Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

Nίκολιτς: Οι εκδηλώσεις που σχετίζονται με το τρένο είναι οι τελευταίες συσπάσεις της αμερικανικής κυβέρνησης!!! Τι απαντούν οι Αλβανοί.

Μου φαίνεται ότι για τα γεγονότα που σχετίζονται με τα σιδηροδρομικά τραντάγματα, ευθλυνεται η απερχόμενη κυβέρνηση των ΗΠΑ, λέει ο πρόεδρος της Σερβίας,  Τόμισλαβ Νίκολιτς, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας.
- Το θέμα του διαλόγου στις Βρυξέλλες, θα πρέπει τώρα να είναι μόνο για το  τρένο, ή της ελεύθερης κυκλοφορίας, αλλιώς δεν βλέπω τι πρέπει να διαπραγματευτεί η  Πρίστινα και την ΕΕ - δήλωσε ο πρόεδρος της Σερβίας.

Ο Νίκολιτς, δήλωσε ότι η ΕΕ πρέπει να απαντήσει, αν είναι  ακριβής η δήλωση του Πρωθυπουργού του Κοσσυφοπεδίου, Ίσα Μουσταφά, ότι το τρένο έπρεπε να σταματήσει με την έγκριση της Ένωσης.

Όπως είπε, οι μονάδες που εμφανίστηκαν χθες το βράδυ, με τις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας ROSU, ήταν ένα σημάδι ότι οι Αλβανοί θέλουν πόλεμο.
 Δεν θέλουμε τον πόλεμο, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι από το Σύνταγμα να προστατεύσουμε το  εδάφος και τους πολίτες. Κάθε νέα προσπάθεια θα τελειώσει άσχημα. Αυτό είναι που πιστεύουν ορισμένοι Αλβανοί και οι χορηγοί τους, - λέει.
http://www.blic.rs/vesti/politika/nikolic-dogadaji-vezani-za-voz-su-poslednji-trzaji-americke-administracije/14z1m23
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΚΗ BLIC:Corfiatiko.blogspot.com
Οπως μεταδίδει το Αλβανικό Koha.net το τρένο επέστρεψε στις 4 τα ξημερώματα στο Βελιγράδι,μετά από 19 ώρες ταξίδι.
https://koha.net/?id=27&l=151893


Ο Ανεξάρτητος βουλευτής, Ιλίρ Ντέντα,ανέφερε ότι ο Σέρβος Πρωθυπουργός Αλεξάνταρ Βούσιτς,ακολουθεί την πρακτκή της Ρωσίας στην Κριμαία,αφού προειδοποίησε για τελευταία φορά, ότι εάν οι Σέρβοι του Κοσσυφοπεδίου δεχτούν επίθεση τότε η Σερβία θα τους προστατεύσει.Ο στόχος του Βελιγραδλιου για το βόρειο Κόσοβο, είναι ακριβώς ο ίδιος όπως της Ρωσίας στη Κριμαία.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΡΒΙΚΗ BLIC ΚΑΙ ΤO KOSOBARIKO ΚΟΗΑ.ΝΕΤ: Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.