Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

ΕΥΦΟΡΙΑ! Τώρα ο Αρτέμης Σώρρας θα πληρώσει και την εφορία των Ελλήνων!


ArtemisSorrasBanner

Στο παρελθόν οι πολιτικοί η όσοι ήθελαν να γίνουν, έταζαν γεφύρια, σχολεία, δρόμους κτλ. Σήμερα μπροστά στην ανέχεια των Ελλήνων, ο καθένας με τον δικό του τρόπο επαναλαμβάνει το «τα λεφτά υπάρχουν».
Η ελπίδα για τους Έλληνες πεθαίνει τελευταία. Χαρακτηριστική η περίπτωση του Αρτέμη Σώρρα που εδώ και χρόνια παρουσιάζεται ως κάτοχος χρεωστικών ομολόγων συνολικού ύψους 600 δισ. δολαρίων.

Έτσι τώρα, όπως κατέγραψε το «Καλημέρα Αρκαδία», ο Αρτέμης Σώρρας βρέθηκε στο γεμάτο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης και μίλησε για τα οικονομικά όπλα απελευθέρωσης της Ελλάδας, στην εκδήλωση των «Ελλήνων Συνέλευσις».

«Το χρέος δεν είναι υπαρκτό, αλλά εμείς θα πληρώσουμε ό,τι χρωστάμε. Όλοι οι Έλληνες πολίτες πρέπει να μπουν στην «Ελλήνων Συνέλευσις». Στην Τρίπολη ήδη έχουμε γραφείο και προγραμματίζουμε να λειτουργήσουμε άλλα τρία. Ας ξεχάσουμε τις διαφορές μας κι ας ενωθούμε. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Η χώρα στα χέρια των Ελλήνων» είπε ο κ. Σώρρας στην κάμερα του «Καλημέρα Αρκαδία».

Επίσης, ο κ. Σώρρας κάλεσε όλους τους Έλληνες να καταθέσουν την εντολή εξουσιοδότησης προς την εφορία, ζητώντας να πληρωθούν τα χρέη τους μέσα από το λογαριασμό που υπάρχουν τα 600 δις ευρώ.

Μετά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, ξεκίνησε την ομιλία του ο κ. Σώρρας ο οποίος είπε ότι είναι τιμή του που βρίσκεται στην κεντρική Πελοπόννησο και την Αρκαδία.

Δείτε το βίντεο:http://www.crashonline.gr/%ce%b5%cf%85%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%b9%ce%b1-%cf%84%cf%8e%cf%81%ce%b1-%ce%bf-%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%ad%ce%bc%ce%b7%cf%82-%cf%83%cf%8e%cf%81%cf%81%ce%b1%cf%82-%ce%b8%ce%b1-%cf%80%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%8e/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου