Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

O 3ος Παγκόσμιος πόλεμος έχει αρχίσει.Το επερχόμενο πυρηνικό ολοκαύτωμα.

Η χειρότερη πυρηνική καταστροφή μέχρι στιγμής έγινε τον Μάρτιο του 2011,με τον σεισμό των 9 ρίχτερ στην Φουκουσίμα της Ιαπωνίας.3 αντιδραστήρες από τα πυρηνικά εργοστάσια έλιωσαν.από τότε κάθε μέρα 300-400 τόνοι τοξικού νερού που περιέχει Καίσιο-137,  χύνεται στον Ειρηνικό
Ωκεανό.World War
Το ποσό της ραδιενεργής ακτινοβολίας που εκπέμπετε προς τα έξω από τη Φουκουσίμα, πρόσφατα αυξήθηκε  7.500 τοις εκατό! Έχει υπολογιστεί ότι μέχρι το έτος 2020, η ακτινοβολία θα έχει   καταστρέψει όλη τη ζωή στη θάλασσα, στην περιοχή του Ειρηνικού.
Από τότε μία ακόμα ιστορία ξεκίνησε στην Ουκρανία που μπορεί να βυθίσει τον κόσμο στον 3ο παγκόσμιο πόλεμο.


ο Πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα, αμφισβητεί ανοικτά τη Ρωσία. Η CIA κατασκευάζει ένα πραξικόπημα στην Ουκρανία, (κοντά στο κατώφλι της Ρωσίας), με ανατροπή της φιλορωσικής, δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης, υπέρ της ομάδας φιλοδυτικών φασιστών.Στη συνέχεια οι ΗΠΑ βάζουν βαρυές οικονομικές κυρώσεις στη Ρωσία,κατηγορώντας την ότι έκανε εισβολή στην Αν.Ουκρανία,η οποία από τότε αποσχίστηκε από την υπόλοιπη Ουκρανία,αφού δεν δέχεται το καθεστώς του Κίεβου.
ο Λευκός οίκος συνωμότησε με τη Σαουδική Αραβία ώστε να πέσουν οι τιμές του πετρελαίου(από τα 100 δολλάρια το βαρέλι έπεσε στα40)ώστε να συνθλίψει την οικονομία της Ρωσίας.
Αλλά αυτή η κίνηση κατέστρεψε τη βιομηχανία του πετρελαίου ενώ σπρώχνει τις παγκόσμιες αγορές επικίνδυνα κοντά στην οικονομική κατάρρευση.World War
Οι Αμερικανοί στέλνουν εξοπλισμό στην Ουκρανάι,ενώ η Ρωσία προειδοποιεί ότι περαιτέρω Αμερικανική ανάμειξη θα κλιμακώσει τον πόλεμο.
Ο Πρώην σοβιετικός ηγέτης, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ,  δήλωσε ότι η κόντρα θα οδηγήσει σε τραγικό τέλος,αφού η Ρωσία έχει τον πύραυλο που ονονμάζεται «Σατανάς»,που έχει 100 κεφαλές στην
κορυφή και μπορεί να ρποκαλέσει 100 Τσέρνομπιλ.
Ο Πούτιν πιστεύει ότι η ηγεσία των ΗΠΑ θέλει να φέρει τη νέα παγκόσμια τάξη και το Βασίλειο του Αντίχριστου,αλλά είναι πεπεισμένος ότι κάποια μέρα θα υπάρξει ένας μεγάλος πόλεμος ανάμεσα στη Ρωσία και τις Ηνωμένες Πολιτείες που θα κερδίσει η Ρωσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου