Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

ΕΤΣΙ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ… «ΓΕΝΝΑΙΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΑ», ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ CERABLUS!!!

oso-2Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Το ότι ουσιαστικά παρά τις βαρύγδουπες θριαμβολογίες της Άγκυρας, ότι ο «γενναίος» τουρκικός στρατός κατατρόπωσε τους ισλαμιστές, δεν ρίχτηκε ούτε μια βολή, καθώς οι Τζιχαντιστές συνεννοημένοι αποχώρησαν αμέσως μόλις άρχισαν να εισέρχονται οι Τούρκοι, αποκαλύπτει η ίδια η τουρκική εφημερίδα, Sözçü, με άκρως αποκαλυπτικές φωτογραφίες από την Cerablus.

oso-1
Η τουρκική εφημερίδα δημοσιεύει τις αποκλειστικές φωτογραφίες από τον… «ραχατλίδικο» ύπνο που έριξαν μόλις μπήκαν στην Cerablus οι Τούρκοι και οι συνοδοιπόροι τους, αφού «κατατρόπωσαν» τους Τζιχαντιστές, που είχαν αποχωρήσει πριν ακόμα εμφανιστούν προφανώς συνεννοημένοι για να μην πέσει η πόλη στου Κούρδους.
oso-487
Η συμπαιγνία αποκαλύπτεται σε όλο της το μεγαλείο, καθώς τα πράγματα ήταν προσυνεννοημένα να παραδώσουν οι Τζιχαντιστές την πόλη στους Τούρκους με τους οποίους συνεργάζονται επί χρόνια για να αναχαιτιστεί η κουρδική προέλαση προς τα δυτικά, για την δημιουργία του κουρδικού Βορείου Διαδρόμου.
Ο «γενναίος» λοιπόν τουρκικός στρατός σε όλο του το… ξαπλωτικό μεγαλείο, μετά την «εκδρομή» του στο συριακό έδαφος.
Από εδώ και πέρα όμως αρχίζουν τα δύσκολα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

http://nikosxeiladakis.gr/%ce%b5%cf%84%cf%83%ce%b9-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%bc%cf%89%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%83-%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%bd%ce%b1%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%83%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%81%ce%b1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου