Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Βίντεο: Τρομακτική στιγμή που κεραυνός εκρήγνυται δέντρο δίπλα σε αυτοκίνητο σκοτώνοντας σχεδόν τον οδηγό στο Mudgee της Αυστραλίας.

 Αυτό το τρομακτικό βίντεο απαθανάτισε τη στιγμή που ένας οδηγός απέφυγε τον θάνατο όταν κεραυνός χτύπησε ένα δέντρο δίπλα στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του, στέλνοντας τεράστια κλαδιά να σκάσουν πάνω του.

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη σε έναν δρόμο στο Mudgee, στο κέντρο της NSW, περίπου 270 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Σίδνεϊ.

Το βίντεο της κάμερας Dashcam του περιστατικού καταγράφηκε από άλλο όχημα που ήταν σταθμευμένο κοντά και ανέβηκε στο Instagram από τον τυχερό οδηγό Simon Somervail την Πέμπτη.

Το συγκλονιστικό βίντεο έδειχνε τη στιγμή που το κόκκινο Hyundai Getz του 2009, που φαίνεται πορτοκαλί στο βίντεο, χτυπήθηκε από τα τεράστια κλαδιά δέντρων.

Τα γιγάντια κούτσουρα έπεσαν πάνω από το αυτοκίνητο, σταθμευμένο κοντά στο κράσπεδο κοντά στο δέντρο, όταν ξαφνικά εξερράγη σε μια βροχή από ξύλα και φεύγει καθώς χτύπησε ο κεραυνός.

Διακρίνονταν κλαδιά σκορπισμένα σε όλη την κορυφή του αυτοκινήτου και ο φλοιός του κορμού του δέντρου πετάχτηκε στον δρόμο καθώς το δέντρο θρυμματίστηκε σε χίλια κομμάτια.

Λίγες στιγμές νωρίτερα, ο κ. Somervail, ο οποίος φορούσε ένα γκρι μπλουζάκι και ένα τζιν εκείνη τη στιγμή, εθεάθη να τρέχει στο αυτοκίνητό του και να ανοίγει τις δύο πόρτες στη δεξιά πλευρά του οχήματος.

Στη συνέχεια, φόρτωσε πολλά κουτιά στο πίσω κάθισμα προτού κλείσει την πόρτα και έφυγε ορμητικά, αφήνοντας την πόρτα του συνοδηγού ανοιχτή.

Δευτερόλεπτα αργότερα ακούστηκε ένας δυνατός κρότος πριν το δέντρο σπάσει ξαφνικά και το όχημα λυγίσει κάτω από το συντριπτικό βάρος των κλαδιών που έπεφταν.

Λίγες στιγμές αργότερα ο κ. Somervail εθεάθη να περπατά πίσω στο αυτοκίνητό του και εμφανίστηκε σοκαρισμένος από το μέγεθος της καταστροφής που συνάντησε ξαφνικά.

Αργότερα δημοσίευσε το βίντεο με τον θάνατό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με λεζάντα λέγοντας ότι τώρα θα έπαιρνε για τον εαυτό του ένα λαχείο μετά την τυχερή του απόδραση.

«Πάω να αγοράσω ένα εισιτήριο λότο», έγραψε.

strangesounds.org

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου