Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Ή θα φερθεί ως Έλληνας πρωθυπουργός ή θα πέσει.

 Είναι ηλίου φαεινότερο ότι οι προεκλογικές υποσχέσεις του Μητσοτάκη για μια ισχυρή Ελλάδα εξανεμίστηκαν ολότελα λόγω των μετεκλογικών κυβιστήσεων, κι αν δεν υπήρχε η εκμετάλλευση του αόρατου εχθρού για να επισκιάσει τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα η καρέκλα της εξουσίας θα έτριζε έντονα.Όμως η ανικανότητα σε συνδυασμό με την εξυπηρέτηση ολιγαρχικών συμφερόντων, κατέστησε ανεξέλεγκτο τον φονικό ιό ξεγυμνώνοντας τελείως έναν ακόμη υποτιθέμενο σωτήρα.

Και είναι προφανές ότι αν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπορούσε να σοβαρευτεί, ο Κυριάκος... θα μετρούσε μέρες στην εξουσία.

Η έλλειψη σοβαρότητας του Τσίπρα του επιτρέπει να βουλιάζει με αυτοπεποίθηση την χώρα με αφορμή την απειλή του ιού.

Γι΄ αυτό έρχονται νέα μνημόνια.

Γι΄ αυτό είναι ζήτημα χρόνου να «σφαχτούμε» με τους αλλοδαπούς για ένα κομμάτι ψωμί.

Γι΄ αυτό οδηγούμαστε σε απώλεια εθνικής κυριαρχίας.

Γι΄ αυτό οι δήθεν εταίροι και σύμμαχοι είναι πιθανό να καταφέρουν να ολοκληρώσουν τις ονειρώξεις τους και να μετατρέψουν την Ελλάδα σε πλήρως ελεγχόμενη αποικία.

Όμως μέσα στον ζόφο εμφανίστηκε μια ελπίδα φωτός που δύναται να ανατρέψει τα δεδομένα και να αποτρέψει τον αφανισμό της Ελλάδας.

Οι πατριωτικές δυνάμεις της Νέας Δημοκρατίας.

Οι οποίες πέτυχαν την πρώτη τους νίκη αναγκάζοντας τον Μητσοτάκη να κάνει πίσω και να «παγώσει» τελικά την ντροπιαστική κύρωση των μνημονίων με τα Σκόπια, βάζοντας έτσι το αρχικό λιθαράκι στον αγώνα κατά του εθνομηδενισμού.

Πρόκειται για ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη, καθώς κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει πλέον ενδεχόμενες ευχάριστες εξελίξεις τόσο στα ελληνοτουρκικά όσο και στα υπόλοιπα φλέγοντα μέτωπα, με τον Μητσοτάκη να κάνει πίσω στις απατήσεις της μαμάς Μέρκελ φοβούμενος την πτώση της κυβέρνησης.

Κοίτα να δεις που τελικά θα αναγκαστεί να φερθεί ως Έλληνας πρωθυπουργός.

Ανέλπιστο!!!

antinews.gr

1 σχόλιο:

  1. Αν υποκηψει εστο κε 1χιλιοστο θα προκαλεσει μεγαλο μπαμ δεν θα ζησουμε εφχαριστα αν μας διασπασουν εινε για αυτους ολλα πολυ πιο εφκολα το μετοπο πρεπει να εινε αραγες Κυνδινεβουμε σαν Εθνος οπιος δεν το βλεπει εινε αξιος της μοιρας του κε καταδικαζει τα πεδιατου τιν Ελληνικη λαλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή