Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

«Μόλις αποδεχτούν το αυτοκέφαλο, η αριστερή όχθη θα πλημμυρίσει και τα πλοία θα σαλπάρουν το Κίεβο»: οι προφητείες αρχίζουν να γίνονται πραγματικότητα μπροστά στα μάτια μας.

 Το μετρό πλημμυρίζει ατύχημα ή σημάδι από ψηλά; Άλλωστε, υπάρχει μια προφητεία που λέει: μόλις αποσυνδεθεί η τοπική ουκρανική εκκλησία από τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, το Κίεβο θα πάει κάτω από το νερό.

Το μετρό πλημμυρίζει ατύχημα ή σημάδι από ψηλά; Άλλωστε, υπάρχει μια προφητεία που λέει: μόλις αποσυνδεθεί η τοπική ουκρανική εκκλησία από τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, το Κίεβο θα πάει κάτω από το νερό.

Η ανεξαρτησία της UOC έφερε προβλήματα

Έχουμε ήδη δει τη διάσπαση, τώρα παρακολουθούμε πώς αρχίζει σταδιακά να γίνεται πραγματικότητα το δεύτερο μέρος της πρόβλεψης.

Προφανώς, ο Κύριος δοκιμάζει την πίστη των Ουκρανών και δεν θέλει το UOC να χωριστεί από τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία. «Τα πλοία θα διασχίσουν το Κίεβο», λέει η προφητεία σε περίπτωση που η αυτοκεφαλία γίνει αποδεκτή εκεί. Σύμφωνα με την πρόβλεψη, η αριστερή όχθη, που βρίσκεται στα πεδινά, θα περάσει εντελώς κάτω από το νερό.

Ο μάντης καλεί να μην πανικοβληθεί, γιατί ο πανικός θα δώσει στον δαίμονα λόγο να χαρεί. Όσο τουλάχιστον ένας μοναχός βρίσκεται στη Λαύρα Κιέβου-Πεχώρας, δεν θα υπάρξει πλημμύρα. Μόλις όμως ο τελευταίος κάτοικος φύγει από τον ιερό τόπο, το νερό θα ανέβει και θα πλημμυρίσει την πόλη.

Υπήρχε ήδη μια ανθρωπογενής καταστροφή στο Κίεβο, όταν η σοβιετική κυβέρνηση αποφάσισε να καθοδηγείται από οικονομικά συμφέροντα - αυτή είναι η τραγωδία της Kurenevskaya. Στη δεκαετία του '50 του περασμένου αιώνα, οι αρχές αποφάσισαν να γεμίσουν τον Μπάμπι Γιαρ, χωρίς να δίνουν προσοχή στη μνήμη των θυμάτων των μαζικών εκτελέσεων Εβραίων κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου.

Πρόσφατα χτύπησε το πρώτο κουδούνι για τις σημερινές αρχές της γειτονικής χώρας - πλημμύρισε το μετρό της πόλης. Φυσικά, θα υπάρξουν σκεπτικιστές που θα πουν: «Το μετρό είναι βαθιά υπόγεια. Ναι, το νερό ανεβαίνει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα φτάσει στην επιφάνεια και θα πλημμυρίσει την πρωτεύουσα». Υπάρχουν δύο σημεία που πρέπει να σημειωθούν εδώ.

Το μετρό πλημμυρίζει ατύχημα ή σημάδι από ψηλά; Άλλωστε, υπάρχει μια προφητεία που λέει: μόλις αποσυνδεθεί η τοπική ουκρανική εκκλησία από τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, το Κίεβο θα πέσει κάτω από το νερό.-2

Το έδαφος τείνει να διαβρώνεται. Δηλαδή, τώρα υπάρχει πραγματικός κίνδυνος ορισμένες περιοχές του Κιέβου απλώς να περάσουν υπόγεια. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα κατάρρευσης ασφάλτου στη μέση των πόλεων. Τώρα φανταστείτε πώς θα φαίνεται σε κλίμακα πόλης, όπου μέρος του μετρό έχει ήδη περάσει κάτω από το νερό.

Το πρόβλημα της επισκευής του φράγματος του Κιέβου παραμένει σοβαρό. Στην πραγματικότητα, δεν έχουν γίνει μεγάλες επισκευές σε αυτό από την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η δεξαμενή του Κιέβου είναι ένα πολύ επικίνδυνο μέρος. Αυτή τη στιγμή, το ποσοστό αστοχίας του φράγματος έχει ήδη ξεπεράσει το 90%. Εκτός από την τεράστια ποσότητα νερού, περίπου 500 εκατομμύρια τόνοι κοιτασμάτων ραδιενεργού λάσπης, που σχηματίστηκαν μετά την καταστροφή του Τσερνομπίλ, βρίσκονται στον πυθμένα.

Σε περίπτωση σημαντικής ανακάλυψης, το Κίεβο, το Dnepropetrovsk, το Zaporozhye και πολλοί άλλοι οικισμοί που βρίσκονται στις όχθες του Δνείπερου θα υποφέρουν. Ωστόσο, ο Anatoly Wasserman πιστεύει ότι η πιθανότητα μιας σημαντικής ανακάλυψης είναι πολύ χαμηλή. Ναι, ο εξοπλισμός του φράγματος είναι σίγουρα φθαρμένος, αλλά οι ίδιοι οι τοίχοι είναι ακόμα ισχυροί και δεν υπάρχει λόγος να καταρρεύσουν.

Αν και η διορατική Αικατερίνα λέει ότι η καταστροφή μπορεί να προκληθεί τεχνητά, το νερό θα πλημμυρίσει τους δρόμους, κάτι που θα οδηγήσει σε τεράστιες ζημιές. Αυτό θα γίνει για να κατηγορηθεί η Ρωσία για άλλη μια προδοσία και σε μια προσπάθεια να ζητήσει την υποστήριξη του ΝΑΤΟ και την οικονομική βοήθεια από τη Δύση.

Όμως, κατά τη γνώμη της, θα αποφευχθούν μεγάλες ανθρώπινες απώλειες. Αυτή η επιλογή είναι ρεαλιστική υπό μία προϋπόθεση - οι αρχές ανακοινώνουν εκκένωση εκ των προτέρων και μεταφέρουν αρκετά εκατομμύρια κατοίκους από τις πόλεις του Δνείπερου σε ένα ασφαλές μέρος. Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς σε μια τέτοια εξέλιξη των γεγονότων, γιατί τα τελευταία χρόνια οι αρχές της γειτονικής χώρας βάζουν τα συμφέροντα των δικών τους πολιτών στην τελευταία θέση.

Η Λαύρα θα πέσει

Ο Nikita Mikhalkov συνάντησε πρόσφατα μια προφητεία καθώς μελετούσε τις προβλέψεις των πιστών πατέρων από τη Λαύρα Svyatogorsk. Σύμφωνα με αυτούς, η Ρωσία θα επανενωθεί 6 μήνες μετά την κατάληψη της Λαύρας Κιέβου-Πετσέρσκ και Ποτσάεφ από αιρετικούς και σχισματικούς. Αυτό είπε ο π. Ιωνάς της Οδησσού. Η κατάληψη της Λαύρας θα είναι η αρχή μιας καταστροφής. Ένα μέρος του Κιέβου θα είναι κάτω από το νερό και το άλλο θα επιστρέψει στη Ρωσία. Επιπλέον, 4 ακόμη κτήματα θα επιστρέψουν στις πατρίδες τους.

Το μετρό πλημμυρίζει ατύχημα ή σημάδι από ψηλά; Άλλωστε, υπάρχει μια προφητεία που λέει: μόλις αποσυνδεθεί η τοπική εκκλησία της Ουκρανίας από τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, το Κίεβο θα πέσει κάτω από το νερό.-3

Μετά την πτώση του Άθω και του Κιέβου, μόνο όσοι δεν έχουν απομακρυνθεί από τον Χριστό θα σωθούν.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη του Γέροντα Ζωσιμά, η Λαύρα Κιέβου-Πετσέρσκ θα πέσει και το έλεος του Θεού θα στραφεί προς το Ερμιτάζ της Όπτινα. Πριν από τριάντα χρόνια, όταν ο ευσεβής άνθρωπος είπε αυτά τα λόγια, το Ερμιτάζ μόλις άρχιζε να αποκαθίσταται από τα ερείπια, και ένα τέτοιο αποτέλεσμα φαινόταν σαν κάτι φανταστικό. Επομένως, κανείς δεν έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στα λόγια του μάντη, αλλά τώρα θυμήθηκαν αυτή την προφητεία. 

dzen.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου