Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017

70 έθνη θα συναντηθούν στο Παρίσι και θα δεσμευθούν δημοσίως για να χωρίσουν τη γη του Ισραήλ.Διέρρευσε το προσχέδιο της ανακοίνωσης-απόφασης.

Έχει διαρρεύσει ένα προσχέδιο της δήλωσης- σύνοψης, που θα κυκλοφορήσει μετά το πέρας της  70-εθνούς διάσκεψης στο Παρίσι, την Κυριακή.United Nations Secretary General Ban Ki-moon
Όπως θα δείτε παρακάτω, το ανακοινωθέν αυτό πρόκειται να ανακοινώσει τη δημιουργία ενός παλαιστινιακού κράτους,, για να χρησιμεύσει σαν βάση στις τελικές διαπραγματεύσεις μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων.
Οι Ισραηλινοί πιστεύουν ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη Αμερικανική προδοσία,πριν αναλάβει ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος Τραμπ,στις 20 Ιανουαρίου και αυτό είναι κάτι που πρέπει όλοι να παρακολουθούν πολύ στενά.
Η Ισραηλινή εφημερίδα Haaretz έλαβε αποκλειστικά ένα αντίγραφο του σχεδίου της δήλωσης σύνοψης που θα κυκλοφορήσει μετά την Διάσκεψη  την Κυριακή, και μπορείτε να το διαβάσετε εδώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε μια σημαντική συνάντηση διπλωματών, την περασμένη Παρασκευή, και το πιο πρόσφατο προσχέδιο αντανακλά την ανατροφοδότηση που ελήφθη από διπλωμάτες κατά τη συνάντηση αυτή:
Την περασμένη Παρασκευή, υπήρξε μια συνάντηση των ανώτερων διπλωματών από τις δεκάδες δυτικές και αραβικές χώρες που θα παραστούν. Η Γαλλική αντιπροσωπεία, με τον Γκαμπριέλ Ανοτό κ. Pierre Vimont, παρουσίασε  το πρώτο σχέδιο της σύνοψης- ανακοινωθέν της Διάσκεψης και ρώτησε για τα σχόλια.
Σύμφωνα με Δυτικούς διπλωμάτες, η Γαλλία θέλει να επιτευχθεί συναίνεση μεταξύ των συμμετεχόντων μελών, σε μια ισορροπημένη πρόταση, που ήθελε να τονίσει την κεντρικότητα της λύσης δύο κρατών, της διεθνούς κοινότητας, αλλά θα λάβει υπόψιν την μεταφορά αυτού του μήνα, της προεδρικής εξουσίας στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Με πολλούς τρόπους, το έγγραφο παρακολουθεί στενά τη γλώσσα του Ο.Η.Ε.Το  2334 ψήφισμα του Συμβουλίου ασφαλείας. Εδώ είναι μερικά από τα πράγματα που πραγματικά ξεχώριζε για μένα στο σχέδιο.
-Κάνει μια σαφή δέσμευση για «δύο μέλη, το Ισραήλ και την Παλαιστίνη,που  ζουν πλάι-πλάι με ειρήνη και ασφάλεια

-Επιμένει ότι πρέπει να υπάρξει ένα τέλος «της κατοχής που ξεκίνησε το 1967».

-Καλεί τους Ισραηλινούς και τους Παλαιστινίους ηγέτες να ανανεώσουν τη δημόσια τη δέσμευσή τους, για μια λύση δύο κρατών.

-Καλεί επίσης τους Ισραηλινούς και τους Παλαιστίνιους ηγέτες να αποκηρύξουν δημόσια όποιους από τους υπαλλήλους δεν υποστηρίζουν μια λύση δύο κρατών.
-Αναφέρει ότι τα 70 έθνη που συγκεντρώθηκαν στο Παρίσι, αναγνωρίζουν μόνο τα σύνορα όπως υπήρχαν στις 4 Ιουνίου 1967 και ότι οι μόνες μελλοντικές αλλαγές στα εν λόγω σύνορα θα αναγνωριστούν αν υπάρξει αποτέλεσμα στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων. Και ακριβώς όπως  το 2334 ψήφισμα, του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, αναφέρεται συγκεκριμένα: Ιερουσαλήμ. Έτσι σύμφωνα με το έγγραφο αυτό, το Ισραήλ δεν θα έχει το τείχος των δακρύων, το Όρος του Ναού, μια ενιαία ίντσα της Δυτικής Όχθης ή μια ενιαία ίντσα της Ανατολικής Ιερουσαλήμ.
-Οι ανακεφαλαιωτικές καταστάσεις επίσης θα καλέσουν όλες τις χώρες να διακρίνουν σαφώς μεταξύ του κράτους του Ισραήλ και τα εδάφη που θα ανήκουν στους Παλαιστίνιους, με βάση τα σύνορα του 1967, σε όλες τις συναλλαγές τους.
Περιττό να πω, αυτό είναι ένα έγγραφο φρικτά αντι-Ισραηλινό και η ισραηλινή κυβέρνηση  ήδη το καταγγέλλει έντονα.
Στο σημείο αυτό, ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, είναι πιο ανήσυχος, για το ενδεχόμενο, ότι αυτή η συνοπτική δήλωση ,θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σαν βάση, για ένα άλλο ψήφισμα του Συμβουλίου ασφαλείας του ΟΗΕ, λίγες ημέρες αργότερα.
Ο Νετανιάχου εκφράζει φόβους ότι το τελικό ανακοινωθέν της Διάσκεψης του Παρισιού, θα υιοθετηθεί την ερχόμενη Δευτέρα από το Συμβούλιο των Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ και τους υπουργούς Εξωτερικών του Κουαρτέτου, και μπορεί επίσης να είναι η βάση για ένα άλλο ψήφισμα του Συμβουλίου ασφαλείας, που είναι προγραμματισμένο να συγκληθεί την επόμενη Τρίτη για την μηνιαία συζήτηση σχετικά με το Ισραηλινο-παλαιστινιακό ζήτημα.
Θεωρούμε τους εαυτούς μας , μόνο λίγες μέρες πριν από τη Διάσκεψη του Παρισιού, μόλις λίγες μέρες αργότερα, μια συζήτηση του Συμβουλίου ασφαλείας είπε ο Νετανιάχου κατά την έναρξη της της εβδομαδιαίας συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου την Κυριακή. «Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για να αποτρέψουμε έναν άλλο ψήφισμα του Συμβουλίου ασφαλείας.
Με την οργάνωση αυτής της Διάσκεψης που προσπαθεί να ανοίξει το δρόμο στην προσπάθεια να διαιρέσει το ομόσπονδο κράτος του Ισραήλ, η Γαλλία  κινδυνεύει να τη βρίζουν σε μεγάλο βαθμό.
΄Οταν το υπόλοιπο του κόσμου προσπαθεί να διαιρέσει το ομόσπονδο κράτος του Ισραήλ και να βλάψουν τον εβραϊκό λαό,, πηγαίνουν εκεί που ο Ιησούς γεννήθηκε, στην οικογένεια και την πόλη όπου θα αποφανθούν και βασιλεύει για 1000 χρόνια και μετά θα επιστρέψει.
Όταν ήταν να σταυρωθεί ο Ιησούς ,οι Ρωμαίοι στρατιώτες είχαν υποδιαιρεθεί του ρούχα του, μια βαθιά επαίσχυντη πράξη.
Αλλά τώρα, λίγο πριν ο Ιησούς επιστρέψει, ολόκληρη η υδρόγειος προσπαθεί να χωρίσει τη γη του και μία πόλη, σε ολόκληρο τον πλανήτη,που αυτός προσδιόρισε σαν δική του (Ματθαίος 5:35).

Γιατί είναι τόσο ανόητοι οι ηγέτες μας; Στις Γραφές, ο Θεός ειδικά μας προειδοποιεί ότι τις τελευταίες ημέρες, θα κρίνει τα έθνη για τη διαίρεση μέχρι τη γη του. Αυτό είναι που ο Ιωήλ λέει 3:1-2 στην σύγχρονη αγγλική έκδοση...

Σε εκείνες τις ημέρες και εκείνη τη στιγμή, όταν μπορώ να επαναφέρω τις τύχες του Ιούδα και της Ιερουσαλήμ, θα συγκεντρώσω όλα τα έθνη, και θα τους φέρω κάτω στην κοιλάδα του Ιωσαφάτ. Θα μπω σε απόφαση μαζί τους εκεί ,σχετικά με το λαό μου και τη κληρονομιά μου,το Ισραήλ, τον οποίο αυτοί έχουν χωρίσει διάσπαρτα μεταξύ των Εθνών! αυτοί έχουν επίσης να υποδιαιρέσει τη γη μου.

Εκείνοι που ευλογεί το Ισραήλ θα ευλογηθούν, και όσους καταριέται το Ισραήλ θα είναι καταραμένοι.

Και τα 70 έθνη που συγκεντρώνονται στο Παρίσι της Γαλλίας την Κυριακή, είναι κυριολεκτικά σε κίνδυνο,να βρίζονται από ολόκληρο τον πλανήτη.

Ας προσευχηθούμε απλά να μην υπάρξει άλλο ένα ψήφισμα του Συμβουλίου ασφαλείας του ΟΗΕ μετά τη διάσκεψη αυτή, διότι αυτό θα ήταν απολύτως καταστροφικό για το Ισραήλ, τις Ηνωμένες Πολιτείες και για το υπόλοιπο του πλανήτη.
http://www.charismanews.com/opinion/62323-70-nations-to-meet-in-paris-will-publicly-commit-to-dividing-the-land-of-israel
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ CHARISMA NEWS : Corfiatiko.blogspot.com
Παρά τις μαζικές ενστάσεις από τον Πρωθυπουργό, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, και χωρίς την παρουσία τουΠαλαιστίνιου Πρόεδρου, Μαχμούντ Αμπάς, πάνω από 40  υπουργοί Εξωτερικών και ανώτεροι διπλωμάτες από 75 χώρες θα πάνε στο Παρίσι την Κυριακή για να προσπαθήσουν να αναθερμάνουν την στασιμότητα της ειρηνευτικής διαδικασίας.

Η σύνοδος κορυφής, που ξεκινά από τη Γαλλία, πραγματοποιείται μόλις εβδομάδες μετά από το Συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ,που ψήφισε ένα ψήφισμα που καταδίκασε τους οικισμούς του Ισραήλ.

Ο  διπλωματικός ανταποκριτής της εφημερίδας Haaretz, Barak Ravid, βρίσκεται στο Παρίσι, και θα καλύψει τη Διάσκεψη, η οποία αρχίζει την Κυριακή στις 3:30 μ.μ. ώρα Ισραήλ με ομιλία του Γάλλου Προέδρου, Φρανσουά Ολάντ, και τελειώνει γύρω στις 7 μ.μ. με μια συνοπτική δήλωση ένα αποκλειστικό σχέδιο του οποίου διέρρευσε στην Haaretz.(Διαβάστε παραπάνω).
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ HAARETZ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.