Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Οι 72 ώρες, τα τρολ, και η τριήμερη ενίσχυση του πεδιου από τον ιανό.

 Μίλησα για 72 ώρες και θεωρώ ότι μίλησα ξάστερα, μαζί με τις κούφιες είναι η κατάλληλη στιγμή να ξαναμιλήσω..


Είχαμε ένα σεισμό 4,7 ανατολικά,όταν τα τρολ κατάφερουν να αποδείξουν ότι η στόχευση δεν έκανε

τον σκυλάκο να κουνάει την ουρά του γλυκά και όμορφα τότε και εγώ θα μπορώ να πω περισσότερα..

Το λέω γιατί σήμερα άφησα ένα σχολίο από τρολακι να μιλάει για τις 72 ώρες και να λέει ότι θα γελάει για 10 χρόνια..

Όσο και επιφάνεια πληροφορίας να θες να ταΐσεις τους εκπαιδευμένους ανθρώπους σε αυτήν δεν θα μπορέσεις ποτέ να σβήσεις όλα όσα γράφτηκαν στο χτες και πέτυχαν κέντρο στο αύριο ακόμα και περιγραφικά… Και ο λόγος που πολλά πράγματα έγιναν βιωματικά είναι για να μπορούμε να μιλάμε στο ότι εάν το γνωρίζεις μπορείς να τα αλλάξεις…

Το να βρει μία σελίδα πάνω από 10 μεγασεισμους με ημερομηνία και με περιοχή πολλές φορές θα μπορούσες να το πεις και μεγάλη κωλοφαρδία..

Οποίος όμως συνδυάσει καλά τους χρόνους
Και φτάσει σε άρθρα όπως 23 για το μάτι…. Όποιος πάει βήμα βήμα και δει περιγραφές του αύριο για εγκλήματα στημένα και ψεύτικα…. Εάν έχει μυαλό δεν θα ασχοληθεί με το αν έχουμε δίκιο ή αν πέσουμε μέσα στο επόμενο αλλά με το πως το κάνουμε καταφέρνουμε…. Και κατά πόσο υπάρχει η πιθανότητα να μπορούμε όλοι μαζί να το αλλάξουμε.

Άρα τα τρολ νιώθω ότι βρίσκονται ακόμα στο νηπιαγωγείο προσπαθώντας να επηρεάσουν ίσως 5-10 που μόλις θα ρθουν στη σελίδα για να μην δουν να μην ερευνήσουν να μην αμφισβητήσουν την ψεύτικη κουρτίνα της φυλακής που τους εκπαίδευσε.

Ξεκινάει μία έντονη καταιγίδα που την ονόμασαν ιανό, και μόνο που θα διαβάσεις ρωμαϊκή θεότητα θα πρέπει να πεις ωχ ωχ ωχ, αν διαβάσεις και τα θέματα του ποιος ήταν τι έκανε και πας πίσω στην ιστορία…. Θα βρεις ξεκάθαρα της λέξης θυσία πύλη…. Δωρεά σε θεούς για να δημιουργηθούν γεγονότα που επιλέγουμε..

Νομίζω ότι εδώ και 10 χρόνια αυτό σας δείχνουμε ότι η κρυφή ελίτ έχει δικό της ημερολόγιο, δικό της εορτολόγιο, δικούς της θεούς και χρόνους…. Έτσι είναι πολύ δύσκολο να κατανοήσεις στο που ζουν αυτοί και που έβαλαν εμάς να ζούμε.

Τρεις ημέρες όπου η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ ιονισμενη, φορτισμένη, σαν να τη χτυπάει ίσως ένα κρυφό μηχάνημα με ρεύμα…. Θες να το πεις haarp… Πες το αλλά οι ερευνητές της επιφάνειας του φόβου θα σου πουν ότι το haarp το έχουν κλείσει…. Γιατί έτσι τους είπαν οι εχθροί…

ρώτησα μία φιλική ομάδα που συνεργάζομαι και μου έχει δώσει πάρα πολλές πληροφορίες σε πολλά θέματα που δεν θα έπρεπε και δεν θα μπορούσαν με τη λογική να γνωρίζουν..

Τους ρώτησα αν μπορούν να έχουν πληροφορία… Από εκεί που την κατεβάζουν… Και είναι ένας πολύ παράξενος τόπος και αφήγηση να σας εξηγήσω από πού… Για την Ελλάδα και αν κινδυνεύει στις ημερομηνίες 21 και 23 Σεπτεμβρίου..

Η απάντηση που πήρα ήταν για πρώτη φορά ίσως λίγο θολή…. Η Ελλάδα κινδυνεύει ανά ώρα και όχι ανά ημερομηνία εδώ και πολύ καιρό..

Μία άλλη ομάδα επιμένει ότι έχει στοιχεία που λαμβάνει καθημερινά και επιβεβαιώνει ότι διατρέχουμε ένα παράθυρο κινδύνου σε αυτές τις ημερομηνίες..

Το να έχεις μία θεωρία δεν σημαίνει ότι είναι και μία είδηση η μία πληροφορία, οι θεωρίες υπάρχουν για να επιβεβαιώνονται ή όχι…. Υπάρχουν για να συντονίζουν καμιά φορά και την στόχευση..

Δεν υπάρχουν για να πει ο οποιοσδήποτε αύριο είχες δίκιο η είχες άδικο, στο κάτω κάτω σκεφτείτε λίγο ανοιχτά επιτέλους..

Αν όλοι εμείς προσπαθούμε να λύσουμε έναν γρίφο έναν κώδικα ο οποίος ποτέ δεν ειπώθηκε σε κανέναν…. Ο οποίος είναι ίσως το μεγαλύτερο μυστικό της γης….. Και φοβόμαστε να εκφράσουμε τις ενδείξεις που καθημερινά λαμβάνουμε τότε ποτέ μα ποτέ δεν θα φτάσουμε στη λύση του και στην αποκωδικοποίηση του.

Βέβαια μιλάω και σε ενα κοινο που το μεγαλύτερο ποσοστό είναι έτοιμο να δεχθεί π.χ. να κάνει ένα εμβόλιο ενώ το εμβόλιο δεν θα έχει περάσει τα πρωτόκολλα των πειραμάτων του…

έχουμε φθηνήνει τα πάντα σε αυτή την κρίση και τον πολιτισμό της χεστρας εξαιτίας του φόβου μας..

Όταν είσαι όμως ερευνητής και ψάχνεις το άγνωστο, όταν τολμάς να μιλήσεις για οτιδήποτε δεν ειπώθηκε ποτέ, τότε το να φοβάσαι σε κάνει αμέσως να μην είσαι ή να μην μπορείς να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που πρέπει..

Ο σκυλάκος που είναι δεμένος στο στύλο λοιπόν μία χαρά στις 72 ώρες του έκανε αυτό που έπρεπε… Αυτό δεν σημαίνει ότι τα κύματα δεν μπορούν να συνεχίσουν να έρχονται… Αυτό δεν σημαίνει το ότι επειδή κοίταξες ανατολικά δεν θα δημιουργηθεί ένα παρελκόμενο για να σε ξαναβάλει σε ένα παράθυρο πού θα είσαι πάλι εσύ ο πρωταγωνιστής..

Η δουλειά μας είναι ξεκάθαρη εδώ και 10 χρόνια, σε ότι γράφουμε εμείς αναλύουμε το πεδίο και τον κώδικα του και χωρίς φόβο για το τι θα πει ο καθένας πρέπει να πούμε τα σημάδια… Όσο κι αν θα μας κόστιζαν.. όσο κι αν θα μας κοστίζουν

Το ότι έχουμε ορδές από εχθρούς οι οποίοι προσπαθούν να μας αποδομήσουν, το ότι δεχόμαστε φιμωση, το ότι το σύστημα ελέγχου σας χρησιμοποιεί ύπουλους άδικους τρόπους να μας κάνει να μην μας διαβάζετε σημαίνει ότι τα σημάδια μας και ο κωδικός μας έχει δουλέψει 100% μέχρι σήμερα..και αυτό είναι απόλυτα πραγματικά στο κύτταρο ενοχλητικό για ένα σύστημα που σας θέλει φοβισμένους και υπνωτισμένους..

Εγώ για άλλη μία φορά έκανα αυτό που πρέπει, συνέλεξα πληροφορίες από διάφορες ομάδες… Και επειδή είναι κοντά στη δικιά μας έρευνα πεδίου του κώδικα που προσπαθούμε να αποκωδικοποιήσουμε δηλαδή τις 72 ώρες έκρινα σωστό να σας το μεταδώσω..

Μιλάω ελληνικά νομίζω μιλάω ξεκάθαρα και εμένω στο να πιστεύω απόλυτα ότι η γνώση και η συνείδηση γίνεται στόχευση και εξαντλεί το στημένο μέλλον κάποιον που μπορούν να δημιουργήσουν για να γλύψουν τους θεούς τους

Stranger…

katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου