Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

H Ρωσία παρεμβαίνει στην εκλογή 24 χωρών για να καταστρέψει τη ζώνη- χάος;

Η Ρωσία παρεμβαίνει στις εκλογές σε άλλες χώρες; Μέχρι πρόσφατα, ήταν μόνο οι Αμερικανοί, οι οποίοι  κατηγορήθηκαν για διάπραξη εγκλημάτων στον κυβερνοχώρο εναντίον άλλων χωρών. 
Russia interferes in election of 24 countries to ruin the chaos zone?. 59604.jpegΩστόσο, φαίνεται σήμερα ότι η Ρωσία έχει γίνει εξίσου ισχυρή, όπως στον χρηματοπιστωτικό τομέα.
Η Ρωσία θα μπορούσε να επηρεάσει, τις εκλογές σε 24 χώρες,λέει ο διευθυντής των εθνικών πληροφοριών των ΗΠΑ, James Clapper,χωρίς να διευκρινίζει  τα ονόματα των χωρών αυτών με στοιχεία, για να τεκμηριώσει τις δηλώσεις του.
Οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι πιστεύουν επίσης ότι η Ρωσία θα να προσπαθήσει να δείξει τεράστια επιρροή στις ευρωπαϊκές εκλογές του 2017. Σύμφωνα με την Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung, η Γερμανία θα πρέπει να φτιάξει ένα νέο τύπο για την προεκλογική εκστρατεία.
Επιπλέον, ο πρώην Πρόεδρος της Λεττονίας, Βάλντις Ζάτλερς είπε στο TV3, ότι η Ρωσία επρόκειτο να παρέμβει στις επερχόμενες εκλογές στους οργανισμούς αυτοδιοίκησης, στη Λετονία. Όπως μπορείτε να δείτε, αγαπητέ αναγνώστη, το χέρι του Κρεμλίνου είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο πράγματι - μπορεί να φτάσει ακόμη και στην τοπική αυτοδιοίκηση των ξένων κρατών!

Η Εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung αναφέρει ότι ο απερχόμενος Πρόεδρος της Βουλγαρίας, Ρόσεν Πλεβνέλιεφ, προειδοποίησε για τις προσπάθειες της Ρωσίας  να αποσταθεροποιήσει την Ευρωπαϊκή Ένωση. Σύμφωνα με τον Πλεβνέλιεφ, υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι η Μόσχα στηρίζει οικονομικά αντιευρωπαϊκά κόμματα και  μέσα ενημέρωσης, τόσο στη Βουλγαρία όσο και σε άλλα κράτη μέλη της ΕΕ Ο Νέος Πρόεδρος της Βουλγαρίας είναι  «φιλο-ρώσος», όπως λένε οι δυτικοί.Ο Ρούμεν Radev, θα αναλάβει Πρόεδρος στις 22 Ιανουαρίου.
Ο Maia Sandu στη Μολδαβία, δήλωσε μετά την ήττα του στις δημοτικές εκλογές, ότι επρόκειτο να κάνω έκκληση για τα αποτελέσματα των εκλογών, στο Συνταγματικό Δικαστήριο. Σύμφωνα με αυτόν, οι εκλογές δεν υπήρξαν ούτε σωστές, ούτε δωρεάν Sandu δεν έχει προσέφυγε τελικά στο Συνταγματικό Δικαστήριο. 
Η ιστορία συνεχίζεται στη Γαλλία, όπου όλα οι εξέχοντες προεδρικοί υποψήφιοι πιστεύεται ότι είναι «υπέρ της Ρωσίας» (Φρανσουά Φιγιόν, Marine Le Pen). Μερικοί πολιτικοί πιστεύουν ότι το Παρίσι θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη την απειλή της Ρωσικής παρέμβασης στις Γαλλικές εκλογές του 2017 και την προστασία της Δημοκρατίας και των πολιτών.Το Μέλος της Εθνικής Συνέλευσης της Γαλλίας, η Marie Le Vern, έγραψε στο Libération ότι η Ρωσία απειλεί την ασφάλεια των Γάλλων πολιτών.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΑΒΔΑ:Corfiatiko.blogspot.com


USA can hardly ignore Russia now

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.