Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

Βρισκόμαστε μόλις λίγες ημέρες πριν από μια γεωλογική καταστροφή.

 

Όπως έχουμε ήδη πει στους αναγνώστες μας, στις 18 Νοεμβρίου 2023, ξαφνικά και απροσδόκητα εμφανίστηκε ξανά στο δίκτυο ένας σύντροφος QAnon, ο οποίος τοποθέτησε εκεί έναν μετρητή με κάποιου είδους αντίστροφη μέτρηση και άρχισε να προωθεί αυτόν τον μετρητή στο X του, ή αλλιώς πρώην Twitter.Παρόλο που οι θεωρητικοί συνωμοσίας έχουν τρομερές αμφιβολίες για αυτόν τον διαδικτυακό χαρακτήρα, εντούτοις, όλοι παρακολουθούσαν τον πάγκο, περιμένοντας με ανυπομονησία να δουν τι θα συμβεί.

Όπως πολλοί προέβλεψαν, τίποτα δεν συνέβη στο τέλος της αντίστροφης μέτρησης.

Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που έρχεται - έγραψε ο σύντροφος Q, δηλαδή "Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που έρχεται". Φαίνεται ότι κάποιος το έκανε.... ))))   - Οι συνωμοσιολόγοι του Q απάντησαν με χαρά, δηλαδή "Φαίνεται ότι κάποιος κατάφερε τελικά να σταματήσει αυτή τη μαλακία...".

Ωστόσο, ο σύντροφος Q βρήκε τον εαυτό του και στράβωσε το κοντέρ. Πρώτα πήρε μια περίοδο χάριτος 30 ωρών και μετά, όταν αυτή έληξε, πήρε άλλη μια πίστωση για άλλες δύο ημέρες. Σε γενικές γραμμές, άρχισε το τσίρκο.

Παρ' όλα αυτά, όπως επισήμανε ο αναγνώστης μας Trevor, κάτι εξακολουθεί να συμβαίνει στην αρένα:


Αυτή είναι μια ενημερωμένη έκδοση του μετρητή. Ο Q ήταν σοφός και δεν γράφει πλέον ότι "κανείς δεν μπορεί να σταματήσει", για να μην γελοιοποιηθεί. Επίσης, ο Q έχει προσθέσει και κάτι νέο στο σχέδιο, μια διεύθυνση κάποιου είδους. 

Στη διεύθυνση FRAZZLEDRIP, η οποία έχει ήδη γίνει hypertag στα κοινωνικά δίκτυα, υπάρχει μια εικόνα:Το 99% των τυφλών ανθρώπων που κατοικούν στο διαδίκτυο είδαν ότι πρόκειται για τη Χίλαρι Κλίντον, φυσικά. Αλλά ο κύριος Trevor δεν έχει κανένα πρόβλημα με την όρασή του και έτσι, αφού έπαιξε με το photoshop, μας ρωτάει: Κι αν είναι χάρτης;Στην αρχή, βέβαια, ήμασταν επιφυλακτικοί απέναντι στην ιδέα, επειδή η λέξη QAnon σε κάνει να πιάνεις το όπλο στο χέρι σου. Αλλά μετά ξαφνικά θυμηθήκαμε κάτι και σκεφτήκαμε: ποιος ξέρει;


Κανείς από τους μη μυημένους δεν έχει δει έναν ακριβή χάρτη των πλημμυρών της Αμερικής, φυσικά, αλλά αυτός είναι ο πιο δημοφιλής και στα μάτια μας πολύ παρόμοιος:
Και τότε απλά συνέβη ότι με το τέλος του μετρητή υπήρξε μια ηλιακή έκλαμψη, η οποία μπορεί να έχει μια πολύ πιο σοβαρή συνέχεια. 

Δεν ξέρουμε πόσο σωστή είναι η εικασία του κ. Τρέβορ για τον χάρτη, αλλά σαν να είναι το "μάτι της Χίλαρι" περίπου το Γέληκ, έτσι παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων.

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου