Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

Οι τηλεπαθητικοί λαμβάνουν ζοφερές προειδοποιήσεις για τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου.


Πλησιάζει άλλος ένας Σεπτέμβριος μιας άλλης χρονιάς, με την οποία οι θεωρητικοί συνωμοσίας έχουν παραδοσιακά πολλές τρομερές προσδοκίες. Το κύριο μέρος τους περιστρέφεται γύρω από τον κωδικό 239.

Φυσικά, ο Αύγουστος είναι μια καλή στιγμή για τους ανθρώπους με τα καπέλα από αλουμινόχαρτο να δημιουργήσουν άλλη μια ιστορία τρόμου. Και οι Αμερικανοί συνωμοσιολόγοι εκμεταλλεύονται πλήρως τη στιγμή.

Η κύρια μάζα των wangs συγκεντρώνεται τώρα γύρω από την 5η Σεπτεμβρίου και την τηλεοπτική σειρά "Mr Robot". Στην πρώτη σεζόν οι χάκερς οργάνωσαν τη μεγαλύτερη επίθεση στο παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, καταρρέοντας την πυραμίδα του χρήματος, κάτι που πολλοί θεώρησαν ως προφητεία και προειδοποίηση. 

Το Mr Robot κατέρρευσε το χρηματοπιστωτικό σύστημα στις 9 Μαΐου 05/09, οπότε από την κυκλοφορία της σειράς το 2015 όλοι περιμένουν την κατάρρευση των τραπεζών. Ως επιλογή καλείται είτε η άμεση ημερομηνία, δηλαδή η 9η Μαΐου, είτε η αντίστροφη ημερομηνία, δηλαδή η 5η Σεπτεμβρίου.

Στην πραγματικότητα, βέβαια, μπορούμε να θεωρήσουμε τέτοιου είδους κλανιές ως μια κενή διασκέδαση, καθώς δεν έχει νόημα να μαντεύουμε γύρω από μια σειρά. Ωστόσο, στη συγκεκριμένη περίπτωση, το wang υποστηρίζεται από την ημερομηνία της 11ης Σεπτεμβρίου, όταν θα περάσουν ακριβώς 3,5 χρόνια από την ανακοίνωση της πανδημίας COVID-19. Πρόκειται για τις 1290 ημέρες του Δανιήλ, όπως καλύψαμε στο κομμάτι 3,5 χρόνια της Μεγάλης Θλίψης τελείωσαν. Ποια θα είναι η επόμενη φάση;

Και έτσι θα πρέπει να είναι τυχαίο ότι σήμερα ο αστροπαθητικός-τηλεπαθητικός κ. McCana γράφει ότι ξύπνησε στη μέση της νύχτας από μια φωνή στο κεφάλι του που του ανέφερε τα εξής:


1. Ο βασιλιάς σηκώνεται από τον θρόνο του.

2. "ΣΕ ΔΎΟ ΕΒΔΟΜΆΔΕΣ".

3. "ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ".

Όταν ο κ. McCann άνοιξε τα μάτια του, είδε τις ίδιες λέξεις δακτυλογραφημένες στο διάστημα με φλογερό κείμενο. Σχολιάζει αυτό που είδε ως εξής:

Από τα προφητικά λόγια κατάλαβα ότι από τον Σεπτέμβριο όλα θα αλλάξουν. Θα είναι μια αλλαγή που δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στο παρελθόν. Μια αλλαγή που θα επιφέρει την εκπλήρωση των προφητικών λόγων των παλαιών και των νέων, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τον Παντοδύναμο Θεό. Κρίση πρωτοφανής σε αυστηρότητα και συμφορά θα πέσει ξαφνικά και θα φέρει μεγάλη αλλαγή.  Η ώρα της εξιλέωσης και της κρίσης έχει έρθει. Μετανοήστε, μετανοήστε, μετανοήστε!!!

Ας δούμε τώρα τι έγραψε ο κ. McCann το 2013: 

...Ήταν πολύ έντονο. Μια δύναμη ήρθε πάνω μου, πολύ βαριά, και είδα έναν χάρτη της Ευρώπης, στον οποίο κάποια γράμματα έτρεχαν σαν σημάδια από το Matrix. Έβγαιναν από το Βορρά. Προσπάθησα να διαβάσω, αλλά δεν κατάλαβα καλά το περιεχόμενο - τα γράμματα κινούνταν γρήγορα και υπήρχαν πολλές λεπτομέρειες. Αλλά ξαφνικά ήρθε η συνειδητοποίηση ότι δεν ήταν γράμματα, αλλά κάποιο είδος στρατού. 

Θα γινόταν ένας μεγάλος πόλεμος. Ένας μεγάλος πόλεμος στην Ανατολική Ευρώπη. Θα υπήρχε κάποια δύναμη που θα κατέβαινε από το βορρά προς το νότο και θα καταλάμβανε κάποιες περιοχές γύρω από τη Μαύρη Θάλασσα.  Στη συνέχεια, ο πόλεμος θα κινηθεί πιο νότια και στη Δυτική Ασία. Σε μια μέρα, 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι θα πεθάνουν. Η ένταση του όλου σεναρίου με έκανε να νιώσω άβολα και με έκανε να ξυπνήσω....

Επίσης, ο κ. McCann είναι αρκετά ακριβής στο να πρωτοστατεί στα ηφαίστεια και να προβλέπει κατά προσέγγιση χρόνους και τοποθεσίες στο 50% των περιπτώσεων, αν και ακόμα πιο συχνά γράφει διάφορα πάθη που δεν έχουν γίνει ακόμα πραγματικότητα. Παρ' όλα αυτά, όπως έδειξε το έτος 2022, ο κ. ΜακΚάνα βλέπει αρκετά καθαρά κάποια κύματα στο αστρικό και δεν είναι κακή ιδέα να ακούσετε μερικά από τα βαγγάνια του. Επομένως, αφού λέει για τον Σεπτέμβριο, αφού και οι συνωμοσιολόγοι-αριθμολόγοι δείχνουν τον Σεπτέμβριο, τότε το πιθανότερο είναι ότι κάτι θα χτυπήσει πραγματικά. 

Ίσως αυτό να συνδέεται με τον Ήλιο, για τον οποίο ο κ. McCann έχει επίσης πάρα, μα πάρα πολλά. Υπήρξαν ΕΞΙ συνεχόμενες εκρήξεις ακτίνων γάμμα στις 20-21 Αυγούστου, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε κάτι σε μερικές εβδομάδες - πρόκειται για καθαρή φυσική και όχι μυστικισμό, οπότε ας παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου