Σκέφτηκαν ποτέ οι Αρχαίοι την ικανότητα να δημιουργούν τεχνητά τον άνθρωπο; Φροντίστε να παρακολουθήσετε τις εικόνες, καθώς πολλά σύμβολα αποκαλύπτονται μόνο μέσω της αναγνώρισης μοτίβων. Όσο για τους παλιούς μύθους και τους θρύλους όπως ο Προμηθέας και η γλυπτική του ανθρώπου, πολλοί μύθοι ήταν εσωτερικά μυστικά μεταμφιεσμένα σε θρύλους. Ωστόσο, όταν εξερευνούμε το ζήτημα της Αρχαίας Ανθρώπινης Καλλιέργειας, οδηγούμαστε στους πρώτους θεούς και θεές, οι πιο ισχυροί από τους οποίους ήταν οι θεοί της γονιμότητας.

Ένα από τα Θαύματα του Κόσμου, ο Ναός της Αρτέμιδος στην Έφεσο, ήταν ένα από τα μεγαλύτερα κτίρια της εποχής του, η μεγαλύτερη τράπεζα, και το σπίτι της λατρείας της Diana, ή της Αρτέμιδος (η πολύ-βυζαρού θεά), η οποία πηγαίνει πίσω στις πόρνες θεές της φοινικικής Astarte, και του μεσογειακού θεού των Σουμερίων Inanna/Ishtar/BAAL. Το σύμβολο για τη λατρεία της Αρτέμιδος είναι το QUEEN BEE, υπάρχει μυστικός συμβολισμός που χρησιμοποιείται στο σύμβολο της Diana της Εφέσου, δεδομένου ότι αυτή είναι ένα σύμβολο αναπαραγωγής, και δεν είναι στήθος αλλά EGGS/OVA. Μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα ότι το Άγαλμα της Ελευθερίας συνδέεται με την Libertas, η οποία συνδέεται με τη Μινέρβα και άλλους θεούς της ελευθερίας, οι οποίοι ήταν όλοι πόρνες. Το να είσαι πόρνη παλιότερα συνδεόταν με την "ελευθερία" και έτσι οι μασόνοι τη χρησιμοποίησαν ως σύμβολο.


Μιλώντας γι' αυτό, οι Μασόνοι έδωσαν το δώρο του "Αγάλματος της Ελευθερίας" ή της Πόρνης της Βαβυλώνας κατά τη διάρκεια του 1886, οι φωτογραφίες μοιάζουν να είναι πειραγμένες αν με ρωτάτε. Παρόλα αυτά, ανεξάρτητα από αυτό το άγαλμα προοριζόταν να είναι μια ωδή στην Ιστάρ ή τη βασίλισσα μέλισσα, ένα σύμβολο επανακατοίκησης που αντιπροσωπεύει το πώς η Αμερική πήρε τους νέους μετανάστες της μέσω του Ellis Island. Αυτό τυχαίνει να συμβαίνει την ίδια χρονική περίοδο που συνέβαιναν τα τρένα για ορφανά και η "παιδοτροφία", γεγονός που υποδηλώνει την αδυναμία κατάλληλης παιδικής φροντίδας στις αρχές του 1900.

Αυτές οι βρεφικές θερμοκοιτίδες συνδέθηκαν στην πραγματικότητα και κατασκευάστηκαν αρχικά για τα νοσοκομεία ιδρυμάτων, Γιατί τα νοσοκομεία ιδρυμάτων είχαν τόσα πολλά πρόωρα μωρά; Ο αρχικός σχεδιασμός της θερμοκοιτίδας βασίζεται σε μια θερμοκοιτίδα κοτόπουλου. Γιατί το νοσοκομείο ιδρυμάτων έχει ως λογότυπο την πολυβραβευμένη Νταϊάνα, μαζί με την Libertas ή το άγαλμα της ελευθερίας; Πόσο καιρό υπάρχει η ιδέα της τεχνητής ανθρώπινης δημιουργίας ή καλλιέργειας; Έχει σχέση με την αλχημεία; 
- ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΌΜΕΝΟ ΜΥΑΛΌ
ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου