Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Μεγάλη διαδήλωση ενάντια στα μέτρα κοροναϊού στο Λονδίνο.

 Μεγάλη διαδήλωση  ενάντια στα μέτρα του κοροναϊού στο Λονδίνο, καθώς οι διαδηλωτές πίεσαν την αστυνομία να επιλέξει εάν ήταν με τους ανθρώπους ή με τις αρχές που ήταν υπεύθυνες για τους περιορισμούς.

Αρκετές χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Τραφάλγκαρ το Σάββατο παραβιάζοντας την απαγόρευση συγκεντρώσεων περισσότερων από έξι ατόμων.Οι διαδηλωτές, οι οποίοι παραμέλησαν την κοινωνική αποστασιοποίηση και κυρίως απέφυγαν να φορούν μάσκες προσώπου, φώναζαν συνθήματα και έφεραν σημάδια, επικρίνοντας τα κυβερνητικά μέτρα για την αποτροπή της εξάπλωσης του ιού και τον προτεινόμενο υποχρεωτικό εμβολιασμό.

«Ο Covid είναι φάρσα», «Πανδημία», «Αυτό είναι τώρα τυραννία»,ήταν ορισμένα από τα συνθήματα και γραμμένα σε Πανώ.Σε ένα σημείο, το πλήθος άρχισε να προχωρά στην αστυνομία, που προσπαθούσαν να διατηρήσουν την τάξη.Φώναζαν: «Επιλέξτε τη δική σας πλευρά», απαιτώντας από τους αξιωματικούς να αποφασίσουν εάν είναι με τους ανθρώπους που υποφέρουν βάσει των μέτρων Covid ή με τις αρχές που επιβάλλουν τους περιορισμούς.

Πλάνα από το πρακτορείο βίντεο της RT Ruptly δείχνει τους αξιωματικούς και τους διαδηλωτές να σπρώχνουν  ο ένας τον άλλον. Όταν η αστυνομία προσπάθησε να πραγματοποιήσει συλλήψεις, οι διαδηλωτές κλείδωσαν τα χέρια για να αποτρέψουν κανένας να μην εξαχθεί από το πλήθος.

Το Ηνωμένο Βασίλειο σημείωσε απότομη αύξηση στις περιπτώσεις Covid-19 τον Σεπτέμβριο, οι οποίες σχεδόν διπλασιάστηκαν σε 6.000 την ημέρα. Την Παρασκευή, ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον προειδοποίησε ότι ένα δεύτερο κύμα πανδημίας έρχεται στη Βρετανία και δεν αποκλείει νέους περιορισμούς.

Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει μέχρι στιγμής δει περισσότερες από 386.000 περιπτώσεις κοροναϊού, με περισσότερους από 41.700 θανάτους, αλλά η Επιστημονική Συμβουλευτική Ομάδα για Έκτακτες Ανάγκες (SAGE) προειδοποίησε ότι ο αριθμός των νέων μολύνσεων Covid-19 θα μπορούσε να διπλασιαστεί στη χώρα «τόσο γρήγορα όσο κάθε επτά ημέρες "

rt.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSSIA TODAY : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου