Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Προφητεία του Αριστοκλή: «Όλοι θα εγκαταλείψουν τη Ρωσία, και αυτή θα υψωθεί και θα γίνει σαν φάρος στο σκοτάδι».

 Τα λείψανα αυτού του ενάρετου ανθρώπου βρέθηκαν στο νεκροταφείο Danilovsky και μεταφέρθηκαν στο Athos Compound στη Μόσχα (στην  οδό Goncharnaya, 6) πριν από αρκετά χρόνια. Οι Μοσχοβίτες αγαπούν και σέβονται ιδιαίτερα τον αιδεσιμότατο Αριστοκλείο τον Άθω (γνωστό και ως Μόσχα).

Ο θαυμαστός δίκαιος άφησε πολλές σημαντικές προφητείες για την Πατρίδα μας και πάντα προσευχόταν στον Θεό να γίνει πάλι δυνατή και δυνατή πνευματικά η Αγία Ρωσία.

Μεταφορά λειψάνων του Αγίου Αριστοκλίου το 2004 (Μόσχα)

Ο γέροντας προέβλεψε:

Οι Μπολσεβίκοι θα νικήσουν, μετά θα υπάρχει ένα μεγάλο παπούτσι, θα πάνε και θα πάνε, και μετά, είπε, θα έρθουν με κοτσιδάκια.

Θα έρθει η στιγμή που από πίσω δεν θα μπορείτε να ξεχωρίσετε ποιος είναι εκεί: άντρας ή γυναίκα. «Όποιος κάνει αυτά τα πράγματα είναι βδέλυγμα στον Κύριο τον Θεό σου» (Δευτ. 22:5).

Και ζήσαμε για να δούμε αυτές τις εποχές, που στην Ευρώπη, αλλά και εδώ, βλέπουμε μια παρακμή στα ήθη. Η εικόνα του Θεού απλώς παραμορφώνεται από τον άνθρωπο και πάλι ο Κύριος μας «ταρακουνάει» ώστε να ξυπνήσουμε από τον πνευματικό ύπνο.

Είπε επίσης ο γέροντας ότι ζούμε σε προ του Αντιχρίστου χρόνους. Δεν είπε ότι είχε ήδη τελειώσει, όχι. Λέει ότι όλα όσα είναι γραμμένα στη Γραφή θα εξακολουθήσουν να γίνονται πραγματικότητα, αλλά ο Κύριος είναι ακόμα υπομονετικός και αναβάλλει εκείνη τη στιγμή για χάρη των εκλεκτών Του.

Ο Σεβασμιώτατος λέει:

Η κρίση του Θεού για τους ζωντανούς έχει αρχίσει και δεν θα υπάρχει ούτε μια χώρα στη γη, ούτε ένα άτομο που να μην επηρεαστεί από αυτό. Ξεκίνησε με τη Ρωσία και μετά παραπέρα.

Ακόμη και στα επαναστατικά χρόνια, η καταστροφή που έπληξε τη χώρα μας και τον λαό μας άγγιξε πραγματικά ολόκληρο τον κόσμο.

Ο γέροντας προειδοποιεί:

Ο Θεός θα πάρει όλους τους ηγέτες έτσι ώστε ο ρωσικός λαός να κοιτάξει μόνο Αυτόν. Όλοι θα εγκαταλείψουν τη Ρωσία, άλλες δυνάμεις θα την εγκαταλείψουν, αφήνοντάς την στην τύχη της. Αυτό συμβαίνει για να εμπιστευτεί ο ρωσικός λαός στη βοήθεια του Κυρίου. Θα ακούσετε ότι θα ξεκινήσουν ταραχές σε άλλες χώρες και πράγματα παρόμοια με αυτά που συνέβησαν στη Ρωσία (κατά τη διάρκεια της επανάστασης), και θα ακούσετε για πολέμους και θα υπάρξουν πόλεμοι - τώρα, η ώρα είναι κοντά. Αλλά μην φοβάστε τίποτα. Ο Κύριος θα δείξει το υπέροχο έλεός Του.
Τα λείψανα αυτού του δίκαιου άνδρα βρέθηκαν στο νεκροταφείο Danilovsky και μεταφέρθηκαν στην αυλή του Άθω στη Μόσχα (στην οδό Goncharnaya, 6) πριν από αρκετά χρόνια.-2

Και πράγματι, πάλι ο Κύριος έδειξε έλεος στον ρωσικό λαό για την πίστη του. Αλλά τα μαθήματα συχνά ξεχνιούνται από γενιά σε γενιά. Και έτσι ξανά και ξανά ο Κύριος μας δείχνει ότι μας αγαπά, και όποιον αγαπά τιμωρεί.

Ο γέροντας προφητεύει για το μέλλον και δίνει οδηγίες στην τωρινή γενιά:

Η Ρωσία θα σωθεί. Πολλά βάσανα, πολλά μαρτύρια. Όλοι πρέπει να υποφέρουν πολύ και να μετανοήσουν βαθιά. Μόνο η μετάνοια μέσα από τα βάσανα θα σώσει τη Ρωσία. Όλη η Ρωσία θα γίνει φυλακή (λες και θα την κλείσουν από όλους) και πρέπει να παρακαλούμε πολύ τον Κύριο για συγχώρεση. Μετανοήστε για αμαρτίες και φοβηθείτε να διαπράξετε έστω και τις παραμικρές αμαρτίες, αλλά προσπαθήστε να κάνετε καλό, έστω και το πιο μικρό. Τελικά, το φτερό της μύγας έχει βάρος, αλλά ο Θεός έχει ακριβή ζυγαριά. Και όταν το παραμικρό καλό ξεπεράσει την ισορροπία, τότε ο Θεός θα δείξει το έλεός Του στη Ρωσία...

Αυτή η προφητεία μιλάει με ιδιαίτερη ακρίβεια για την εποχή μας· πολλά πράγματα γίνονται πραγματικότητα. Αλλά οι άνθρωποι πρέπει, διαβάζοντας και ακούγοντας προφητείες, να εξάγουν την ουσία. Και το θέμα δεν είναι ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά τι πρέπει να γίνει σήμερα για να είναι καλά. Μετανοώ! Και πάλι μετάνοια! Αυτό είναι το κύριο και το πιο σημαντικό.

Γράφει ο αιδεσιμότατος Αριστοκλής:

Μετανοήστε, προσευχηθείτε στον Θεό για συγχώρεση! Θα υπάρξει κάποιο είδος ασυνήθιστης έκρηξης και θα εμφανιστεί ένα θαύμα του Θεού. Και η ζωή θα είναι εντελώς διαφορετική στη γη, αλλά όχι για πολύ. Ο Σταυρός του Χριστού θα λάμψει σε όλο τον κόσμο, γιατί η Πατρίδα μας θα μεγαλοποιηθεί και θα είναι σαν φάρος στο σκοτάδι για όλους.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα αν σήμερα όλοι προσευχόμαστε για την Πατρίδα μας και μετανοούμε για τις αμαρτίες μας.

Δεν χρειάζεται πλέον να σκεφτόμαστε, αλλά να ενεργούμε! Ο χρόνος τρέχει μπροστά, ώρα με την ώρα περνά αμετάβλητα. Και είναι αδύνατο να το επιστρέψουμε…

Ο Θεός θα δείξει το έλεός Του στη Ρωσία... Όλοι θα εγκαταλείψουν τη Ρωσία, άλλες δυνάμεις θα την εγκαταλείψουν... Για να εμπιστευτεί ο ρωσικός λαός στη βοήθεια του Κυρίου... Ο Σταυρός του Χριστού θα λάμψει σε όλο τον κόσμο, γιατί η Ρωσία θα υψωθεί και θα είναι σαν φάρος στο σκοτάδι για όλους…

Τα λείψανα αυτού του δικαίου βρέθηκαν στο νεκροταφείο Danilovsky και μεταφέρθηκαν στην αυλή του Athos στη Μόσχα (στην οδό Goncharnaya, 6) πριν από αρκετά χρόνια.-3

Αμήν.

Προσευχή στον Άγιο Αριστοκλή (Αμβρόσιος)

Ω, άγιε δούλε του Θεού και ένδοξε γέροντα του Αριστοκλή, άγιου ασκητή του Αγίου Όρους και ακούραστη προσευχή της πόλης της Μόσχας! Τιμώντας επιμελώς την τιμητική μνήμη σας, πέφτουμε μπροστά στα άγια λείψανά σας και φωνάζουμε θερμά: κοιτάξτε μας τα πνευματικά σας παιδιά, που ζητάμε τη βοήθεια και τη μεσιτεία σας σε στενοχώριες, σε αρρώστιες ψυχής και σώματος. ταλαιπωρημένος. Με τις προσευχές σας, δημιουργήστε την ακλόνητη πίστη μας, για να σωθούμε από κάθε κακοτυχία και τις ενέργειες του εχθρού, διατηρήστε την αναίσχυντη ελπίδα μας, ώστε να μην πέσουμε σε απόγνωση την ώρα των κακών πειρασμών, προσπαθώντας να ζεσταθούμε. μέσα μας, η λιπόψυχος και αδύναμη, απερίφραστη αγάπη, για να μην αναλάβουμε τους κόπους του χριστιανού μάταια και στα χνάρια του Χριστού στο μέλλον θα σηκώσουμε γενναία τον σταυρό της επίγειας ζωής μας, για σένα υποσχέθηκε ότι μετά το θάνατό σου θα ακούσεις την παράκληση όλων, ακόμα κι αν έρθουν με πίστη στον τόπο ανάπαυσής σου. Και τώρα, μετά τη δοξολογία σας από την Εκκλησία του Θεού, τα τίμια λείψανά σας είναι υπόσχεση της αγάπης και της φροντίδας σας για εμάς, που περιμένουμε την εκπροσώπησή σας ενώπιον του θρόνου του Ουράνιου Βασιλιά. Ζητήστε από τον Παντοδύναμο Θεό ειρήνη και σιωπή για τη χώρα μας, σοφή φροντίδα για τον ποιμένα, τήρηση όρκων για τους μοναχούς, ευσέβεια για τον λαό μας και ό,τι είναι χρήσιμο για τη σωτηρία. Μη σιωπάς για μας, προσευχήσου στην Τριάδα στον ένδοξο Θεό, σε Αυτόν ανήκει κάθε δόξα, τιμή και λατρεία στον Πατέρα και στον Υιό και στο Άγιο Πνεύμα, τώρα και πάντα και στους αιώνες των αιώνων. Αμήν.

dzen.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου