Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

Αποκαλύφθηκε η σοκαριστική αιτία θανάτου της τηλεοπτικής παρουσιάστριας Emily Matson.Η αμερικανίδα δημοσιογράφος Emily Matson έγινε το κύριο θέμα της εβδομάδας μετά την είδηση του θανάτου της. Η παρουσιάστρια του WICU-TV πέθανε αφού παρασύρθηκε από τρένο.

Η Emily Matson, δημοφιλής και βραβευμένη παρουσιάστρια ειδήσεων και δημοσιογράφος του WICU-TV στο Erie, PA, για σχεδόν δύο δεκαετίες, πέθανε. Ήταν 42 ετών.

Η Lilly Broadcasting, ιδιοκτήτρια του NBC, επιβεβαίωσε τον θάνατό της στις 11 Δεκεμβρίου, αλλά δεν παρείχε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με το TMZ, το Γραφείο Ιατροδικαστή της Επαρχίας Erie κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το θανατηφόρο περιστατικό ήταν αυτοκτονία. Matson. Φωτογραφία: Facebook / Emily Matson News

Η Matson ξεκίνησε την καριέρα της ως πρακτική στο WJET-TV του Erie στις αρχές του 2000.

Μετακινούμενη στο WICU, παρήγαγε αρχικά το πρωινό πρόγραμμα του σταθμού για δύο χρόνια πριν αποκτήσει μια θέση ως ανταποκρίτρια στον αέρα.

“Ήμουν λυπημένη που άφησα την πρωινή ομάδα, αλλά ενθουσιασμένη όταν μου προσφέρθηκε η θέση της ανταποκρίτριας για την οποία είχα αγωνιστεί,” έγραψε η Matson στην βιογραφική της σελίδα.

“Ως γενική ανταποκρίτρια, εστίασα στην κάλυψη εγκλημάτων από την πρώτη μου μέρα εργασίας και το λάτρεψα! Ένιωθα ότι πραγματικά έκανα τη διαφορά στην κοινότητα του Erie, γνωρίζοντας νέους ανθρώπους και αφηγούμενη ιστορίες που επηρέαζαν όλους καθημερινά.”

Ήταν συμπαρουσιάστρια των ειδήσεων του WICU το βράδυ στις 19:00 και 23:00 και κέρδισε δύο φορές το βραβείο Outstanding Spot News Award από την Ένωση Ραδιοφωνικών Σταθμών της Πενσυλβάνια.

Φωτογραφίες: Facebook / Emily Matson News

transitoemetro.com.br

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου