Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Επιστρέφουν τα lockdowns; Αυτά τα σχόλια του Fauci τροφοδοτούν υποψίες.

Τα πρόσφατα σχόλια του Anthony Fauci κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του Wayne State University ανησυχούν ορισμένους ότι ένα lockdown 2.0 θα μπορούσε να είναι στον ορίζοντα, παρά τον κοινωνικό, συναισθηματικό, οικονομικό και εκπαιδευτικό αντίκτυπο που είχε σε παιδιά, ενήλικες και στην κοινωνία γενικότερα. Σε μια εκδήλωση με τίτλο «Μαθήματα πανδημίας και ο ρόλος του καθηγητή στην ετοιμότητα για πανδημία με τον Δρ. Άντονι Φάουτσι», ο πρώην διευθυντής των Εθνικών Ινστιτούτων Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων είπε ότι η απόφαση να κλείσει η κοινωνία ήταν η σωστή κίνηση. 

Ο Jordan Schachtel έβγαλε μερικά αξιοσημείωτα αποσπάσματα από τη συζήτηση των 40 λεπτών. 

«Έπρεπε να έχεις κάτι για να κλείσεις αμέσως το τσουνάμι της μόλυνσης», δηλώνει, προσθέτοντας, «αυτό το lockdown ήταν απολύτως δικαιολογημένο».

«Το lockdown έχει έναν σκοπό», συνέχισε ο ψευδοεπιστήμονας. «Ένας από τους σκοπούς, εάν δεν έχετε εμβόλιο, είναι να αποκτήσετε περισσότερους αναπνευστήρες, να προετοιμάσετε καλύτερα τα νοσοκομεία… μέχρι να αποσυμπιέσετε την πίεση στα νοσοκομεία.

Ο Φάουτσι δεν είχε τελειώσει ακόμα. Εδώ έρχεται η πραγματικά κακή παραφροσύνη...

«Εάν έχετε διαθέσιμο εμβόλιο, ίσως θέλετε να το κλειδώσετε προσωρινά, ώστε να μπορέσετε να εμβολιαστούν όλοι», προτείνει.

Απορρίπτοντας την ιδέα ότι τα lockdown είναι ηθικό ερώτημα, πρόσθεσε ότι «τα lockdown έχουν θέση, αλλά δεν είναι μόνιμη λύση».

Η συζήτηση συνεχίστηκε, με τον επί μακρόν επικεφαλής της NIAID να δηλώνει ότι η «κλιματική αλλαγή» «παίζει ρόλο» στην πρόκληση επιδημιών.

Στη συνέχεια, ζητά μια «διεθνή δέσμευση για τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα στην κοινωνία, ώστε να μην έχετε τους τρελούς καιρούς που έχουμε σε αυτή τη χώρα».

Ναι, αυτό είναι ένα πραγματικό απόσπασμα.

Τα σχόλια του Fauci έρχονται καθώς ένα κολέγιο του Νότου επανέφερε τη χρήση μάσκας, τη σωματική απόσταση, τους περιορισμούς στις μεγάλες συγκεντρώσεις και τον εντοπισμό επαφών για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Ένα στούντιο του Χόλιγουντ εφάρμοσε εκ νέου τις εντολές μάσκας. 

Τα μέσα ενημέρωσης κάνουν επίσης το ρόλο τους για να φοβηθούν το κοινό σχετικά με την αύξηση των κρουσμάτων COVID. 

townhall.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου