Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Μια νέα πανούκλα από την Κίνα έχει έρθει στους βάλτους και τώρα σέρνεται προς την Ευρώπη.

Πριν από μερικές εβδομάδες, προειδοποιήσαμε τους αναγνώστες μας για την εμφάνιση μιας νέας λοίμωξης στην Κίνα που προκαλεί πνευμονία. Οι Κινέζοι δεν παραδέχονται τι προκαλεί την ασθένεια, αφού τα γυάλινα κράνη εμποδίζουν τους αστροναύτες να μιλήσουν. Απλώς περπατούν σιωπηλά μέσα από τα κτίρια και ποτίζουν τα πάντα από μαγικά δοχεία. 

Στον υπόλοιπο κόσμο, ο πανικός για τη νέα πανδημία αρχίζει επίσης σταδιακά· ιατρικοί αξιωματούχοι στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες παρατηρούν αύξηση των αιτημάτων σε χώρες και πολιτείες. Ωστόσο, όπως είχαμε προβλέψει, οι πρώτοι που θα πέσουν κάτω από τα τανκς θα είναι οι Μορδοβιανοί, που ήδη μαθαίνουν επιμελώς κινέζικα, υπογράφοντας τα πάντα με ιερογλυφικά και, αν όχι σήμερα, αύριο τα κινέζικα θα γίνουν η δεύτερη ή και η πρώτη κρατική γλώσσα στην βάλτους. 

Κι ​​έτσι, ήρθε η 18η Δεκεμβρίου και τα κοινωνικά δίκτυα στους βάλτους διαδόθηκαν με μηνύματα σχετικά με ουρές ασθενοφόρων που στέκονταν κοντά σε νοσοκομεία στην πρωτεύουσα της Μόσχα:

Υπάρχουν πολλά βίντεο, γυρίζονται από τα μπαλκόνια κοντά σε κάθε νοσοκομείο. Όπως αναφέρει ο αναγνώστης μαςJustin – στην Αγία Πετρούπολη υπάρχει μια εντελώς παρόμοια κατάσταση. Πραγματικά ξεκίνησε νωρίτερα εκεί, στις 14 Δεκεμβρίου, αλλά προφανώς οι ηγέτες της Μόκσα παρακολουθούν την κατάσταση και ήδη προετοιμάζουν έναν νόμο που θα επιτρέπει στα ασθενοφόρα να στέλνονται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης για να κινηματογραφούν ουρές. 

Όπως είπε ο αγαπητός Leonid Ilyich, μπορείτε τώρα να κοιτάξετε την αρχή του λοιμού στους βάλτους με ένα αίσθημα βαθιάς ικανοποίησης. Χθες ήταν η Αγία Πετρούπολη, σήμερα είναι η Μόσχα, αύριο οι αδύναμοι θα αρχίσουν να υποφέρουν στο Voronezh. Είναι μάλλον απίθανο να πεθάνουν, αλλά, όπως διδάσκει ο φαλακρός ανώτατος ηγέτης στους δουλοπάροικους του, ένα κοτόπουλο είναι ένας κόκκος τη φορά ή κάτι τέτοιο.

Σήμερα ο Covid σάρωσε τους βάλτους, αύριο η πνευμονία, μεθαύριο οι Κινέζοι αδελφοί θα βρουν κάτι άλλο. Φυσικά, η οριστική κατάληψη του Κιέβου σε τρεις μέρες. Περισσότεροι από τριακόσιες χιλιάδες έχουν ήδη πεθάνει, όχι λιγότεροι από τους Mordvins έχουν πάει σε περιοδεία με ακορντεόν κατά μήκος περασμάτων και τρένων, επομένως η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη. Αλλά πόσο μεγάλη απειλή αποτελεί για άλλες χώρες;

Η Ουκρανία εξακολουθεί να είναι σχετικά ασφαλής· όλοι οι φορείς της μόλυνσης από την Ανατολή αντιμετωπίζονται με όλμους και πολυβόλα. Όμως η Γεωργία και η Λευκορωσία απειλούνται ήδη. Και όλες οι χώρες που συνορεύουν με αυτές, όπου τα σύνορα δεν είναι ακόμη σφραγισμένα με σιδερένια κλειδαριά, όπου οι Μορδοβιανοί πηγαίνουν να επισκεφτούν συγγενείς, κάποιο είδος φορτηγών κυλιούνται. Τουλάχιστον έβαλαν τους αστροναύτες σε σημείο ελέγχου και έριξαν τοξικό αφρό στη μεταφορά, δίνοντας κλύσματα στους οδηγούς στην επόμενη προσγείωση.

Αυτό όμως δεν ισχύει ακόμα, οπότε σε λίγες εβδομάδες θα εμφανιστούν οι ίδιες ουρές ασθενοφόρων στις χώρες της Βαλτικής, στην Πολωνία, στην Τουρκία ακόμη και στη Γερμανία, οπότε παρακολουθούμε τις εξελίξεις. 

thebigtheone.com

AΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου