Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

Η απάντηση του Πούτιν για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο (BINTEO).

 Αυτά είναι τα δεδομένα για την ώρα...


Τα σχόλια του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ότι η Ρωσία θα επιτεθεί σε χώρα του NATO αν κερδίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία είναι “απόλυτες ανοησίες”, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, προσθέτοντας ότι η Ρωσία δεν έχει κανένα συμφέρον να πολεμήσει με τη στρατιωτική συμμαχία του Οργανισμού Βορειοατλαντικού Συμφώνου (NATO).

Και όλα δείχνουν πως ο Πούτιν τους είπε την αλήθεια!

Πράγματι η Ρωσία στην παρούσα φάση δεν έχει όφελος σε πόλεμο εναντίον του ΝΑΤΟ, καθώς οικονομικά καλπάζει σε αντίθεση με την Δύση, η οποία παρακμάζει!

Ως εκ τούτου τα λόγια των Αμερικανών πως η Ρωσία θα εισβάλλει και σε άλλη χώρα μετά την Ουκρανία, δεν έχουν βάση!

“Η Ρωσία δεν έχει κανέναν λόγο, κανένα συμφέρον – ούτε γεωπολιτικό συμφέρον, ούτε οικονομικό, πολιτικό ούτε στρατιωτικό – να πολεμήσει με χώρες του NATO”, είπε ο Πούτιν.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως η Ρωσία αν νιώσει πως απειληθεί δεν θα ξεκινήσει Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο!

Στην παρούσα φάση, όμως, το Κρεμλίνο δυναμώνει τον γεωπολιτικό του ρόλο! Από την άλλη η Δύση δεν θέλει να χάσει μέσω ενός πολέμου τους μηχανισμούς πολιτικοοικονομικού ελέγχου των λαών της Ευρώπης και της Αμερικής!

Επομένως, υπό τις παρούσες συνθήκες, ένας μεγάλος πόλεμος δεν προβλέπεται στο άμεσο μέλλον! Εκτός και αν υπάρξει κάποιος αστάθμητος παράγοντας!

Δείτε τι δήλωσε ο Πούτιν:

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου