Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Σοκαριστικός Στρατιωτικός έλεγχος σκέψης(Mind Control).Πως εφαρμόζονται τα πειράματα στην Αμερική.

Ο Αμερικάνικος στρατός παραδέχτηκε ότι χρησιμοποιεί πειραματικά σε ανθρώπους την νευρική σκόνη,για «να ελέγξει» την ανθρώπινη νευρολογική δραστηριότητα.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Defense Advanced,ερευνητικοί οργανισμοί "Projects Agency' (DARPA)κάνουν δοκιμές πάνω στο Mind  Control (έλεγχος σκέψης).Η DARPA ξοδεύει δισεκατομμύρια δολάρια για αυτές τις δοκιμές.

Αποστολή της DARPA είναι όχι μόνο να φέρει την τεχνολογική έκπληξη στις ΗΠΑ, αλλά και να δημιουργήσει τεχνολογικές εκπλήξεις για τους εχθρούς των ΗΠΑ.
Ένα νέο άρθρο του Υπουργείου Άμυνας, αναφέρει ότι τα η εμφυτεύσιμη «Νευρωνική σκόνη»
επιτρέπει την ακριβή ασύρματη καταγραφή της νευρικής δραστηριότητας, και χρησιμοποιείται στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας.Πολλά άτομα που δείχνουν αθώα,φανερώνονται μετά από αυτή την διαδικασία , ένοχα.
Πειράματα γίνονται και στο κέντρο κράτησης του Γκουαντάναμο.
Ο Ομπάμα ζήτησε περισσότερη στρατιωτική έρευνα. Το αίτημα του Προέδρουμε το υπ'αριθμό FY2017,έχει προϋπολογισμό για την DARPA  2,97 δισεκατομμύρια δολάρια.
Η νευρονική σκόνη ανιχνεύει την ηλεκτρική δραστηριότητα των νεύρων και των μυών, βαθιά μέσα στο σώμα, και χρησιμοποιούνται υπέρηχοι για επικοινωνία,ώστε να διαβαστούν οι ενδείξεις.
Η ερευνητική ομάδα DARPA,έχει κέντρο στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, το τμήμα
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Μπέρκλεϋ και τις επιστήμες των υπολογιστών.
Τα άτομα που υπόκεινται στα πειράματα ντοπάρονται με LSD, PCP, και άλλα υπνωτικό φάρμακα!
Τα πειράματα έχουν φέρει αποτελέσματα αφού έχουν καταγραφεί άτομα που ήταν μέλη σε συμμορίες,έκαναν διαρρήξεις,κλοπές,βανδαλισμούς,σχολικό εκφοβισμό,δολιοφθορά στις εργασιακές σχέσεις,αλλά και τσακωμούς σε οικογένειες,ενώ τα πειράματα έδειξαν και άτομα που πάσχουν από ψυχικές ασθένειες ,όπως σχιζοφρένεια ή παράνοια.
Η νευρονική σκόνη μπαίνει στο σώμα με εμφυτευμένη συσκευή και χρησιμοποιεί ραδιοκύματα και ασύρματη επικοινωνία με την εμφυτευμένη συσκευή,δήλωσε ο Doug Weber,Διευθυντής του προγράμματος και στέλεχος της DARPA για το ElectRx.
Η εμφυτευμένη συσκευή μπαίνει στο σώμα με ένεση(υποχρεωτικός εμβολιασμός)και χρησιμοποιεί ακόμα και τους υπέρηχους για επικοινωνία.
Ο στρατός έχει παραδεχτεί ότι η τεχνολογία του MInd Control είναι υπαρκτή και εφαρμόζεται εδώ και δεκαετίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου