Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

7 ανώμαλες ανακαλύψεις στον πλανήτη Άρη αποδεικνύουν ότι κάποτε κατοικήθηκε.

Πιθανώς, μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι ο πλανήτης Άρης είναι ένας από τους πιο συναρπαστικούς  πλανήτες – εκτός από τη γη – στο ηλιακό μας σύστημα. Έχουμε μάθει τόσα πολλά για τον κόκκινο πλανήτη, που θα αλλάξει τη γνώμη μας για ό, τι νομίζαμε προηγουμένως, σχετικά με τον Άρη. Τέλος, οι ερευνητές γνωρίζουν ότι ο Άρης δεν ήταν πάντα ένα έρημο και αφιλόξενο μέρος. Στην πραγματικότητα, εκατομμύρια χρόνια πριν, ο κόκκινος πλανήτης φυτό μπορεί να έχει παράξενα μέρη παρόμοια με τη γη.FB_IMG_1438518354106
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες έχουν ανακαλύψει ότι ο Άρης έχει υγρό νερό,που ρέει στην επιφάνειά του, μια ανακάλυψη που θα αλλάξει ριζικά όλα όσα γνωρίζαμε ποτέ για τον Άρη. Το γεγονός ότι η NASA γνωρίζει ότι υπάρχει νερό στον Άρη, σημαίνει ότι μπορεί να πάρει τα καλύτερα μέρη για να ψάξει για την πρωτόγονη ζωή. Εάν υπάρχει νερό, τότε ίσως θα μπορούσε να υπάρχει ζωή στον Άρη.
Ας δούμε όμως,σύμφωνα με τις φωτογραφίες της ΝΑΣΑ,τι βρήκαμε στον πλανήτη Άρη,που μαρτυρά ότι κάποτε μπορεί να κατοικήθηκε.
Η πρώτη διαπίστωση που βρίσκουμε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι ο υποτιθέμενος «θόλος» στον Άρη.Mysterious dome on Mars Ancient Code
Κοιτάξτε προσεκτικά την εικόνα και  τι είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεστε;Η εικόνα, που λήφθηκε  από το rover με πανοραμική κάμερα βρίσκεται στην ιστοσελίδα της NASA (Sol 4073).Βλέπετε καθαρά ένα ημι-σφαίριο που προεξέχει στο πάνω μέρος, από το λόφο. Το αντικείμενο τρούλος-όπως φαίνεται  είναι ασυμβίβαστο με το γύρω ανάγλυφο.
Μυστηριώδες άγαλμα  βρέθηκε στον Άρη;
Optimized-MArs mysterious statue

Η εικόνα που προφανώς αψηφά όλες τις επεξηγήσεις, μοιάζει με ένα αρχαίο άγαλμα Σουμερίων,που συχνά βλέπουμε στην αρχαία Μεσοποταμία, στη γηπορούμε σαφώς να δούμε από το πρόσωπο του αγάλματος, δύο μάτια, μύτη, στόμα και σε τυπικό κωνικό σχήμα,τη γενειάδα που βλέπουμε σε σχεδόν όλα τα αρχαία αγάλματα των Σουμερίων στον πλανήτη μας.
Ιερογλυφικά στον Άρη.
NASA-2-394259
Άλλη μία φωτογραφία από το ρόβερ της ΝΑΣΑ που δείχνει ιερογλυφικά στον πλανήτη.
Γνωρίστε το «Στόουνχεντζ» του Άρη.
A Stonehenge on Mars?
Γνωρίστε το«Marshenge», ένα μυστηριώδες πέτρωμα που έχει εντοπιστεί στην επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη. Ο μυστηριώδες σχηματισμός στηρίζεται σε ένα ανάχωμα που αυξάνεται από το έδαφος και φαίνεται σαφώς να περιβάλλεται από ένα χαντάκι.
Αυτός ο σχηματισμός βράχου σαφώς μοιάζει με το γνωστό Στόουνχεντζ στη Βρετανία και είναι πολύ απίθανο να είναι το αποτέλεσμα της μητέρας φύσης του Άρη. Ο σχηματισμένος μυστηριώδης βράχος στον Άρη, είναι μοναδικός στην περιοχή που φωτογραφήθηκε, και όπως θα δείτε στην αρχική εικόνα, δεν υπάρχει τίποτα γύρω από το σχηματισμό αυτό.
Και «Άλλο» άγαλμα στον Άρη;
Are we looking at a statue on the surface of Mars? Or is it just another rock and Pareidolia is kicking in?
Με την πανοραμική προβολή PIA 17931,που προσφέρει αυτή η εικόνα, θα πρέπει να είμαστε σε θέση να δούμε, στην κάτω δεξιά γωνία, ένα τεχνούργημα, το οποίο, παράξενα, μοιάζει με ένα άγαλμα. Αυτό το «άγαλμα» έχει ακόμα και τα μάτια, τη μύτη και το στόμα, και είναι αδύνατο να είναι το αποτέλεσμα της μητέρας φύσης στον Άρη.
Ο μυστήριος «εξωγή'ι'νοςς» από τον Άρη.
FB_IMG_1438518354106
Κοιτάξτε προσεκτικά στο κέντρο-δεξιό μέρος της εικόνας, εκεί, θα παρατηρήσετε ένα παράξενο αντικείμενο που ξεχωρίζει σαφώς από το υπόλοιπο τοπίο που το περιβάλλει. Υπάρχουν βράχοι στον Άρη, υπάρχουν βράχοι που μπορεί να φαίνονται λίγο περίεργοι και στη συνέχεια ,έχετε αντικείμενα όπως σε αυτή την εικόνα. Κάτι που είναι εντελώς εκτός τόπου και δεν φαίνεται να είναι ένας βράχος. Το εν λόγω αντικείμενο φαίνεται να έχει δέκα σχηματισμένες «γραμμές» ή «πλοκάμια».
Και πυραμίδα στον Άρη;
Το ρόβερ curiosity της ΝΑΣΑ,εδώ έχει φωτογραφήσει τη «τέλεια» συμμετρία στη δομή των «πυραμίδων» που ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους βράχους  του Άρη.Οι γωνίες και οι γραμμές της πυραμίδας πιστεύεται ότι είναι ένα αποκαλυπτικό σημάδι, που διαφοροποιεί ένα φυσικό σχηματισμό από ένα που προκαλείται από τον άνθρωπο.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANCIENT-CODE : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.