Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Star Telegrap: Στο Εβραίικό Πάσχα τον Απρίλιο του 2024 θα ξεκινήσουν επίσημα οι τελετές της ανέγερσης του 3 Ναού του Σολομώντα.

 Ο χριστιανικός ιστότοπος «Star Telegraph του Ισραήλ» ανέφερε στις 27 Ιουλίου 2023 ότι οι πέντε αγελάδες φροντίζονται και παχύνονται για να θυσιαστούν στην τελετή του εβραϊκού Πάσχα τον Απρίλιο του 2024, σημαίνοντας έτσι την ανέγερση του 3 ναού. 


Η εφημερίδα «Jerusalem Post» στις 20 Σεπτεμβρίου 2022 λέει, «Η Τορά εξηγεί πώς η αγελάδα θα καεί μπροστά από το τέμενος αλ ακσα και οι στάχτες της αναμιγνύονται με αγιασμό, έτσι ώστε όλοι οι Εβραίοι που έχουν γίνει ακάθαρτοι λόγω του θανάτου της ψυχής, μπορούν να εξαγνιστούν με αυτό.

Είπε: Οι εβραίοι θα καθαρίζονται δύο φορές με μείγμα στάχτης αγελάδας με αγιασμό, μία μετά από τρεις ημέρες και μία δεύτερη φορά μετά από επτά ημέρες.

Και στη βιντεοσκόπηση του Εβραϊκού Καναλιού «12», για την ολοκλήρωση της εκτροφής αυτών των κόκκινων αγελάδων, αναφέρθηκε ότι ο υφυπουργός του υπουργείου στην κυβέρνηση Νετανιάχου είναι αυτός που εποπτεύει την υπόθεση.


Επιβεβαίωσε ότι διάφορα υπουργεία συμμετείχαν τον Σεπτέμβριο του 2022 στις προσπάθειες για την επίτευξη αυτού του ονείρου που στοιχειώνει τους εβραϊκούς κύκλους, «από την καταστροφή του Δεύτερου Ναού, ο οποίος αντιπροσωπεύεται από την εύρεση μιας κόκκινης αγελάδας».

Το Εβραϊκό Κανάλι 12 είπε: «Οι υποστηρικτές αυτού του ονείρου εναποθέτουν τις ελπίδες τους σε πέντε κόκκινες αγελάδες που μεταφέρθηκαν με ιδιωτικό αεροπλάνο από το Τέξας, αφού εξετάστηκαν προσεκτικά και επιλέχθηκαν να είναι κατάλληλες για ένα εβραϊκό τελετουργικό εξαγνισμού κατά την είσοδό τους στο Ναό.

Είναι γνωστό ότι το κίνημα «Εβραϊκή Δύναμη» με επικεφαλής τον υπουργό Εθνικής Ασφάλειας Itamar Ben Gvir και ο «Θρησκευτικός Σιωνισμός» με επικεφαλής τον υπουργό Οικονομικών Bezal Smotrich είναι το πιο αντιπροσωπευτικό του εβραϊκού θρησκευτικού μεσσιανικού κινήματος, το οποίο πιστεύει στην ιδέα της καθόδου του αναμενόμενου σωτήρα.

Αυτός ο σωτήρας, σύμφωνα με τις πεποιθήσεις τους, θα πετύχει την εβραϊκή σωτηρία μετά το ξέσπασμα του πολέμου «Γωγ και Μαγώγ» καταστρέφοντας το Αλ Άκσα και χτίζοντας τον Ναό στα ερείπια του.

Αυτό θεωρούν οι Σιωνιστές ως προϋπόθεση για την κάθοδο και τη νίκη του «αναμενόμενου σωτήρα», μια ιδέα που υποστηρίζουν εξτρεμιστές ευαγγελικοί στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το θρησκευτικό σιωνιστικό κίνημα «Hardali Salvationist», στο οποίο ανήκουν οι Ben Gvir και Smotrich, υιοθετεί την πιο ακραία ερμηνεία της ιδέας της εβραϊκής σωτηρίας και της κάθοδος του αναμενόμενου σωτήρα, που θα κάνει τους Εβραίους ηγέτες του κόσμου, και χτίστε το Ναό στα ερείπια του Αλ Άκσα.

Καθώς αυτά τα κινήματα θρησκευόμενων Σιωνιστών, «επαναστάτες, διορθωτές ή κοσμικοί», όπως αποκαλούνται, βλέπουν ότι η οικοδόμηση του Τρίτου Ναού είναι το κλειδί για την επίλυση όλων των προβλημάτων και των θρησκευτικών και πνευματικών δυστυχιών των Εβραίων, και βλέπουν τους εαυτούς τους ως «του Θεού εργαλείο για να φέρει τον ερχομό του Σωτήρα πιο κοντά».

Πιστεύουν επίσης στην «επιτάχυνση του τέλους» και στο να μην περιμένουν «το θέλημα του Κυρίου» όπως τους αποκαλούν οι ραβίνοι τους, επιταχύνοντας την εισβολή στο Αλ Άκσα και την οικοδόμηση του Ναού, σύμφωνα με μια μελέτη που διεξήχθη από τον Ασράφ Οθμάν Μπαντρ: ερευνητής στο Κέντρο Σπουδών Al-Quds στο Πανεπιστήμιο Birzeit, στις 18 Μαΐου 2022.

Κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής συνέντευξης στο Εβραϊκό Channel 2 μετά την άφιξή του στην Κνεσέτ (το ισραηλινό κοινοβούλιο) για πρώτη φορά το 2016, ο Smotrich απείλησε να πει: «Θα κατεδαφίσουμε το Al-Aqsa και θα χτίσουμε αμέσως τον Ναό» και «Το Τρίτο Ο ναός θα χτιστεί πάνω στα ερείπια του τζαμιού.

Η έρευνα της ισραηλινής τηλεόρασης επιβεβαιώνει ότι το έργο δεν χρηματοδοτείται μόνο από εξτρεμιστές ευαγγελιστές, εποίκους και ραβίνους, αλλά περιλαμβάνει επίσης ορισμένα υπουργεία όπως το Υπουργείο της Ιερουσαλήμ, «το οποίο παρουσίασε ένα σχέδιο μηχανικής για την κατασκευή ενός πάρκου στο Όρος των Ελαιών του οποίου η αδήλωτη Στόχος είναι να υπηρετηθούν στο μέλλον τα τελετουργικά της σφαγής και της καύσης της κόκκινης αγελάδας».

Τόνισε ότι «εκατομμύρια δολάρια μεταφέρονται από τις ισραηλινές κυβερνητικές υπηρεσίες σε οργανισμούς που χρηματοδοτούν αυτό το έργο των κόκκινων αγελάδων, συμπεριλαμβανομένων των υπουργείων γεωργίας, παιδείας, θρησκευτικών υπηρεσιών και εποικισμού.

Σε αντίθεση με τους Εβραίους, οι Ευαγγελικοί στις Ηνωμένες Πολιτείες, που ρίχνουν χρήματα για το έργο του Τρίτου Ναού, πιστεύουν ότι θα βεβηλωθεί και αυτός και τότε θα ξεσπάσει ο πόλεμος Γωγκ και Μαγώγ (τον αποκαλούν Αρμαγεδδών).

Λένε ότι σε αυτόν τον πόλεμο τα δύο τρίτα της γης θα πεθάνουν, και σε μια τέτοια κατάσταση θα επικρατήσει χάος σε όλο τον κόσμο ως προοίμιο για την ανάσταση και τη σωτηρία, σύμφωνα με τις πεποιθήσεις τους. 

Πηγή: Αραβική εφημερίδα: www.alestiklal.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου