Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προαναγγέλλει το κλείσιμο όλων των μαγαζιών και των ατομικών επιχειρήσεων (ΒΙΝΤΕΟ)


tafoplaka
Νέο σοκ ετοιμάζεται να υποστεί η αγορά και το σύνολο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Δεν φτάνει που από την εποχή της κρίσης έκλεισαν εκατοντάδες χιλιάδες μαγαζιά και μικρομεσαίρς επιχειρήσεις στέλνοντας στην ανεργία ενάμισι εκατομμύριο ανθρώπους, η σημερινή κυβέρνηση σύντομα θα φέρει στη βουλή νομοσχέδιο με τον τίτλο κοινωνική οικονομία όπου θα θέτει νέα εμπόδια στο επιχειρείν «υποχρεώνοντας» ατομικές επιχειρήσεις και εμπόρους να συναιτεριστούν.
Αυτό αποκάλυψε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη σε τηλεοπτική εκπομπή ξεσηκώνοντας πλήθος διαμαρτυριών σε όλο τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο.
Η  Χαρά Καφαντάρη δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Η εποχή του εγώ είμαι το αφεντικό του εαυτού του έχει τελειώσει και ίσως τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν», ακυρώνοντας έτσι με λίγα λόγια την όποια μορφή επιχειρηματικότητας.
Όπως είπε πρέπει να πάμε σε καινούργιες μορφές, όπως οι συνεταιριστικές μορφές, σε μια κοινωνική οικονομία με καινούργια υγιή βάση.
«Πρέπει να βρούμε νέες μορφές συνεργατικότητας», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με την ίδια, «οι μικρομεσαίοι πρέπει να συνεταιρισθούν, να κάνουν μια επιχείρηση από κοινού».
«Είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να αρχίσει να καλλιεργείται», σημείωσε.

Ερωτηθείσα για το πώς θα λειτουργήσει εξήγησε ότι «θα το δείτε όταν θα έρθει το νέο νομοσχέδιο που θα αφορά την κοινωνική οικονομία».
http://www.crashonline.gr/%cf%80%cf%81%cf%89%cf%84%ce%bf%cf%86%ce%b1%ce%bd%ce%b5%cf%83-%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%ae%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b6%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου