Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

Παρακολουθήστε τον Alex Jones να εξηγεί την ατζέντα της παγκοσμιοποίησης για τoν αποπληθυσμό στον Tucker Carlson

 Ενώ η mega-viral εμφάνιση του Alex Jones στο Tucker on X είναι γεμάτη συναρπαστικά θέματα, ίσως το πιο σημαντικό είναι η παγκοσμιοποιητική ατζέντα να σκοτώσει κυριολεκτικά εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους, ώστε να μπορέσουν να εδραιώσουν την εξουσία πριν από την τεχνοκρατική Μεγάλη Επαναφορά, όπου η ελίτ πιστέψτε ότι θα γίνουν υπεράνθρωποι με τη συγχώνευση με την τεχνητή νοημοσύνη.


Ο Τζόουνς είπε στον πρώην παρουσιαστή του Fox News, Τάκερ Κάρλσον, ότι η ψυχωτική Νέα Παγκόσμια Τάξη σχεδιάζει να απαλλαγεί από το 90% της ανθρωπότητας έως το 2045 μέσω μιας στρεβλής ατζέντας ερήμωσης του πληθυσμού.

«Τι εννοείς, την ερήμωση;» ρώτησε ο Carlson, με τον Jones να απαντά: «Θέλουν να μειώσουν τον πληθυσμό στα 500 εκατομμύρια».

Η εκπληκτική προειδοποίηση μπορεί να προκαλέσει σοκ σε όσους έχουν μείνει στο σκοτάδι σχετικά με την ατζέντα Great Reset χάρη στη λογοκρισία Big Tech που μπλοκάρει φωνές όπως ο Jones.

Τώρα, χάρη στη συνέντευξη του Tucker και στο X του Elon Musk που αποκαθιστά την ελευθερία του λόγου στο διαδίκτυο, εκατομμύρια άνθρωποι ξυπνούν με την ευγονική ατζέντα των παγκοσμιοποιητών.

Σχετικά με το πώς οι πολίτες μπορούν να σώσουν τα έθνη τους και την ανθρωπότητα συνολικά, ο Τζόουνς ζήτησε έρευνες για τους προδότες που ξεπούλησαν τις χώρες τους και τελικά ποινικές δίκες.

Με τον Τζόουνς να βρίσκεται σε τάση στο X μετά την κυκλοφορία της συνέντευξης, χιλιάδες χρήστες κάλεσαν τον ιδρυτή του Infowars να αποκαταστήσει τον λογαριασμό του.

Ο Έλον Μασκ σημείωσε ότι ήταν ανοιχτός στην ιδέα και παραδέχτηκε ότι ο αρχικός λόγος για την απαγόρευση του X του Jones "δεν ήταν έγκυρος".

Ο Μασκ φάνηκε επίσης έκπληκτος για το μέγεθος της υποστήριξης προς τον Τζόουνς, σχολιάζοντας σε μια δημοσκόπηση: «Υποθέτω ότι πολλοί άνθρωποι θέλουν να τον ακυρώσει».

Μείνετε συντονισμένοι για να εκραγούν τα κεφάλια των φιλελεύθερων και οι λεκάνες απορροής ποταμών του Διαδικτύου να πλημμυρίσουν με αριστερά δάκρυα, εάν ο Jones επανέλθει σύντομα στο X.


infowars.com
ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου