Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

Είναι αυτός ο πραγματικός Αυτοκράτορας της Ιαπωνίας....?

 


Ο Naoshi Onodera κρατά αυτό που ισχυρίζεται ότι είναι ένα Σουμεριακό αντικείμενο ηλικίας 8000 ετών, το ιαπωνικό αυτοκρατορικό «Κόσμημα».

0-1

Ο Naoshi Onodera ισχυρίζεται ότι είναι ο νόμιμος αυτοκράτορας της Ιαπωνίας και ότι ο αυτοκράτορας Akihito κατάγεται από μια ομάδα παράνομων υποκριτών που τέθηκαν ως μαριονέτες από ξένους καβαλιστές που χρησιμοποιούν το σατανικό αστέρι ως σύμβολό τους. Λέει ότι ο καθιστός αυτοκράτορας χρησιμοποιεί πλαστά αντίγραφα των τριών αρχαίων αυτοκρατορικών θησαυρών που χρησιμοποιήθηκαν για να δικαιολογήσει τη θέση του στο θρόνο. Αυτά τα αντικείμενα είναι γνωστά ως το κόσμημα, το σπαθί και ο καθρέφτης και λέγεται ότι είναι τα παλαιότερα κληρονομικά αντικείμενα στη γη. Τα πραγματικά είναι στην κατοχή του και είναι πρόθυμος να ζητήσει από μελετητές και νομικούς εμπειρογνώμονες να επαληθεύσουν αυτό και άλλα στοιχεία, λέει ο Onodera. Αυτός είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός ισχυρισμός, διότι συνδέεται στενά με την έναρξη λειτουργίας του νέου χρηματοπιστωτικού συστήματος και τη δυνατότητα θεμελιώδους αλλαγής καθεστώτος στην Ιαπωνία.
 

Τα τελευταία χρόνια η Ιαπωνία ελέγχεται από μια μικρή κλίκα με επίκεντρο τον Hiroaki Fushimi, έναν μακρινό αυτοκρατορικό συγγενή που προσπαθούσε να καταλάβει τον θρόνο και έτσι να πάρει τον έλεγχο του ιαπωνικού χρηματοπιστωτικού συστήματος. Ως μέρος αυτής της πλοκής, ο Fushimi κανόνισε τη δολοφονία της αρραβωνιαστικιάς της πριγκίπισσας Masako Katsuhiko Oku για να την αναγκάσει να παντρευτεί τον διάδοχο, ώστε να μπορέσει να αντικαταστήσει ένα από τα παιδιά του ως παιδί του Masako και διάδοχο του θρόνου, σύμφωνα με αρκετούς αυτοκρατορικούς. μέλη της οικογένειας. Ο Oku, ο οποίος εργαζόταν για το τμήμα Νούμερο 2 της Βόρειας Αμερικής στο ιαπωνικό υπουργείο Εξωτερικών, στάλθηκε στο Ιράκ όπου δολοφονήθηκε, ισχυρίζονται. Ο Fushimi ήταν πράκτορας του George Bush Senior και παρείχε στους Μπους δόλια οικονομικά έγγραφα, λένε. Ο αυτοκράτορας Akihito ήταν μια ανίσχυρη μαριονέτα που χειραγωγήθηκε από αυτή την κλίκα που περιλαμβάνει τον πρίγκιπα Hitachi, λένε οι πηγές της αυτοκρατορικής οικογένειας. Ο Φουσίμι αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει αυτούς τους ισχυρισμούς όταν επικοινωνησαμε μέσω του γραμματέα του.

Αυτή η κλίκα είναι τώρα απομονωμένη και κρύβεται στο Αυτοκρατορικό Παλάτι πίσω από 6.000 ένστολους φρουρούς. Ωστόσο, δεδομένου ότι τα μέλη της White Dragon Society αποτελούν μέρος του εσωτερικού προσωπικού του Αυτοκρατορικού παλατιού, πρέπει να παραδοθούν και να επιτρέψουν στον Eijiro Katsu, τον ανώτερο γραφειοκράτη του Υπουργείου Οικονομικών και τον Διοικητή της Τράπεζας της Ιαπωνίας Masaaki Shirakawa να ανοίξει τις Black Screens της BOJ και να αποδεσμεύσει τη χρηματοδότηση. για το νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Το Υπουργείο Οικονομικών της Ιαπωνίας θα λάβει στη συνέχεια μια αρχική πληρωμή 10 τρισεκατομμυρίων δολαρίων για να χρησιμοποιηθεί για την ανοικοδόμηση μετά τον σεισμό και για τη δημιουργία μιας νέας Διεθνούς Υπηρεσίας Οικονομικού Σχεδιασμού.

Το θέμα του ποιος έχει την τελική νομική αξίωση για την ιδιοκτησία των τεράστιων θησαυρών του Ιαπωνικού Αυτοκρατορικού Θησαυρού που βοηθά στη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του νέου χρηματοπιστωτικού συστήματος θα πρέπει να αποφασιστεί από μελετητές και νομικούς αργότερα, επειδή το νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα πρέπει να ξεκινήσει ΑΜΕΣΩΣ. Ο άνθρωπος επί τόπου με τα πραγματικά νόμιμα δικαιώματα υπογραφής είναι ο Eijiro Katsu, οπότε προς το παρόν το σπαθί της παγκόσμιας μοίρας κρέμεται πάνω από το κεφάλι του.

Σε κάθε περίπτωση, η Onodera έχει αναμφισβήτητα στην κατοχή της μερικά εξαιρετικά μοναδικά και ιστορικά πολύτιμα αντικείμενα. Το «Κόσμημα» που κρατά πάνω έχει σκαλισμένο πάνω του ένα λουλούδι με οκτώ πέταλα. Ο Onodera λέει ότι αυτό το αντικείμενο βρίσκεται στην οικογένειά του εδώ και 8.000 χρόνια και έχει τις ρίζες του στο αρχαίο Σούμερ. Το λουλούδι είναι το παλαιότερο γνωστό παράδειγμα του οκτάκτινου αστεριού ή της σφραγίδας των προφητών, λέει.

Το άλλο αντικείμενο που έδειξε ήταν το «σπαθί». Το σπαθί έχει μια επιγραφή που λέει ότι ανήκει σε έναν βασιλιά. 

0-2

Ο Onodera λέει ότι χρονολογείται από τον βασιλικό πρόγονό του από τη δυναστεία Zhou από το 1000 π.Χ. Το σπαθί είναι το αρχαιότερο γνωστό κινέζικο ξίφος, λέει, και είναι άσχημα διαβρωμένο.

Ο τρίτος θησαυρός, ο «καθρέφτης», χρονολογείται πριν από 2100 χρόνια και κατάγεται από την Κορέα, λέει.
Εκτός από το ότι κρατούσε τρεις θησαυρούς του ιαπωνικού αυτοκρατορικού θρόνου, ο Onodera είχε πολλά άλλα ενδιαφέροντα αντικείμενα όπως αυτό το αντικείμενο:

0-3

Οι Θιβετιανοί Βασιλείς το χρησιμοποιούσαν για να θυσιάζουν παρθένες μέχρι που το Θιβέτ κατακτήθηκε από την Κίνα πριν από χίλια χρόνια και οι Κινέζοι αυτοκράτορες έβαλαν τέλος στην πρακτική, λέει.

Το άλλο σημείο που πρέπει να γίνει σχετικά με τους ισχυρισμούς του Onodera είναι ότι πολλές από τις συμμορίες Yakuza της Ιαπωνίας και τις δεξιές οργανώσεις τον υποστηρίζουν. Ο Onodera βρισκόταν υπό την προστασία της βουδιστικής αίρεσης Nichiren και έχει κρατήσει μυστική την ταυτότητά του και τους ισχυρισμούς του μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με τον Onodera, όταν ξένοι στρατοί εισέβαλαν στην Ιαπωνία τη δεκαετία του 1850 και του 1860, βρήκαν ότι η ιαπωνική κυβέρνηση κατείχε τα 3/4 της παγκόσμιας γνωστής προσφοράς αργύρου. Προκειμένου να το πάρουν στα χέρια τους, προμήθευσαν μια φτωχή βόρεια καταγωγή με τουφέκια που μπορούσαν να πυροβολήσουν 400 μέτρα, ενώ πούλησαν τα πλουσιότερα τουφέκια της νότιας «νόμιμης» καταγωγής που μπορούσαν να πυροβολήσουν μόνο 100 μέτρα. Το σύμβολο της σημαίας του Βόρειου Στρατού ήταν ένα αστέρι 5 ακτίνων, το σύμβολο του Εωσφόρου, γνωστό και ως Σατανάς. Οι Νότιοι σφαγιάστηκαν και ξένες τραπεζικές οικογένειες πήραν στα χέρια τους μέρος του θησαυρού. Από τότε, ισχυρίζεται, η Ιαπωνία διοικείται από αυτές τις μαριονέτες ξένων χρηματοδότες.

Η Onodera κάνει επίσης έναν πιο εντυπωσιακό ισχυρισμό. Λέει ότι η οικογένειά του κατάγεται απευθείας από τον βιβλικό Αβραάμ. Οι ισχυρισμοί του υποστηρίζονται από το γεγονός ότι το γενεαλογικό δέντρο του Αβραάμ αντιστοιχεί ακριβώς με το γενεαλογικό δέντρο στους ιαπωνικούς μύθους των θεμελίων. Για να επιβεβαιώσει αυτό ο Onodera παρήγαγε αυτό που ισχυρίζεται ότι είναι η αρχική πέτρινη πλάκα των 10 εντολών. Λέει ότι δόθηκε στον πρόγονό του από «ουράνια όντα».

0-4

0-5

Ο Onodera λέει ότι όλα τα αντικείμενα που έχει στην κατοχή του είναι διαθέσιμα για έλεγχο από εμπειρογνώμονες, εφόσον αυτός και το προσωπικό του είναι σε θέση να παρακολουθούν τα αντικείμενα ανά πάσα στιγμή.

Περιττό να πούμε ότι ο Onodera έχει επίσης πολύπλοκους γενεαλογικούς πίνακες, έγγραφα και άλλα στοιχεία που υποστηρίζουν τον ισχυρισμό του ότι είναι ο κληρονόμος της παλαιότερης γνωστής, σωζόμενης ακόμα, βασιλικής γενεαλογίας στη γη.

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου