Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

Οι Τούρκοι φοβούνται κατασκευή του ναού του Σολομώντα-Η Γενί Σαφάκ ζητά από τους Μουσουλμάνους να καταστρέψουν τον “ισραηλινό ιό”.

 Πώς και γιατί ξεκίνησε τώρα ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή; Πώς σχετίζεται ο πόλεμος στο Ισραήλ με το ναό του Σολομώντα;

Η μεγαλύτερη τουρκική ισλαμιστική κυβερνητική εφημερίδα, η Γενί Σαφάκ, αποκαλεί κυριολεκτικά (τους Ισραηλινούς) ως ιό που πρέπει να εξοντωθεί από τον κόσμο, υπονοώντας φυσικά τον μουσουλμανικό κόσμο.

«Σκοτώνουν με βάση μια διεστραμμένη πεποίθηση τριών χιλιάδων ετών, ο κόσμος πρέπει να εξαλείψει αυτόν τον ( ισραηλινό) ιό», αναφέρει ο  συντάκτης του άρθρου.

Ο κόσμος πρέπει να καταστρέψει αυτόν τον ιό:

“Υπάρχει μια προφητεία του Σιωνισμού στο διεστραμμένο υπόβαθρο των σφαγών του Ισραήλ στη Γάζα.
Σιωνιστικά μέλη είπαν ότι οι επιθέσεις στη Γάζα ήταν ένα «ιερό γεγονός».

Οι Ισραηλινοί στρατιώτες δεν αισθάνονται την ανάγκη να κρύψουν ότι πραγματοποιούν τις σφαγές βασισμένες σε διεστραμμένες θρησκευτικές πεποιθήσεις που χρονολογούνται πριν από 3000 χρόνια.

Οι Ισραηλινοί στρατιώτες που εισέρχονται στη Γάζα φέρουν το έμβλημα «Ναός του Σολομώντα» στις στολές τους.
Στρατιώτες γράφουν ότι θα χτίσουν τον «Ναό» στα σπίτια των Παλαιστινίων, που πιστεύουν ότι καταστράφηκε πριν από χιλιάδες χρόνια.

Ένας Ισραηλινός στρατιώτης πόζαρε με ένα σχέδιο του Τεμένους Αλ Ακτσά στον τοίχο ενός σπιτιού στη Γάζα, γράφοντας «Σύντομα θα χτίσουμε τον ναό μας (τον ναό του Σολομώντα).

Αποκαλύφθηκε ότι οι στρατιώτες της κατοχικής δύναμης του Ισραήλ, που διέπραξε γενοκτονία σκοτώνοντας περισσότερους από 17 χιλιάδες Παλαιστίνιους, κυρίως γυναίκες και παιδιά, στη Γάζα για δύο μήνες, ενήργησαν σύμφωνα με εντελώς παραποιημένες εβραϊκές θρησκευτικές διδασκαλίες.

Φάνηκε στα μηνύματα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ότι στρατιωτικά σύμβολα που παραπέμπουν στον λεγόμενο Ναό του Σολομώντα χρησιμοποιήθηκαν στις στολές και τα χέρια στρατιωτών που συμπεριφέρονταν πλήρως υπό την επιρροή της σιωνιστικής ιδεολογίας.

Σε μια ανάρτηση, στρατιώτες που ποζάρουν με τις λέξεις "Σύντομα θα χτίσουμε τον ναό μας (του Σολομώντα)" σε μια εικόνα του τζαμιού Al-Aqsa στον τοίχο ενός σπιτιού στη Γάζα αποκάλυψαν το πραγματικό κίνητρο πίσω από τις σφαγές.

Ένας άλλος στρατιώτης εθεάθη να ποζάρει σε έναν τοίχο με μια φωτογραφία του Θόλου του Βράχου, γράφοντας «Σύντομα θα ιδρύσουμε τον ναό μας (Σολομώντα).

Οι «προφητείες» γίνονται πραγματικότητα Η προφητεία του Σιωνισμού βρίσκεται στο διεστραμμένο παρασκήνιο των σφαγών στη Γάζα.

Ο Έζρα Γιασίν, πρώην μέλος της ακροδεξιάς σιωνιστικής οργάνωσης γνωστής ως Lehi, ζητούσε γενοκτονία από τους στρατιώτες που πήγαν να καταλάβουν τη Γάζα και είπε ότι οι επιθέσεις στη Γάζα ήταν ένα «ιερό γεγονός».

Η οργάνωση του ίδιου υποστηρίζει ανοιχτά την κατασκευή του Ναού του Σολομώντα για τρίτη φορά μετά την καταστροφή του Al-Aqsa.

Ο ίδιος , ένας φανατικός θρησκευόμενος που ήθελε να συμμετάσχει στη γενοκτονία στη Γάζα παρόλο που ήταν 95 ετών, αναφέρθηκε στην καταστροφή του Τεμένους, λέγοντας ότι «όλες οι προφητείες που έστειλαν οι Προφήτες πρόκειται να πραγματοποιηθούν», αναφέρει η εφημερίδα.

Η ίδια θεωρεί ότι “ οι Σιωνιστές, τρεφόμενοι από μια ριζοσπαστική ιδεολογία, προσπαθούν να μετατρέψουν την περιοχή σε ερείπια, αυξάνουν μέρα με τη μέρα τον κίνδυνο ενός εκτεταμένου πολέμου στη Μέση Ανατολή.
Ακούγονται φωνές από πολλά διαφορετικά μέρη του κόσμου ότι η ριζοσπαστική κυβέρνηση του Ισραήλ, η οποία γίνεται όλο και πιο απερίσκεπτη με την υποστήριξη που λαμβάνει από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη, πρέπει να σταματήσει”.

Σήμερα, μέρος της περιοχής του κατεστραμμένου εβραϊκού ναού καταλαμβάνεται από το τζαμί Kubbat al-Sahra. Τα υπάρχοντα σχέδια για την αποκατάσταση του ναού της Ιουδαίας προβλέπουν, σύμφωνα με αναλυτές, δύο επιλογές: είτε να καταστρέψουν το Kubbat al-Sahra είτε να διατηρήσουν την ακεραιότητά του.

Σε κάθε περίπτωση όμως, ο μουσουλμανικός κόσμος θα είναι ενάντια σε μια τέτοια εκδοχή. Σε αυτό το σημείο το Ισραήλ μπορεί να εκμεταλλευτεί τα επιχειρήματα που εξέφρασε ο Ερντογάν περί της εγχώριας κυριαρχίας και περί της ελευθερίας “να κάνουμε ό, τι θέλουμε”. Σε μερικούς αυτό μπορεί να φαίνεται απίστευτο, αλλά είναι;

pentapostagma.gr

1 σχόλιο:

 1. ΠΦΦΦ...

  ΟΙ ΤΟΥΡΚΛ@ΝΟΙ
  ΕΊΝΑΙ ΤΈΡΜΑ!ΜΠΕΕΕΤΑ!
  ΈΧΕΙ ΓΊΝΕΙ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΌ
  ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΊΑ ΓΙΑ
  ΜΈΡΕΣ...!!!
  ΚΑΙ Ο ΝΑΌΣ ΕΊΝΑΙ ΕΚΕΊ...
  ΉΤΑΝ ΌΛΟΙ (ΧΑΖΑΡΟΚΡΟΝΙΟΙ ΚΑΜΠΑΛΟΙ ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ) ΑΠΟ
  ΠΑΝΤΟΎ ΕΚΕΊ.
  ΤΟ ΈΔΕΙΧΝΕ ΚΡΑΤΙΚΌ
  ΧΑΖΑΡΟΚΑΝΑΛΟ.

  ΨΑΧΤΕΤΟ...!!!


  😳😳😳


  ΑπάντησηΔιαγραφή