Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017

Πολλά σημάδια στον ήλιο,το φεγγάρι και τα αστέρια.

Και θα υπάρχουν παράξενα σημάδια στον ήλιο,το φεγγάρι και τα αστέρια. «Και εδώ στη γη τα έθνη θα είναι σε αναταραχή,-Κατά Λουκά Ευαγγέλιο 21:25.coronal_hole.jpg

Η νέα ιστορία από την Daily Mail αναφέρει ότι υπάρχει μία τεράστια στεφανιαία τρύπα στον ήλιο,που εξαπλώνεται σε όλη την ηλιακή επιφάνεια» και επιτρέπει σε τεράστια ποσά  ηλιακού ανέμου να έρθουν προς τη γη.
Η νέα ιστορία από την εφημερίδα  The Express  αναφέρει ότι η ΝΑΣΑ δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram,με προειδοποίηση ότι «η επιμηκυμένη στεφανιαία τρύπα περιστρέφεται σε όλη την επιφάνεια του ήλιου, από την περασμένη εβδομάδα, έτσι ώστε τώρα ο ηλιακός άνεμος να κατευθυνθεί  προς την γη».solar_pain_itb.jpg
Το SHTFPlan αναφέρει ότι ο ηλιακός άνεμος θα παρέμβει στο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας και θα διαταράξει πολλά διαφορετικά είδη τεχνολογιών που βασίζονται στον «ηλεκτρομαγνητισμό».

Αυτό μπορεί να επηρεάσει δορυφόρους σε τροχιά, δυνητικά μπορεί να οδηγήσει σε έλλειψη πλοήγησης στα GPS, το σήμα στα κινητά τηλέφωνα  και την δορυφορική τηλεόραση.
Επιπλέον, το κύμα των σωματιδίων μπορεί να οδηγήσει σε υψηλά ρεύματα στη μαγνητόσφαιρα , που μπορεί να οδηγήσει σε υψηλότερο από το κανονικό ρεύμα στα ηλεκτροφόρα καλώδια, με αποτέλεσμα οι ηλεκτρικοί μετασχηματιστές και οι σταθμοί παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος να έχουν απώλεια δύναμης.
Στο πρώτο βίντεο θα δείτε ότι κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει σε όλο τον κόσμο με παράξενα καιρικά φαινόμενα, ηφαιστειακές διαταραχές και Τεκτονικές εκδηλώσεις.
Στο 2ο βίντεο που ακολουθεί ο βιντεογράφος αναφέρει ότι τέτοιες καταιγίδες από τον ήλιο δίνουν το έναυσμα για πολυάριθμους μαζικούς σεισμούς σε όλο τον πλανήτη.
Στο 3ο βίντεο που ακολουθεί, ακούμε για τον πρόσφατο σεισμό στις Φιλιππίνες που συνέβη σε ρεκόρ βάθους, ενώ το τελικό βίντεο  διερευνά, επίσης, ό, τι είμαστε σήμερα μάρτυρες με τον ήλιο σε σχέση με τον πλανήτη μας και το διάστημα και τι μπορεί να έρχεται στη συνέχεια.


http://allnewspipeline.com/Signs_In_The_Sun_Moon_Stars.php
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.