Κυριακή, 14 Μαΐου 2017

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΙΣΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ.

Διεθνές Σεισμικό Κέντρο Πρόγνωσης και Ηφαιστείων
                                                
ταχυδρομείο Box 607147 * Ορλάντο, FL 32860

                                                                                   
Www.ievpc.org * 407-994-5567

                                    
                                      
Επικείμενη σεισμική απειλή στις αμερικανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις.12 Μαΐου 2017 Δελτίο τύπου 01-2017      9:30 πμΑποτέλεσμα εικόνας για 2012 movieΤο Διεθνές Σεισμκό Κέντρο Πρόγνωσης (IEVPC) ανακοινώνει σήμερα ότι έχει ειδοποιήσει τον υπουργό Ενέργειας, Rick Perry, για μια επικείμενη απειλή, για τις πυρηνικές εγκαταστάσεις των ΗΠΑ, από ένα κύμα καταστροφικών σεισμών που πρόκειται να ξεκινήσει.

Ο προσδιορισμός του εύρους και της έκτασης αυτής της απειλής βασίζεται σε χρόνια σεισμική και κλιματική έρευνα από τους επιστήμονες της IEVPC που κορυφώθηκε με την πρόσφατη δημοσίευση του βιβλίου με τίτλο "Ανατροπή! Γιατί οι καταστροφικοί σεισμοί θα χτυπήσουν σύντομα τις Ηνωμένες Πολιτείες. "Συν-συγγραφέας από τέσσερις επιστήμονες, με εκτεταμένα αρχεία για την επιτυχία στην πρόγνωση του κλίματος και του σεισμού, το βιβλίο "Ανατροπή!" Εξηγεί την υπόθεση για μια πιθανότητα 80% ή μεγαλύτερη, των καταστροφικών σεισμών που θα χτυπήσουν τις ΗΠΑ μεταξύ 2017 και 2038.Στην επιστολή αυτή, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στον Γραμματέα Perry στις 9 Μαΐου 2017, ο Διευθύνων Σύμβουλος της IEVPC, κ. John L. Casey, συν-συγγραφέας της έρευνας και του βιβλίου, εξηγεί ότι οι ερευνητές της IEVPC έχουν εντοπίσει τρεις κατηγορίες προδρόμων σεισμών Δραστηριότητα που τους οδήγησε να βγάλουν συμπεράσματα για αυτή την επικείμενη απειλή. Περιλαμβάνουν ισχυρούς συσχετισμούς με τα ιστορικά μοντέλα σεισμού, την ηλιακή δραστηριότητα που συνδέεται με τους χειρότερους σεισμούς και την αλλαγή του κλίματος και τις βαθιές ροές ενέργειας στο φλοιό της Γης που φτάνουν στην επιφάνεια με τη μορφή μεγάλων καταστρεπτικών σεισμών πάνω από το 6.5 ρίχτερ.Η επιστολή προς τον Γραμματέα κάνει έντονη προειδοποίηση για καταστροφικές ζημιές σε διάφορες περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών σαν αποτέλεσμα των σεισμικών κρίσεων σε υπάρχουσες πυρηνικές εγκαταστάσεις και σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής καθώς και σε εγκαταστάσεις αποθήκευσης ραδιενεργών αποβλήτων και αναλωμένων καυσίμων.Η επιστολή συνεχίζει να κάνει σημαντικές συστάσεις για να μετριάσει την απειλή καταστροφικών σεισμών στις αμερικανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Περιλαμβάνουν μια ανασκόπηση των υπαρχουσών εγκαταστάσεων, για να βεβαιωθούμε ότι μπορούν να αντέξουν τα νέα υψηλότερα επίπεδα σεισμών, που προβλέπονται και τεκμηριώνονται στο "Upheaval!" Επιπλέον, η επιστολή της IEVPC συνιστά την άμεση μετεγκατάσταση όλων των εξαντλημένων πυρηνικών καυσίμων από σταθμούς παραγωγής ενέργειας και συναφή πυρηνικά απόβλητα, Στο όρος Yucca Mountain, στη Νεβάδα ή σε άλλες εγκαταστάσεις αποθήκευσης πυρηνικών αποβλήτων, ασφαλούς από σεισμούς.
Αποτέλεσμα εικόνας για 2012 movie
Αυτή η τελευταία επιστολή προς τον Γραμματέα Perry, ακολουθεί μια παρόμοια προειδοποίηση που εξέδωσε η IEVPC, στην αμερικανική κυβέρνηση και σε όλα αυτά τα κράτη που διατρέχουν υψηλό κίνδυνο καταστροφικών σεισμών. Η ανακοίνωση αυτή πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιουνίου του 2016 πριν από την κυκλοφορία του βιβλίου "Upheaval!", Το οποίο περιέχει όλο το ερευνητικό υλικό και τη νέα αξιολόγηση της απειλής του σεισμού από το IEVPC.Σύμφωνα με τον Δρ Dong Choi, Διευθυντή Έρευνας στο IEVPC, "Η απειλή των καταστροφικών σεισμών από τη δυτική ακτή προς την ανατολική ακτή των ΗΠΑ είναι  πραγματική. Τα έτη σπουδών μας δείχνουν οριστικά, ότι τώρα είναι η εποχή που οι ΗΠΑ θα κινδυνεύουν περισσότερο από αυτά τα κύματα σεισμών ,μεγέθους ρεκόρ,  που ακολουθούν την ηλιακή δραστηριότητα και τις ροές ενέργειας σε προβλέψιμους κύκλους ».Ο Δρ Rich Swier, ένας ηλεκτρονικός δημοσιογράφος, λέει στο εξώφυλλο του βιβλίου "Ανατροπή!" Ότι είναι "... ένα βιβλίο που κάθε Αμερικανός και κάθε πολίτης του πλανήτη Γη, πρέπει να διαβάσει και να λάβει υπόψη του".Ο κ. John L. Casey, Διευθύνων Σύμβουλος της IEVPC, προσθέτει: «Οι εκτιμήσεις μας για τις ζημιές που θα μπορούσαν να χτυπήσουν  αύριο δείχνουν ότι πολλά εκατομμύρια Αμερικανών θα μπορούσαν να βιώσουν σεισμούς τόσο μεγάλους ώστε ολόκληρα κράτη και περιοχές της χώρας να μην έχουν νερό Και ρεύμα για εβδομάδες ή μήνες κάθε φορά. Ο Δρ Thomas Jordan, ένας από τους πιο αναγνωρισμένους γεωλόγους της χώρας, δήλωσε για παράδειγμα ότι το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα είναι "κλειδωμένο, φορτωμένο και έτοιμο να κτυπήσει". Η έρευνά μας υποστηρίζει την πίστη του σε έναν καταστροφικό σεισμό, "Χτυπώντας τελικά την Καλιφόρνια κάθε μέρα τώρα. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι η απειλή είναι πολύ χειρότερη από τις εκτιμώμενες, με δεκάδες χιλιάδες νεκρών, εκτεταμένες καταστροφές και αστικές διαταραχές, που έρχονται και στις δύο περιοχές του Λος Άντζελες ή του Σαν Φρανσίσκο.
"Ανησυχούμε ιδιαίτερα για τη Νέα Σεισμική Ζώνη της Μαδρίτης (NMSZ) στο κέντρο της χώρας μας και πώς ένας αναμενόμενος σεισμός 7.0 έως  8.0 ρίχτερ, θα προκαλέσει όχι μόνο καταστροφή, στις οκτώ χώρες γύρω από το NMSZ, Ένα μεγάλο μέρος των καυσίμων και φυσικού αερίου βορειοανατολικά που διέρχεται μέσω αγωγών στο NMSZ.Η επιστολή αυτή προς τον Γραμματέα Perry,  είναι η τελευταία μας προσπάθεια να ανεβάσουμε κόκκινες σημαίες για την πρόσθετη απειλή που σχετίζεται με τον σεισμό, τόσο για την παροχή ενέργειας, όσο και για τους πυρηνικούς σταθμούς και τις εγκαταστάσεις αποθήκευσης πυρηνικών αποβλήτων. Του ελέγχου των πυρηνικών εγκαταστάσεων από ζημιές από σεισμό, θα μπορούσε να προσθέσει μια εντελώς νέα επικίνδυνη διάσταση στις αναμενόμενες τεράστιες απώλειες της ζωής και της περιουσίας, που εμείς και οι άλλοι προβλέπουμε.
Σχετική εικόνα
"Αυτό που λέμε ,είναι ότι η έρευνά μας αποδεικνύει ότι πολλοί" μεγάλοι "σεισμοί πρόκειται να κτυπήσουν στις ΗΠΑ μεταξύ 2017 και 2038, όπως δείχνουν τα γεγονότα της ιστορίας, πριν αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε άμεσα για να διασφαλίσουμε τη χώρα, για αυτή τη νέα εποχή Του γεωφυσικού κινδύνου που μόλις ξεκίνησε. "

http://www.ievpc.org/id67.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ IEVPC(ΔΙΕΘΝΕΣ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ):Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.