Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Υπό διάλυση οι «Σπαρτιάτες»: Ο εμφανιζόμενος ως πρόεδρος του κόμματος Β.Στίγκας διέγραψε τους Κόντη, Δημητροκάλη & Χατζηβαρδά.

 Ο Βασίλης Στίγκας διέγραψε πριν από λίγο τρεις βουλευτές από την ΚΟ των Σπαρτιατών και συγκεκριμένα τους Γιάννη Κόντη, Γιάννη Δημητροκάλη και Χαράλαμπο Χατζηβαρδά.Μετά την ομιλία του στη Βουλή κατά τη διάρκεια της οποίας κατήγγειλε ότι οι συγκεκριμένοι βουλευτές των «Σπαρτιατών» είναι καθοδηγούμενοι από εξωκοινοβουλευτικά κέντρα, ο Βασίλης Στίγκας προχώρησε στη διαγραφή των τριών βουλευτών με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής.

Από το βήμα της Βουλής ο Β.Στίγκας είχε χρησιμοποιήσει σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά βουλευτών της Κ.Ο. των Σπαρτιατών οι οποίοι επέλεξαν να αφήσουν τα έδρανα των Σπαρτιατών άδεια.

«Οι κύριοι που λείπουν», είπε, «είναι καθοδηγούμενοι και ποδηγετούμενοι από ξένα κέντρα, εξωκοινοβουλευτικά, το λέω με το θάρρος της γνώμης μου που είχα πάντως ως Έλληνας πολίτης. Τα ξένα κέντρα αυτά παραπέμπουν σε Greek μαφία ή και Δον Κορλεόνε, που λένε τι θα κάνουν και πως θα το κάνουν».

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου