Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ! Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η περιοχή – Σε καραντίνα οι εργαζόμενοι (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ).

pirinika_HPA
Συναγερμός σήμανε σε χώρο πυρηνικών αποβλήτων στο Hanford της Ουάσινγκτον, έπειτα από κατάρρευση τούνελ που χρησιμοποιείται για την αποθήκευση των επικίνδυνων υλικών.

Σύμφωνα με τις πρώτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, το αμερικανικό υπουργείο Ενέργειας κήρυξε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε χώρο αποθήκευσης πυρηνικών αποβλήτων, ενώ το προσωπικό της εγκατάστασης έχει εκκενώσει ήδη το χώρο.
Παράλληλα, όπωςμεταδίδει το star.gr, έχει ζητηθεί από τους εργαζόμενους να παραμείνουν στα σπίτια τους, να μην φάνε και να μην πιούν οτιδήποτε μέχρι να υπάρξει νεότερη ενημέρωση.


Να σημειώσουμε, ότι η σήραγγα βρίσκεται κοντά σε ένα εργοστάσιο πλουτωνίου και ουρανίου και κατέρρευσε πιθανότατα από δονήσεις λόγω έργων οδοποιίας που πραγματοποιούνται σε κοντινή περιοχή. Η κατάσταση κρίνεται πολύ σοβαρή καθώς η σήραγγα χρησιμοποιείται για την αποθήκευση εξαιρετικά ραδιενεργών υλικών και εξοπλισμών, όπως για παράδειγμα τα τρένα που μεταφέρουν ραδιενεργά καύσιμα.
pirinika
πυρηνικα2
πυρηνικα1

pirinika_HPA Καταγραφή1 Καταγραφή2
crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.