Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

KΌΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΌΣ.Μαζική σατανική θυσία.

Εφτασε επιτέλους η μέρα που θα ορκιστεί ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ,Ντόναλντ Τραμπ.
Σε μία στημένη προεκλογική καμπάνια που η Χίλαρυ έκανε τα πάντα για να χάσει τις εκλογές.Μέχρι και την άρρωστη- που είναι ανίκανη να αναλάβει το Οβάλ γράφειο- έκανε.
Τι θα συμβεί στις 20 Ιανουαρίου;
Θα υπάρξει κάποιου είδους αποδιοργάνωση;
Στο χάος που είναι πιθανό να εκραγεί κατά τη διάρκεια ή στο δρόμο για τα επίσημα εγκαίνια, θα υπάρξει μία media συσκότιση, αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο της ελίτ.

Ο νέος Πρόεδρος έχει ορκιστεί; Αυτός έχει ορκιστεί ή όχι; Υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση του να ορκιστεί; Ακόμα περιμένουμε την λέξη ότι ο Πρόεδρος έχει ορκιστεί πράγματι ; Εμείς τώρα έχουμε ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι ο νέος Πρόεδρος έχει ορκιστεί ;
Το βαθύ κράτος που ελέγχει την Αμερική ποτέ δεν θέλησε να υπάρξει  45ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Και ο Μπάρακ Ομπάμα  ποτέ δεν ήθελε να παραμείνει ως έχει.
Στις 20 Ιανουαρίου 2017,οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα αρχίσουν τη μετάβαση από μια δημοκρατία σε ένα αυτόνομο, εχθρικό έδαφος, υπό τον έλεγχο του οργανισμού Ομοσπονδιακής διαχείρισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης. Θα έχει «αφιλόξενες» FEMA περιοχές που ελέγχονται από τους διευθυντές της FEMA.
Η τρέχουσα λίστα των ατόμων που απαρτίζουν τους ορισθέντες ηγέτες μιας κυβέρνησης FEMA, που ελέγχονται στο πλαίσιο του προγράμματος της συνέχειας της κυβέρνησης (COG), είναι άγνωστη σε μας.
Εάν αυτό επρόκειτο να συμβεί, στη συνέχεια, δεν γνωρίζουμε καν εάν η αναγγελθείσα FEMA κυβέρνηση είναι νόμιμη ή όχι.
Μόνο μια μεταβατική κρίση στην εκτελεστική εξουσία θα μπορούσε ρεαλιστικά και αποτελεσματικά να αποκεφαλίσει την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Χωρίς Πρόεδρο ή το Υπουργικό Συμβούλιο, η κυβέρνηση σκιά εύκολα θα σφετεριστεί το συνολικό έλεγχο όλων των σημαντικών υποδομών των ΗΠΑ.
Ρεαλιστικά, μπορούμε να αναμένουμε ότι η Χίλαρι Κλίντον έχει οριστεί σαν ένα πρόσωπο-κλειδί,για να αναλάβει την κυβέρνηση COG, δεδομένου ότι είναι μια πρώην γραμματέας του κράτους και η πρώτη κυρία. Επίσης, αν ο Ντόναλντ Τραμπ πρέπει να εξαφανιστεί από την στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα, κατά τη διάρκεια του χάους ,στη συνέχεια η επόμενη λογική επιλογή για FEMA- δικτάτορας, θα είναι η Χίλαρι Κλίντον, δεδομένου ότι αυτή ήταν η πρώτη επιλαχούσα στην εκλογική αναμέτρηση-αυτό θα ήταν ένας αποτελεσματικός τρόπος για να καθησυχάσουμε τουλάχιστον το ήμισυ του πληθυσμού των ΗΠΑ που υποστήριξαν την υποψηφιότητά της.
Ο Κοινός κανόνας είναι πάντα μια πιθανότητα.
Ήδη πάνω από 500 αμερικανικές πόλεις έχουν φιλελεύθερες-προοδευτικές συναντήσεις για να συζητήσουν, πώς μπορούν να γίνουν πλήρως λειτουργικές αντιστασιακές ομάδες.
Αλλά δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα.
Να επαγρυπνούμε.

Προσευχήσου.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.