Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

ΚΥΑΝΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΣ : Η αλήθεια πίσω από την αναβάθμισιν της Τρικλοποδιάς.

 Διευκρινίζω αρχικώς ότι δεν έχω απολύτως καμμία ιδιοκτησιακή ή διαχειριστική σχέσιν με την ιστοσελίδα Τρικλοποδιά. Απλώς η πολύ φιλική σχέσις μου με την διαχείρισιν της σελίδας και ειδικώς η εκτίμησις προς το πρόσωπον του κυρίου διαχειριστού της, με έκανε γνώστην της καταστάσεως πριν την αναβάθμισιν, όπως και κάποιους άλλους αρθρογράφους. 
Ο λόγος της αναβαθμίσεως : 

Το λογισμικό της Τρικλοποδιάς ήταν παλαιό, νομίζω 10 ετών ή περίπου εκεί.  Επίκειτο κατάρρευσις της σελίδος και απαιτείτο άμεσος δράσις.  Νομίζω ότι όλοι είδατε ότι χρειάστηκε σχεδόν μισή ημέρα, ώστε να εγκατασταθεί ένα νέο λογισμικό και να λειτουργήσει πάλι η σελίδα.  Το νέο λογισμικό, όχι μόνον εγγυάται απρόσκοπτον λειτουργία για ένα βάθος ετών αλλά δίνει και την δυνατότητα νέων λειτουργιών, οι οποίες σιγά-σιγά θα εμφανίζονται, όπως το chat. 

Η νέα Τρικλοποδιά υπόσχεται πολύ σύντομα να παρουσιάζει νέες εκπλήξεις-λειτουργίες.  Πέραν της εγκαταστάσεως του νέου λογισμικού δεν υπήρξε κάποιος άλλος λόγος για την αναβάθμισιν. 

Το θέμα της νέας εμφανίσεως : 

Είναι γεγονός ότι έχει δημιουργήσει μία προβληματική αλλά εντελώς προσωρινή κατάστασιν.  Ασφαλώς κάθε τι νέο προβληματίζει (η δύναμις της συνηθείας του παλαιού είναι πανίσχυρος), όπως το διαπιστώνετε και στις παγκόσμιες πολιτικές προωθούμενες αλλαγές.  Όμως υπάρχει μια κεφαλαιώδης διαφορά : οι παγκοσμιοποιητές λένε υποκριτικά ότι επιδιώκουν το καλό μας, η Τρικλοποδιά το λέει και το εννοεί και όχι απλώς πολύ σύντομα θα το αποδείξει αλλά καθημερινώς προβαίνει σε διορθωτικές κινήσεις.  Ακόμα και το chat εγκαινιάστηκε για να ακτινογραφήσει τις αντιδράσεις σας, ώστε προσαρμοστεί καταλλήλως.  Θα μπορούσε να μην προβάλει το chat και να μην φαίνονται οι αντιδράσεις αλλά δεν φοβάται, γιατί έχει μάθει τόσα χρόνια όχι απλώς να ακούει προσεκτικώς αλλά και να ψυχανεμίζεται το κοινό της και να είναι η μοναδική σελίδα, που δημοσιεύει σχεδόν όλες τις απόψεις, που της κοινοποιούνται σαν άρθρα (μοναδική τουλάχιστον στον βαθμόν που το πραγματοποιεί). 

Λίγο υπομονή : 

Όπως έγραψα και στο chat, η υπομονή είναι αρετή για τον ορθόδοξον.  Τόσους χρόνους (τί χρόνους; πλέον για αιώνες ομιλούμε) δείχνομεν ως Ορθόδοξοι Έλληνες-Ρωμιοί τόσην υπομονήν και δεν μπορούμε να δείξουμε υπομονήν ολίγων εβδομάδων;  Δηλαδή πως θα αντιμετωπίσομε τα επερχόμενα, όπου θα πρέπει να αποδειχθούμε τιτάνες υπομονής;  Αν ήταν ο Κούλης στην θέσιν της θα ανέθετε στον Άδωνη να σας πει “ντεκλαρέ” ότι οι τιμές έπεσαν κι αυτό είναι “take it or leave it” σαν το σχέδιο Αυνάν.  Όμως δεν λέει αυτό, αλλά με το chat ανοικτό αφουγκράζεται τις απόψεις σας και διορθώνεται … καθημερινώς, όπως ήδη με την ΡΟΗ έπραξε. 

Προσωπική άποψις : 

Προσωπικά δεν μου αρέσει η τωρινή κατάστασις της σελίδος. Ο διαχειριστής το ακούει πρώτη φορά από μένα.  Από πολλούς αρθρογράφους το έχει ήδη ακούσει, αλλά δεν του το είπα δεδομένου ότι με έχει καταστήσει κοινωνόν των διαρκώς πραγματοποιουμένων αλλαγών, σέβομαι την όλη προσπάθεια και περιμένω.  Οπότε πάλι παρακαλώ δείξτε λίγη υπομονή, η άσκησις δεν θα πάει χαράμι, θα χρειαστεί συντόμως στα πλέον απαραίτητα, ώστε να οδηγήσομε την Ελλάδα και την Ορθοδοξία εκεί που είναι ο στόχος δημιουργίας τους, στην κορυφή του κόσμου, παρά τω Θεώ! 

Θυμίζοντας ότι πολύς ο μισθός της υπομονής, τολμώ να παραφράσω το πασίγνωστο τραγούδι : 

«Κάντε υπομονή 

και η σελίδα θα γίνει λειτουργική 

Κάντε υπομονή 

η βελτίωση άμεσα καρποφορεί» 

CyanUranus 

υγ—Κάνω μία ακόμα παράκλησιν : βλέπω κάποια σχόλια, ότι η Τρικλοποδιά είναι συστημική σελίδα και υπέρ των “παπάδων”.  Μην εκτίθενται έτσι οι συντάκτες τους, απλά ρεζιλεύονται.  Τα σχόλια επίτηδες αφήνονται ενώ θα μπορούσαν να διαγραφούν αμέσως.  Όποιος έχει επιχειρήματα μπορεί να στείλει άρθρο και να δημοσιευτεί.  Όμως είναι κρίμα όταν η συντριπτική πλειοψηφία των αρθρογράφων κατακεραυνώνουν το παγκόσμιο σιωνιστικό σύστημα, το προδοτικό πολιτικό σύστημα και την υποταγμένη ελληνική ιεραρχία στον αντικείμενον.  Τολμώ να πω δε ότι δεν είδα κάποιον αρθρογράφον υποστηρικτή του κατεστημένου. 

triklopodia.gr

2 σχόλια:

 1. *27/05/2011-Ξενοδοχειο illisia Athens-Ο CHEV DR Νικολαοs Λαοs Προεδροs τηs διεθνουs"ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ Εταιρειαs"Διευθυντηs του LLI Μεγαs Διδασκαλοs τηs Βασιλικηs"Τεχνηs του Ταγματοs των Πεφωτισμενων Ελευθεροτεκτονων Laboraturm-Literatorum-Illuminatorum(LLI)!!!-YouTube
  ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΟΣ:Να υποδεχθω με μεγαλη μου χαρα τον κυριο Αιβαλιωτη τον οποιον θα μου επιτρεψετε ειναι γνωστοs ωs βουλευτηs και κοινοβουλευτικοs εκπροσωποs του κομματοs ΛΑ.Ο.Σ!!!
  Κ.Αιβαλιωτηs:Πανοσολογιωτατε αγαπητε συναδελφε πρεπει να πω οτι εξελεγην το 2007 οταν ηταν ηδη βουλευτηs ο κυριοs ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ...πρεπει να πω τωρα παρ'οτι ανηκουμε σε διαφορετικα κομματα φιλε ΗΛΙΑ οτι λειπειs απο την βουλη και το λεω πραγματικα οχι επειδη εισαι φιλοs μου!...
  Καποιοs φιλοs ειπε οτι σημερα ειμαι και ΛΑ.Ο.Σ και ΛΑΟΣ λογω του επωνυμου σαs κυριε λαε,και ΛΑ.Ο.Σ. και ΛΑΟΣ!!!...
  *ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ Ο CHEV DR NIKOLAOS LAOS-Δημητρουλιαs εγκριτοs οικονομολογοs συμβ.επιχειρησεων-Σπυροs Σακελαροπουλοs επικουροs καθηγητηs παντειου πανεπ.αθηνων-Ηλιαs Καλλιωραs διδακτωρ τηs διεθνουs πολιτικηs οικονομιαs του πανεπ.Illinois!...-YouTube

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Βουλευτηs τηs Ν.Δ. εγγυηθηκε για τον ληστη του καζινου!
  tanea.gr/boyleytis-tis-n-d-eggyithike-ton-listi-toy-kazinoy
  O Bουλευτηs που ηθελε να γινει εκδοτηs!
  tovima.gr/o-boyleytis-poy-ithele-na-ginei-ekdotis
  2006:Ληστεια χρηματαποστοληs στουs προποδεs τηs Παρνηθαs!
  astinomiko.gr/2006-ληστεια-χρηματαποστληs-στουs-προπ/

  ΑπάντησηΔιαγραφή