Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Υποχρεωτική αλλαγή ταυτότητας για όλους το 2026, χρέωση για όσους χρησιμοποιούν την παλιά.

  Απο την στιγμή που οι νεοταξίτες αποφάσισαν την κατά μέτωπον επίθεση εναντίον των πολιτών μόνο μια ολική αντίδραση στα σχέδια τους μπορεί να σταματήσει αυτό που σχεδιάζουν,θα μου πείτε....

Δεν βαρέθηκες να τα γράφεις και να τα ξανά γράφεις,όχι,δεν βαρέθηκα,αν ο ένας ενημερώσει τον άλλον για όσα έρχονται και αντιδράσουν πολλοί τότε έχουμε μια ελπίδα,αν  δεν συμβεί αυτό τότε δυστυχώς θα μετανοιώσουμε πολύ πικρά και θα είναι ένας δρόμος χωρίς επιστροφή.Πολύ λόγος γίνεται για την ψηφιακή ταυτότητα,πιστεύω οτι αυτοί που βγαίνουν στα μίντια και μιλούν εναντίον της μόνο κακό κάνουν με όσα λένε,κατ΄αρχήν δεν πείθουν όσους έχουν αμφιβολίες όταν μιλούν με θρησκευτικούς όρους.

Θα αποκαλεστούμε μαζικά "γραφικοί"απο την συμμορία που κυβερνάει και τα ξεπουλημένα μίντια που την στηρίζουν και θα πάει χαμένος ο κόπος όλων μας.

Η Βάση πέραν της θρησκευτικής πλευράς και όσα έχουν γράψει άνθρωποι του Θεού τα προηγούμενα χρόνια πρέπει να δοθεί σε ότι θα γίνει με τα δικαιώματα,ελευθερίες,ανεξαρτησία μας σαν άτομα.


Φυσικά και δεν θα είναι για το καλό μας η ηλεκτρονική ταυτότητα,αν ήταν ενα απλό κρατικό έγγραφο που να περιέχει τα απόλυτα αναγκαία στοιχεία ταυτοπροσωπείας του καθενός μας για την διευκόλυνση μας στις συναλλαγές μας με το κράτος η όπου χρειάζεται τότε δεν θα απασχολούσε κανέναν η έκδοσή της.

 

ΠΟΙΟ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΑΣ-ΣΑΣ ΛΕΝΕ;

 

Η Ηλεκτρονική ταυτότητα θα χρησιμοποιηθεί απο την Νεα Τάξη πραγμάτων σταδιακά.

Στην αρχή απλά σαν ταυτότητα.

Έπειτα θα προστεθούν όλα τα δεδομένα του καθενός μας,φάκελος υγείας...όπου θα φαίνεται κάθε τι που μας αφορά...αν έχουμε π.χ εμβολιαστεί η όχι....και θα ενωθεί με το ψηφιακό διαβατήριο εμβολιασμών.

Με την εφαρμογή σε λίγο καιρό του ψηφιακού νομίσματος το οποίο είναι το δεύτερο και ισχυρότερο όπλο στα χέρια των ψυχοπαθών η ταυτότητα θα γίνει ψηφιακό πορτοφόλι η θα αποτελεί μέρος του.

 

Λογικά θα είναι και μέσον εισόδου στο διαδίκτιο για να ελέγχουν τι γράφουμε.


Με την κατάργηση των μετρητών που είναι ο επόμενος στόχος τους ο μόνος τρόπος να μπορεί κάποιος να ζεί,να αγοράζει τρόφιμα η οτιδήποτε άλλο χρειαστεί θα είναι μέσω ψηφιακών χρημάτων,δεν θα υπάρχουν μετρητά.

Η ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ

Απο εκεί και πέρα θα μπορουν πλέον να κάνουν οτι θέλουν,δεν θα έχει σταματημό.

ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ


Το ενα μέτρο θα ακολουθεί το άλλο μέχρι να γίνει η ζωή μας αφόρητη,δυστυχώς αυτό δεν το καταλαβαίνει ο κόσμος που πιστεύει το αφήγημα των υποκριτών που κυβερνούν.

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ;

Να υποχρεώσει τον πληθυσμό να υπακούει σε όποιο...ΟΠΟΙΟ ....μέτρο και να πάρει.

Οπως να εμβολιάζεται με ότι σκεύασμα θεωρούν αυτοί σωστό υποχρεωτικά

Και να ελεγχει..επιτρέπει η απαγορεύει τις αγορές του πληθυσμού ανάλογα με όσα ορίζει ο ίδιος και όχι οι ανάγκες η οι επιθυμίες του πληθυσμού.

Οποιος αρνείται....τον τρώει το μαύρο φίδι.

 

Με την πλήρη εφαρμογή της ψηφιακής ταυτότητας σαν ταυτότητα,πορτοφόλι και διαβατήριο εμβολιασμού θα γνωρίζουν....

Αν ακολουθούμε τις εντολες τους,τι αγοράζουμε,τι γράφουμε στο διαδίκτιο,τους εμβολιασμούς μας,την αναπνοή μας και ανάλογα θα επιβραβεύουν με λίγα έντομα πάρα πάνω για τροφή η με τιμωρίες και διακοπή χρημάτων.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΥΡΕΣ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ.

Εχουν προβλέψει και για αυτό.

Απο το 2026 και μετά θα ακυρώσουν ολες τις παλιές όποια ημερομηνία λήξης και να έχουν.

Και απο όσα διαβάζω όσοι επιθυμούν να χρησιμοποιούν ακόμα τις παλιές θα πληρώνουν κάθε φορά που θα ζητούν υπηρεσίες απο το κράτος.

ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ;

ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ.

ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΗΤΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑ.

Προβλέπω οτι θα δοθούν και άλλα προνόμια,στην αρχή.

Οταν τελικά εγκαθιδρύσουν παγκόσμιο νόμισμα και ηγεσία όσοι αντιδρούν σε όποια μέτρα περιορισμού επιβάλλουν στους πληθυσμούς...όπως... μετακίνησης,αλλαγής τροφής,εμβολιασμών,που θα ζούν οι λαοί,πως θα ζούν,κάθε λεπτομέρεια,ακόμα και συμπεριφοράς...ΤΟΤΕ:

Δεν θα υπάρχουν μόνο πρόστιμα,ποινές και τρομοκρατία.

ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΟΣΩΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.


Αυτό σημαίνει:

Οποιος αντιστέκεται δεν θα έχει πρόσβαση στο ψηφιακό χρήμα,σε υπηρεσίες του κράτους,σε αγορά τροφίμων,όποιων τροφίμων αποφασίσουν οτι θέλουν να καταναλώνουμε και πολλά άλλα.

 

Θα τον πετούν έξω απο την κοινωνία.

Oι νέοι ψεκασμένοι.....

ΑΠΛΟ;

΄Εγινε και επί πανδημίας αυτό με τους υγειονομικούς και δεν αντέδρασε κανείς.

 

ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ.

ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ 

Απο το Κλάμπ της Ρώμης,την Επιτροπή των 300,την Λέσχη Μπιλντεμπέργκ,το WEF,τους ελιτιστές,τον Gates και τον Ροκφέλερ,τα Βασίλεια της Βρετανίας και Ολλανδίας και σχεδόν όλους όσους σήμερα είναι υπάλληλοι τους όπως όλες οι κυβερνήσεις των λαών.....


Είναι η υποδούλωση κατ΄αρχήν και η μείωση του πληθυσμου περίπου στο 1 δις απο 8 που είναι σήμερα.

You will have nothing and you will be happy

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ.

ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ

ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΘΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΛΑΝΕΣ

ΤΑ ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ.

Γιαυτό όσοι μιλούν στα κανάλια μιλούν σε λάθος βάση,δεν θέτουν το θέμα εκεί που πρέπει.

harrytsopanos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου