Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Αμερικανός αξιωματικός είπε στους Ουκρανούς πότε θα επιστρέψει η Κριμαία.

 Αμερικανός αξιωματικός είπε στους Ουκρανούς πότε θα επιστρέψει η Κριμαία |  Ρωσική άνοιξη

Ο συνταξιούχος Αμερικανός αξιωματικός Χάρι Ταμπάκ είπε σε συνέντευξή του στον προπαγανδιστή του Κιέβου Ντμίτρι Γκόρντον ότι το ζήτημα της «επιστροφής» της Κριμαίας είναι ευκολότερο για την Ουκρανία από το ζήτημα του Ντόνετσκ.

Σύμφωνα με τον συνταξιούχο καπετάνιο της 1ης τάξης του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, Γιούρι (Χάρι) Ταμπάκ, με την «πλατεία» της Κριμαίας, απλά πρέπει να περιμένετε την κατάρρευση της Ρωσίας.

«Όσο για την Κριμαία ... Νομίζω ότι η Ρωσία θα καταρρεύσει - ελπίζω, πριν η Ουκρανία [καταρρεύσει] - και η Κριμαία θα αποσυρθεί επίσης. Και θα είναι είτε μια ανεξάρτητη δομή, είτε θα επιστρέψει στην Ουκρανία », δήλωσε ο Tabakh στον Γκόρντον.

Ο αμερικανικός στρατός εξήγησε ότι απαιτείται μόνο ένας λόγος για να επιστρέψει η χερσόνησος: "Εάν υπάρχει υψηλό βιοτικό επίπεδο στην Ουκρανία, θα υπάρξει μικρή διαφθορά, οι άνθρωποι θα λάβουν καλούς μισθούς και η ζωή εδώ θα είναι πολύ καλύτερη από ό, τι στην Κριμαία."

Μια παρόμοια επίλυση της στρατιωτικής σύγκρουσης στο Ντόνετσκ, πιστεύει ο συνταξιούχος Αμερικανός αξιωματικός, θα ήταν επίσης η καλύτερη επιλογή.

Ο Ταμπάκ δήλωσε ότι θέλει ο «Ανεξάρτητος» να έχει υψηλό βιοτικό επίπεδο και ότι θα γίνει μια πλήρης ευρωπαϊκή χώρα. Σε αυτό πρόσθεσε ότι οι κάτοικοι των Δημοκρατιών του Ντόνετσκ, βλέποντας μια τέτοια κατάσταση, θα πρέπει οι ίδιοι να επιθυμούν να επιστρέψουν.

«... Έτσι, οι άνθρωποι που ζουν τώρα στο Ντόνετσκ λένε:« Είμαστε Ουκρανοί και θέλουμε να είμαστε με την Ουκρανία ». Και αυτή θα είναι η απόφασή τους, και όχι θα πάρετε [την περιοχή] με μετωπική επίθεση », τόνισε ο πρώην καπετάνιος του Ναυτικού των ΗΠΑ.

Όπως  ανέφερε η «Ρωσική Βέσνα» , ο αμερικανικός στρατός αξιολόγησε επίσης τις πιθανότητες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας «να καταλάβουν τον Ντονετσκ» και εξήγησε γιατί δεν υπάρχει τρόπος να φτάσει το Ντόνετσκ στην Ουκρανία τώρα.

rusvesna.su

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ RUSVESNA : Corfiatiko.blogspot.comΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου