Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

ΗΠΑ Και Γερμανία Αρνήθηκαν Να Αντικαταστήσουν Τα Ελληνικά Αντιαεροπορικά Που Θα Παραχωρήσουμε Στους Ουκρανούς! Ρώσοι Αποκαλύπτουν: Η Ουάσιγκτον Αρνήθηκε Να Δώσει Στην Αθήνα Εγγυήσεις Ασφαλείας Σε Περίπτωση Κήρυξης Πολέμου Από Την Άγκυρα!

 

Η Ελλάδα τερμάτισε την σύμβαση με την Ρωσία, για την συντήρηση των αντιαεροπορικών πυραυλικών συστημάτων, Tor-M1, και Osa-AKM, καθώς και των S-300, που βρίσκονται σε υπηρεσία με τον Ελληνικό Στρατό, χαροποιώντας απροσδόκητα τις Τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, που αρνούνται πεισματικά από την μεριά τους, να αποσύρουν τους S-400, παρά της αφόρητες πιέσεις που τους ασκούνται!

Η Ελλάδα αυτοπυρπολήθηκε στο κεφάλι, λένε Ρώσοι ειδικοί, το χειρότερο για τους Έλληνες, σε αυτή την κατάσταση, είναι ότι η Ουάσιγκτον, αρνήθηκε να δώσει στην Αθήνα, εγγυήσεις ασφαλείας, σε περίπτωση Κήρυξης Πολέμου, από την Άγκυρα, εάν γινόταν μια Εισβολή!

Η Ελλάδα, δεν θα καταφέρει να αντικαταστήσει τα Ρωσικά συστήματα με Δυτικά, πιστεύουν οι Ρώσοι, Πρώτον, αυτό απαιτεί πολλά χρήματα, τα οποία δεν διαθέτει η Ελλάδα, και δεύτερον, η Ελληνική Αεράμυνα, και μάλιστα ολόκληρο το Εθνικό αμυντικό σύστημα, είναι εκπαιδευμένο, βάση των Ρωσικών συστημάτων αεράμυνας, και μεθόδων!

ΗΠΑ και Γερμανία, αρνήθηκαν να αντικαταστήσουν αυτήν την τρελοί παραχώρηση, των Ελληνικών Αντιαεροπορικών, στους Ουκρανούς,(πάνω από 1,3 δις), και να μας δώσουν δωρεάν κάποια Αντιαεροπορικά,(ότι θέλουμε να πάρουμε από αυτούς, θα πρέπει να το πληρώσουμε), που όμως και να μας δώσουν, θα είναι πολύ υποδεέστερα, από τα Ρωσικά, για παράδειγμα, τα Ελληνικά Patriot, που στάλθηκαν στην Σαουδική Αραβία, να προστατέψουν την πετρελαϊκή υποδομή, από επίθεσης των Ανταρτών Χούθι, τα Αμερικανικά συστήματα αεράμυνας Patriot, ήταν ανίσχυρα, έναντι των drones, και των πυραύλων κρουζ, που εξαπέλυσαν οι Χούθι!

Μια καλή λύσει για την Ελλάδα, είναι τα Ισραηλινά συστήματα αεράμυνας, αλλά είναι πανάκριβα, και δύσκολα θα μπορέσουμε να αγοράσουμε, δύο με τρείς συστοιχίες, που δέν καλύπτουν, ούτε τον εναέριο χώρο της Αθήνας, ΜΑ ΚΑΛΆ, ΕΊΝΑΙ ΤΡΕΛΗ; ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΎΜΕ ΆΜΕΣΑ ΠΆΝΩ ΑΠΌ 58 ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΏΝ;


Άρθρο  Σπύρος  Πρίφτης         email: spyros.priftis76@yahoo.gr

priftisnews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου