Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Η δήλωση του Τραμπ που θα εκπληρώσει την προφητεία του Ιωήλ.

Ο Τραμπ ορκίστηκε 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ και ο κόσμος θα αλλάξει τόσο πολύ,όσο δεν φαντάζεστε.
Η παγκόσμια κοινότητα τρέμει σήμερα, και δικαίως. Για πρώτη φορά στη σύγχρονη πολιτική ιστορία, θα έχουμε έναν Πρόεδρο στο Λευκό Οίκο που τοποθετήθηκε για το θείο διάταγμα, για ένα θεϊκό σκοπό ,να εκπληρώσει την ΒΙΒΛΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ.

Επειδή ο Θεός έχει βάλει το χέρι του στο Ντόναλντ Τραμπ σε μια εποχή όπως αυτή.
εχει υποσχεθεί να μεταφέρει την Αμερικάνικη πρεσβεία από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ.
Μια κίνηση που θα αλλάξει την ισορροπία δυνάμεων στη Μέση Ανατολή, από τα γεγονότα της 14ης Μαΐου 1948, όταν οι Εβραίοι ίδρυσαν το ισραήλ και επέστρεψαν στη χώρα τους,σύμφωνα με την ΒΙΒΛΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ.
Αλλά όπως ένας πιστός γράφει, υπάρχει μια μοναδική υπόσχεση από το Ντόναλντ Τραμπ,που  ευφραίνει την ψυχή μου πέρα από την περιγραφή.

Ο Θεός δεν ασχολείται τόσο πολύ με την Αμερική. Ο Θεός είναι οικείος με το έθνος του Ισραήλ και τον εκλεκτό του λαό, τους Εβραίους. Στο τρίτο κεφάλαιο του Ιωήλ, διαβάζουμε ότι ο Θεός θα επιτρέψει τη μάχη του Αρμαγεδώνα, επειδή οι άνθρωποι έχουν διαιρεθεί στο Ισραήλ, ένα μέρος που ο ίδιος αποκαλεί «γη μου». Διαβάστε το για τον εαυτό σας:

«Επίσης θα συγκεντρωθούν όλα τα έθνη, και θα τους φέρει στη κοιλάδα του Ιωσαφάτ, και θα παρακαλούν εκεί για το λαό μου και τη κληρονομιά μου,τον Ισραήλ, τους οποίους αυτοί έχουν διάσπαρτα ανάμεσα στα έθνη, και χωρισμένους στη γη μου Ιωήλ 3:2 
Όταν ο Τραμπ εκπληρώσει την υπόσχεση της εκστρατείας του, να μετακινήσει την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ, θα αναδιαρθρώσει εντελώς τη Μέση Ανατολή, όπως την ξέρουμε, και θα μπορούσε να προκαλέσει ενδεχομένως τον Ψαλμό 83,με τον πόλεμο που περιγράφει.
Δεν είμαστε ενθουσιασμένοι με την προοπτική του επερχόμενου πολέμου, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι που ζούμε σε μια εποχή όπου θα δούμε τις Γραφές να εκπληρώνονται.
Ζούμε τις ημέρες όπου θα εκπληρωθεί η ΒΙΒΛΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ μπροστά στα μάτια μας, και πολυαναμενόμενα γεγονότα θα αρχίσουν σύντομα να εκτυλλίσονται. Ο Θεός ανάστησε το ένα πρόσωπο που ήταν πρόθυμοινα εκπληρώσει το θέλημά του σχετικά με την Ιερουσαλήμ και το Ισραήλ.

Είστε έτοιμοι για αυτό που έρχεται μετά;
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕFORE IT'S NEWS: Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.